Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Szépségápolás

Néhány gondolat az alapvető bőrápolási rutinról

Arcbőrünk egészséges működéséhez és szépségéhez elengedhetetlenül fontos a bőr tisztítása de nem mindegy, hogy mivel tesszük ezt. Kizárólag kőolaj származék mentes termékeket szabad használni a bőrünkre, mivel többet árthatunk hosszabb távon, mint használunk, ha az alapszabályt nem tartjuk be.

Tovább olvasom »

Teljeskörű bőrápolás? Igen!

Bőröd igényeire szabhatod a bőrápolási rutinod, mivel a teljes Nutricentials termékcsalád 13 készítményt foglal magában, és olyan készítményeket is kínál, amelyekkel egy kis extra kényeztetést biztosíthatsz bőröd számára. A termékvonal a normál – száraz és a zsíros – vegyes bőrre egyaránt megoldást kínál.

Tovább olvasom »

A hollywoodi mosoly még sosem volt ennyire elérhető – 6 tipp a fehérebb fogakért

Úgy érzem, érdemes pár szót ejteni fogaink egészségéről és karbantartásukról, mert ugyan manapság egyre nagyobb visszhangot kap a téma, sokan egyáltalán nem foglalkoznak velük. Pedig napjaink stressz mennyiségének növekedésével egyenes arányban nő az elfogyasztott kávé és cigarettaadag is. Ezek pedig – mint tudjuk, egyáltalán nem segítik mosolyunk szépségét, sőt… Mai cikkünkben 6 tippet mutatunk a fehérebb fogak gyors elérése érdekében.

Tovább olvasom »

Az illóolajok hatása az életünkre – avagy honnan ered az aromaterápia?

Az illóolajokat növényekből vonják ki hidegsajtolással vagy vízgőz desztillációval. Mivel az igazán jó minőségű illóolaj többnyire drága, ezért gyakori a hamisításuk. A hamisításnál olcsó ásványi olajokat használnak. A valódi illóolaj valójában nem is igazán olaj, mivel nem hagy olyan zsíros nyomot (csak színeset) ha rácsöppentjük egy papírra, mint az olajok. Az illóolajok szobahőmérsékleten gyorsan elpárolognak, ellentétben a hamisított ásványi alapú olajokkal, amelyeknek jelentéktelen a párolgásuk.

Tovább olvasom »

Gondban vagy a tökéletes karácsonyi ajándék kiválasztásával? – Itt a megoldás!

Elindult a visszaszámlálás, bő egy hónap és itt a karácsony. Sokan várnak az utolsó utáni pillanatig az ajándékok beszerzésével különféle okokból: valakinek egyszerűen nincs ideje foglalkozni vele időben, mások túl sokat agyalnak, hogy mi is lenne az igazi. Nekem jó hírem van mindkét tábornak, sőt, azoknak is, akiknek ez nem szokott gondot okozni! Egy olyan terméket mutatok most be, ami alapjaiban változtatja meg a szépségápolásról alkotott képet:

Tovább olvasom »

Ejtsünk pár szót a kisgyerekek fogápolásáról

A gyermekek fogápolásra szoktatását már csecsemőkorban el kell kezdeni. Az ugyanis tévhit, hogy a tejfog nem romlik el, vagy ha romlik is, úgysem fáj, illetve úgyis egyszer kiesik, ezért nem is kell rá figyelmet fordítani. Az egészséges fogazat óriási nagy kincs, és ezt azok tudják igazán, akik már csak álmodnak róla. Ezért nagyon fontos a megelőzést már kisgyermekkorban elkezdeni.

Tovább olvasom »

Egyszerű megoldás hajad egészségéért

Bár nem vesszük észre, a hajunk rendszeresen megújul. Nem mindig ugyanúgy és ugyanakkor, sok minden befolyásolja ezt a körforgást. Ha a hajhagymákat sikerül hatékonyan táplálni, akkor a lehető legideálisabb állapotot idézzük elő: a hajunk a növekedés egy fázisában hosszabbat időz, így vastagabb és dúsabb lesz a végeredmény.

Tovább olvasom »

A masszázs legfontosabb hatásai az életünkre

Gondoltad volna, hogy milyen nagy hatással van a masszázs az életünkre?

A mai rohanó világban nagyon kevés időnk van arra, hogy megpihenjünk egy kicsit és igazán magunkkal foglalkozzunk. Sokszor már csak akkor vesszük észre, hogy mekkora a baj, amit a stressz és a folyamatos készenléti állapot okoz, amikor elveszítjük a testi-lelki egyensúlyunkat.

Tovább olvasom »
Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről