Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Szépségápolás

LumiSpa – az arcmegújítás mestere. Próbáld ki most kedvezménnyel!

Izgatott vagyok, nemsoká kedvezmény lesz az egyik kedvenc gépemre! Ilyenkor olyanok is rábólintanak a vásárlásra, akik eddig nem mertek, és imádom utána a pozitív visszajelzéseket hallgatni! (Sőt, látni!) Az ageLoc LumiSpa már sokak kedvence, jó okkal – a forradalmi technológia szinte új arcbőrt kölcsönöz az embernek. Ráadásul…

Tovább olvasom »

Szállj szembe az ősszel, és őrizd meg bőröd hidratáltságát!

Most, hogy beköszöntöttek a hűvösebb hónapok, ismét előtérbe kerültek a testápolók. Mai cikkemben testvajunkról fogok írni, ami hidratáló sheavajjal az afrikai baobab fa gyümölcséből készült. Simává, rugalmassá és egész nap puhává teszi a bőrt, valamint 2011-ben el nyerte a JOY szépség nagydíját is.

Tovább olvasom »

Gondban vagy a tökéletes karácsonyi ajándék kiválasztásával? – Itt a megoldás!

Elindult a visszaszámlálás, bő egy hónap és itt a karácsony. Sokan várnak az utolsó utáni pillanatig az ajándékok beszerzésével különféle okokból: valakinek egyszerűen nincs ideje foglalkozni vele időben, mások túl sokat agyalnak, hogy mi is lenne az igazi. Nekem jó hírem van mindkét tábornak, sőt, azoknak is, akiknek ez nem szokott gondot okozni! Egy olyan terméket mutatok most be, ami alapjaiban változtatja meg a szépségápolásról alkotott képet:

Tovább olvasom »

Hamarosan Black Friday! Vásárolj 40% kedvezménnyel!

Mint minden nagy márka, a NuSkin is készül Black Friday ajánlatokkal! Már nagyon izgatottan vártam, hogy végre leleplezzék az akcióban résztvevő termékeket, és meg is oszthassam veletek őket. Nos, vége a várakozásnak! Véssétek be a naptárba a november 26. pénteki napot, hiszen azon az egy napon tudjátok 40% kedvezménnyel megszerezni az alábbi csodákat:

Tovább olvasom »

Hogyan válasszuk ki a tökéletes alapzót?

A megfelelő alapozó eltalálása olykor még a profiknak is feladja a leckét. Az már haladás, ha tudjuk, melyik márkában bízhatunk és ráadásul passzul is a bőrünkhöz – de a színt kiválasztása az igazi kemény dió! Bármennyire is igyekszünk, néha megesik, hogy az arcunk és nyakunk olyan, mintha nem is tartozna össze. Van-e rá valami trükk? Vagy igazából akin tökéletes az alapozó, az előtte ezret végigpróbált? Nos, bevallom, én sem vagyok szakértő, de utánajártam nektek!

Tovább olvasom »

Nem szárít és maszkálló – íme, a tökéletes rúzs!

A tökéletes rúzs megtalálása felér egy kincskereséssel. Sokan talán már fel is adtuk, én legalábbis nagyon sokáig nem használtam. A hagyományos rúzsokból még ha találunk is egy szép színt, akkor ott a szenvedés, hogy mindenen nyomot hagy – a szánkon pedig szinte semmi nem marad belőle. A folyékony lenne az igazi? Vagy mégsem?

Tovább olvasom »

Így ápold a bőröd ősszel!

Az egyre hidegebbre forduló időjárás sajnos nagyon megviseli a bőrünket. A száradást talán először a kezén érzi mindenki, de az arcot szó szerint csípő hideg is ismerős már a napokban. Ilyenkor a bőrünk extra ápolást igényel! A kulcs természetesen a hidratálás, de nem mindegy, hogy mivel.

Tovább olvasom »

Így ápold a hajad ősszel!

Sokat emlegetett téma a bőrápolás, de nem csak a bőrünk, ami különleges ápolást igényel évszaktól függően. A hajunk fontos része a megjelenésünknek. Szépségének megőrzéséhez nem mindig elég, ha figyelünk az egészségünkre, legalább annyira kell figyelni a külső ápolásra is! Ez sokszor, különösen a hosszú hajúak esetében igazi útvesztő lehet. Rengeteg kozmetikai termék ígér gyönyörű hajkoronát, ám a legtöbb esetben nem váltja be ígéretét. De mégis mit tegyünk, hogy ne kelljen ezer félét kipróbálni?

Tovább olvasom »

Végre itt az ageLoc Boost!

Ez a nap is eljött: megérkezett az ageLoc Boost! Megérte a több hónapnyi várakozás. Igen, mostmár mindenki számára elérhető ez a csoda! Igyekszem egy picit visszafogni magam és elfogulatlanul írni, de az az igazság, hogy én már most nagyon imádom. Ebben az esetben tényleg nem marketingszöveg az, hogy “látható különbség az első használat után”.

Tovább olvasom »
Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről