vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Arra gondoltam, hogy hozzám hasonlóan a baby-boom generáció tagjainak szintén van olyan igénye, hogy még nem akar megöregedni. Egyre idősebbek leszünk, de még belül fiatalnak érezzük magunkat. De ez nem elég, szeretnénk fiatalnak is látszani.

Néhány éve találkoztam egy olyan lehetőséggel, ami nekem segített. Sok-sok egészségügyi problémám volt, melyet mindig a stresszre vezettek vissza az orvosok. Mikor a problémáim krónikussá váltak, egyre kétségbe esettebb lettem. Belekerültem egy ördögi körforgásba, amely generálta a bajokat. Végül is a saját hajamnál fogva rángattam ki magam ebből az állapotból. Természetesen ehhez kezembe kellett vennem a saját egészségemet befolyásoló tényezőket, sorban mindegyiket. Nekem sikerült és hiszem, hogy másoknak is tudok segítséget, ötleteket adni. Ezt a lehetőséget szeretném megosztani a hozzám hasonlóan gondolkodókkal, akik hajlandók kézbe venni a saját egészségüket, szépségüket és fiatalságukat. Ahhoz azonban, hogy szépen öregedjünk, nem elég 50-60 évesen észbe kapnunk. Már fiatal kortól kezdve meg kell ezt alapozni. Olyan tanácsokat, gondolatokat szeretnék megosztani, amit én és barátaim már kipróbáltunk és bizonyítást nyert, hogy látványosan is használ és még az egészségünkben is pozitív változások következtek be.

Az öregedés gátlás nagyon sok külső és belső tényező összefüggése. A mai tudomány már megtalálta a „gyógyírt”, hogyan maradjunk hosszú ideig fiatalosak és egészségesek.
Josep Chang professzor „ Az öregedés mítosza” című könyvében nagyon jól megfogalmazza ezt a kérdést:
„Érdekes, hogy milyen elképesztő összegeket, időt és orvosi fortélyokat fordítunk szervezetünkre, miután „bekövetkezett” az öregedés. Mi lenne, ha ugyanezen forrásokat a megelőzés egy rendkívül hatékony módjára fordítanánk.”
Történetem ténylegesen egy olyan újításokról szóló történet, amely másoknak is használhat, ha odafigyelnek.
_DSC8936_1

Huszár Dóra

Tanácsadó

Az egészségben, fitten töltött évek, a fiatalság megőrzésének titkait kutatom és megosztom veletek is

Huszár Dóra

Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről