vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Összecsapnak a fejünk felett a hullámok? Ezt tehetjük, hogy a felszínre kerüljünk.

„Csendesítsd le a háborgó tengert!”

Fogadd el hogy dühös vagy! Mitől ne lennél ideges, amikor úgy érzed, valaki más irányítja az életedet! A pulzusod az egekben, zihálsz és fáj a fejed a stressztől és mindez kellemetlen velejárója annak a váratlan élethelyzetnek, amellyel szembesülsz. De tudod mit? Fogadd csak el, hogy dühös vagy! Mert ezzel máris megtetted az első fontos lépést a problémád megoldása érdekében.

„Vedd tudomásul, hogy néha háborog a víz!”

Higgadj le! Létezik megoldás a gondjaidra, de először is próbálj megnyugodni, mert az előállt helyzet megoldáshoz józan gondolkodásra van szükség. Adj magadnak elegendő időt arra, hogy lecsillapodj. Kerülj TE a figyelmed középpontjába és légy együtt érző önmagad iránt. Szépen, fokozatosan higgadj le, de maradj tettre kész.

„Hideg vagy meleg, édes vagy sós, tiszta vagy zavaros, a víz attól
még víz marad!”

Összpontosíts, de ne a problémára! Menj ki a természetbe, lélegezz mélyeket, meditálj, tereld el a figyelmedet a gondokról, hogy visszatalálj önmagadhoz. A változás az életünk része és nem mindig tudjuk kézben tartani a dolgokat, de soha nem szabad figyelmen kívül hagyni a kapaszkodókat, amelyek átsegíthetnek bennünket a nehéz időkön. Merj segítséget kérni, hogyha kell, de ne feledkezz meg belső erőforrásaidról sem.

„Idővel minden hullám megszelídül.”

Hosszútávra tervezz! Ne hagyd, hogy a pillanatnyi hullámverés magával sodorjon, gondolj inkább a jövőre. Vajon öt év távlatából visszatekintve a jelen kihívásaira, még mindig olyan fenyegetőnek tűnik a mostani vihar az életedben? Mert ha nem, akkor vond le a tanulságot és adj teret a bensődből fakadó változásnak. Képes vagy rá! Meg tudod csinálni! Akár újra és újra! Bízz magadban, légy nyitott a jövődre és elszánt a cselekvésben. Sikerrel jársz!

„Vannak, akiket nem zavarnak a hullámok.”

Teremts biztonságot a bizonytalan közegben! Azt gondolod, lehetetlen? Akkor most jól figyelj! Megfelelő adottságokkal rendelkező hajóval a háborgó víz sem jelenthet gondot. De bizonyára hallottál már a hullámlovasokról is, akik nemhogy képesek szembe nézni a hullámok adta kihívásokkal, de még meg is lovagolják azokat! Te melyik típushoz tartozol? A nyílt vízen táncolsz, vagy inkább hajóra szállsz?

„Az utolsó kérdés, de nem utolsó sorban.”

Neked mire van szükséged ahhoz, hogy biztonságban tudhasd önmagad, a családodat, az életedet, a jövődet? Rajtad múlik az, hogy mikor és mit kezdesz a hatókörödbe tartozó dolgokkal és hogy kellő tudatossággal állsz-e a változásokhoz. A lépések, amiket megteszel, hosszú távon a javadra válnak majd. Légy nyitott a kínálkozó lehetőségekre, kezdeményezz, próbálj ki új dolgokat, adj esélyt a jövődnek.

TUDOK EGY LEHETŐSÉGET, AMI HOZZÁSEGÍTHET CÉLJAID ELÉRÉSÉHEZ! KERESS MEG ÉS ELMONDOM A RÉSZLETEKET!

Huszár Dóra
Health and Beauty Coach

Kapcsolódó cikkek

4+1 ok, amiért a folyékony rúzs jobb a hagyományosnál

Soha nem voltam igazán rúzsos típus, mert utáltam újra és újra felkenni, azt pedig végképp ki nem állhattam, amikor nyomott hagyott a poharakon. Viszont mióta kipróbáltam a már hazánkban is kapható, szuper liquid lipsticket, azaz folyékony rúzst, teljesen megváltozott a róluk alkotott képem. Rendeltem is magamnak egy visszafogottabb árnyalatot, amit azóta már a mindennapokban is előszeretettel viselek.

Tovább olvasom »

Plank – Egy egyszerű, de annál hatásosabb edzésmódszer

Örökzöld, de mégis egyre népszerűbb edzésmódszer, mind a férfiak és lassan a nők körében is. Népszerűsége nem véletlen, egyszerű, de nagyszerű! Saját testsúlyos mozgásfajták közé tartozik, szinte bárhol elvégezhető és megszámlálhatatlan jó hatása van az emberi szervezetre, és mindezt elég rövid idő alatt kifejti, szóval, ha úgy gondolod, idő szűkében telnek napjaid és nincs alkalmad edzeni, ezt még akkor is beillesztheted napi rutinodba.

Tovább olvasom »
Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről