vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Összecsapnak a fejünk felett a hullámok? Ezt tehetjük, hogy a felszínre kerüljünk.

„Csendesítsd le a háborgó tengert!”

Fogadd el hogy dühös vagy! Mitől ne lennél ideges, amikor úgy érzed, valaki más irányítja az életedet! A pulzusod az egekben, zihálsz és fáj a fejed a stressztől és mindez kellemetlen velejárója annak a váratlan élethelyzetnek, amellyel szembesülsz. De tudod mit? Fogadd csak el, hogy dühös vagy! Mert ezzel máris megtetted az első fontos lépést a problémád megoldása érdekében.

„Vedd tudomásul, hogy néha háborog a víz!”

Higgadj le! Létezik megoldás a gondjaidra, de először is próbálj megnyugodni, mert az előállt helyzet megoldáshoz józan gondolkodásra van szükség. Adj magadnak elegendő időt arra, hogy lecsillapodj. Kerülj TE a figyelmed középpontjába és légy együtt érző önmagad iránt. Szépen, fokozatosan higgadj le, de maradj tettre kész.

„Hideg vagy meleg, édes vagy sós, tiszta vagy zavaros, a víz attól
még víz marad!”

Összpontosíts, de ne a problémára! Menj ki a természetbe, lélegezz mélyeket, meditálj, tereld el a figyelmedet a gondokról, hogy visszatalálj önmagadhoz. A változás az életünk része és nem mindig tudjuk kézben tartani a dolgokat, de soha nem szabad figyelmen kívül hagyni a kapaszkodókat, amelyek átsegíthetnek bennünket a nehéz időkön. Merj segítséget kérni, hogyha kell, de ne feledkezz meg belső erőforrásaidról sem.

„Idővel minden hullám megszelídül.”

Hosszútávra tervezz! Ne hagyd, hogy a pillanatnyi hullámverés magával sodorjon, gondolj inkább a jövőre. Vajon öt év távlatából visszatekintve a jelen kihívásaira, még mindig olyan fenyegetőnek tűnik a mostani vihar az életedben? Mert ha nem, akkor vond le a tanulságot és adj teret a bensődből fakadó változásnak. Képes vagy rá! Meg tudod csinálni! Akár újra és újra! Bízz magadban, légy nyitott a jövődre és elszánt a cselekvésben. Sikerrel jársz!

„Vannak, akiket nem zavarnak a hullámok.”

Teremts biztonságot a bizonytalan közegben! Azt gondolod, lehetetlen? Akkor most jól figyelj! Megfelelő adottságokkal rendelkező hajóval a háborgó víz sem jelenthet gondot. De bizonyára hallottál már a hullámlovasokról is, akik nemhogy képesek szembe nézni a hullámok adta kihívásokkal, de még meg is lovagolják azokat! Te melyik típushoz tartozol? A nyílt vízen táncolsz, vagy inkább hajóra szállsz?

„Az utolsó kérdés, de nem utolsó sorban.”

Neked mire van szükséged ahhoz, hogy biztonságban tudhasd önmagad, a családodat, az életedet, a jövődet? Rajtad múlik az, hogy mikor és mit kezdesz a hatókörödbe tartozó dolgokkal és hogy kellő tudatossággal állsz-e a változásokhoz. A lépések, amiket megteszel, hosszú távon a javadra válnak majd. Légy nyitott a kínálkozó lehetőségekre, kezdeményezz, próbálj ki új dolgokat, adj esélyt a jövődnek.

TUDOK EGY LEHETŐSÉGET, AMI HOZZÁSEGÍTHET CÉLJAID ELÉRÉSÉHEZ! KERESS MEG ÉS ELMONDOM A RÉSZLETEKET!

Huszár Dóra
Health and Beauty Coach

Kapcsolódó cikkek

Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről