Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Egészség

Gondolatok az emésztésről

Egy férfi szívéhez a hasán keresztül vezet az út…” – úgy tűnik, a nem kevés cinizmussal fűszerezett népi bölcsesség sokkal mélyebb összefüggésekre mutat rá, mint azt elsőre gondolnánk – és nemcsak a férfiakra vonatkozik.

Tovább olvasom »

5+1 tipp a másnaposság ellen

Néhány órán belül beköszönt az újév, ami sokak számára az önfeledt szórakozást jelenti, amivel nincs is baj. Ilyenkor gyakran koccintunk egy pohár pezsgővel szolidan, visszafogottan,

Tovább olvasom »

Egészségesen karácsonykor? 5+1 tipp, hogy ne kelljen lemondanod semmiről

Húsleves, halászlé, sültek, és ó, a sütik… A karácsony egyenlő a több fogásos közös étkezésekkel és a finomabbnál finomabb házi ételekkel. Ilyenkor még azok is elengedik egy picit magukat, akik a mindennapokban nagyon odafigyelnek az étkezésükre. És ezzel nincs is semmi baj! de mit tegyünk, hogy elkerüljük a gyomorfájást, puffadást, na meg a felkúszó plusz kilókat?

Tovább olvasom »

Plank – Hogy megtudd, milyen hosszú is egy perc!

A plank egyfajta örök mumus. Azt mondják, ha tudni akarod, mennyire hosszú is egy perc, számolj vissza plank közben. Aki próbálta már, az tudja mennyire igaz ez a mondat! Amilyen egyszerű megcsinálni, éppen annyira nehéz is – a póz felvétele könnyű, de megtartani igazi kihívás! Pedig az egyik legszuperebb edzés.

Tovább olvasom »
Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről