vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Szépségápolás

A szép arcbőr legjobb szövetségese

Megjelenésünkkel, ápoltságunkkal éppúgy kommunikálunk, mint a szavakkal. Külsőnk sokkal többet elmond rólunk, mint a viselkedésünk. Ne áltassuk magunkat, nem spórolhatjuk meg az arcápolást. Viszont praktikusabbá

Tovább olvasom »

Hogyan válasszuk ki a tökéletes alapozót?

A megfelelő alapozó eltalálása olykor még a profiknak is feladja a leckét. Az már haladás, ha tudjuk, melyik márkában bízhatunk és ráadásul passzul is a bőrünkhöz – de a színt kiválasztása az igazi kemény dió! Bármennyire is igyekszünk, néha megesik, hogy az arcunk és nyakunk olyan, mintha nem is tartozna össze. Van-e rá valami trükk? Vagy igazából akin tökéletes az alapozó, az előtte ezret végigpróbált? Nos, bevallom, én sem vagyok szakértő, de utánajártam nektek!

Tovább olvasom »

Így lehetnek neked is egészséges fogaid:

Van, akinek hajlama van a fogszuvasodásra, a fogak romlására, mások genetikailag szerencsésebbek, és van, aki pótcselekvésekkel próbálkozik. Bárkiről is legyen szó, a fogai ápolása saját érdeke.

Az ember társas lény, és vannak olyan fizikai tulajdonságai, amit, ha akarna se tudna elrejteni, és amelyek kihatnak szociális kapcsolataira. Az igénytelenség, az ápolatlanság rendkívül kellemetlen következményekkel járhat, teljesen jogosan.

Tovább olvasom »

Hogyan lehetne vonzóbb a mosolyom? Fogápolás tippek a megnyerő külsőért

Mosolyod szépsége, fogsorod ápoltsága szavak nélkül üzen Rólad. Az élethez való hozzáállásodról, magabiztos és sikerorientált személyiségedről egy szót sem kell feleslegesen szólnod, hiszen mindez az arcodra van írva, ha prémium minőségű fogkrémmel rendszeresen ápolod a fogsorod. Sőt, ezáltal elkerülheted a fogaid korai romlása miatti fájdalmas, időigényes és költséges fogászati kezeléseket is. A kérdés már csak az: milyen alapvető szabályokra kell alapoznod a mindennapi fogápolást, hogy mindez valóban így legyen?

Tovább olvasom »

Tested indikátora: a bőr

Tested legnagyobb, egyben legkifejezőbb szerve a bőr. Naponta számos külső agresszív hatástól véd meg bennünket, mint egy óvó kabát, szerveink és szervezetünk első számú védelmi rendszere. Rengeteg oldal, kiadvány és publikáció írt már a bőr egészségmegőrzésünkben betöltött lényeges szerepéről, ezáltal annak folyamatos „karbantartásáról”, azonban érdemes odafigyelni, mégis miként tesszük ezt, milyen anyagokat viszünk fel rá.

Tovább olvasom »

Kollagén: a ránctalan és sima bőrért

Elmúltál már 25 éves? Akkor ez most neked szól!
Mindenki szeretne, még ha nem is örök fiatal maradni, de legalább korának megfelelően jól kinézni. Hiszen a ráncok örök ellengéseink, ugye? Ha neked is, akkor bizony szükséged van a kollagén pótlására!

Tovább olvasom »
Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről