Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Önmegvalósítás

Ha jelre vártál, ez az – tedd meg a lépést!

A változás mindig nehéz és ijesztő. Sőt, nehéz felismerni, hogy egyáltalán szükség van rá. Hajlamosak vagyunk belesüllyedni a szürke hétköznapokba és csak éldegélni a saját kis mókuskerekünk szerint. Eközben azonban sokszor elfelejtjük: vajon boldogok vagyunk-e?

Tovább olvasom »

A tervezés ereje – Hogyan ne vesszünk el a részletekben?

A tervezés és a céltudatosság nagyon fontos az életünk minden területén. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy szoros időbeosztás szerint kellene élni a mindennapjainkat. A pihenés is lehet céltudatos! Sőt, igazából bármi/minden. A lényeg az, hogy gondoljuk át, milyen célt is szolgál az adott cselekvés az életünkben, és miért lesz pozitív hatása.

Tovább olvasom »

Ki korán kel, tényleg aranyat lel?

A korán kelés pozitív hatásairól sokan ódákat zengenek, sokan egyenesen a sikeres élet titkának tartják. Ezek jól is hangzanak, és talán fel is lelkesítenek, egészen addig, amíg nem kell ténylegesen hétvégén is rávenni magunkat a hat órai kelésre. Különösen, ha magunktól akár délig is szívesen nyomnánk az ágyat. Tényleg megéri korán kelni?

Tovább olvasom »

Szabad munka – tőke nélkül. Lehetséges!

Én már megtaláltam azt, ami a sok év irodában ücsörgés után végre szabadságot ad. Akkor dolgozom amikor szeretnék és onnan, ahol szeretnék. A változás a te kezedben van, egy nagy lépés és tényleg változtathatsz az életeden. Szeretnél igazi tapasztalatokat és segítséget hallani a marketingszövegek és mű állásajánlatok helyett?

Tovább olvasom »

Mire jó az „énidő”? 8 előny + 8 ötlet az eltöltésére

Az énidő napjainkban divatos kifejezés – sok helyen látjuk, de általában csak elsiklunk fölötte. A testünket és lelkünket fontos időnként összeszinkronizálni az optimális működés érdekében. Elengedhetetlen a feltöltődés, relaxáció ahhoz, hogy újult erővel láthassunk neki a feladatainknak és teljes energiával legyünk jelen a társas életünkben.

Tovább olvasom »

Egy szavamat se hidd el!

Egy szavamat se hidd el!
Csak gondolatokat szeretnék megosztani, amit aztán értékelhetsz a saját gondolkodásmódod szerint.
A saját tapasztalataidra támaszkodj, hiszen a Te sikered vagy sikertelenséged csakis rajtad múlik.Ha ott tartasz az életedben, ahova mindig is vágytál, akkor már nem is érdemes tovább olvasnod. De ha még nem akkor gondolkozz el az alábbi sorokon…

Tovább olvasom »

Vedd kezedbe az életed irányítását!

Mi a jó döntés és mi a rossz? Ez mindig hosszú távon derül ki. Éljük inkább az életünket egy mókuskerékben? Vagy pont hogy legyünk a magunk urai? Fontos kérdések ezek, amiket csak mi magunk tudunk megválaszolni.

Tovább olvasom »
Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről