vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Arcfialalítás könnyedén, otthon – ismered az ageLoc Boost-ot?

Gyermekként mindig arra vágytam, hogy minél hamarabb teljen az idő és végre felnőtt legyek. Az hiszem, ezzel nem vagyok egyedül. Most, mikor már felnőttek vagyunk, szeretnénk inkább visszaforgatni, vagy legalább megállítani az időt. Ahj, de jó is lenne! De természetesen erre senki nem képes. Bármennyire is szeretnénk elkerülni, azok a kis ráncok úgy is megjelennek a szemünk alatt és a szánk körül. Sajnos a korunkból lefaragni nem tudunk, de arról tehetünk, hogy mennyinek nézünk ki!

Gyakori hiba, hogy az ember elhanyagolja a bőrét.

Pedig csak egy pici ápolásra van szükség, és nem csak üdébb, egészségesebb lesz a bőr, hanem sokkal fiatalabbnak is fog kinézni! Sokan egyszerűen elvesznek a krémek és szérumok útvesztőjében, és inkább lemondanak az arcápolásról. Ez nagyon szomorú, de érthető: a legtöbb ember még a saját bőrtípusával
sincsen tisztában, ráadásul nem csak a krémek kiválasztása, hanem használata is körülményes lehet. Pedig nincs szükség órákat áldoznunk tükör előtt a táplált bőrért. Sőt, nem kell napi 5-6 féle kencét magunka kenni. Elég hozzá egy eszköz és napi 2 perc! Az ageLoc Boostot éppen erre fejlesztették ki. Egy perc az arcunk egyik oldala, egy perc a másik oldal, és bőrtípustól függetlenül látványos hatást nyújt, egészségesebbé teszi az arcot. Használd bárhol, bármikor!

Hogyan működik a Boost?

 

A Boost egyedülálló technológiával rendelkezik. Változtatható impulzusú mikrohullámaival azonnal aktiválja a bőrt a természetes ragyogás érdekében. De mit is jelent ez pontosan? Az impulzusok töltés-egyensúlyi állapotban vannak, és 2,4 másodpercenként pozitívról negatívra váltanak. A körülbelül 1000-szeres mikrohullámnak köszönhetjük a gyors és látványos hatást. 2 perc alatt friss szépséget nyújt a bőrnek! Aktiváló kezeléssel együtt használva a mikrohullám optimalizálja és felébreszti a bőr természetes szépségét a fiatalos, izzó arcszín érdekében. Csak nyomj a szérumból a készülékedre, és kezdheted is az otthoni kezelést.

  
Ez a kis csoda masina Magyarországon is kapható, ha szeretnél bővebb információkat szerezni a termékkel kapcsolatban, keress bátran elérhetőségeim egyikén!

Kapcsolódó cikkek

Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről