vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Férfiaknak

Plank – Egy egyszerű, de annál hatásosabb edzésmódszer

Örökzöld, de mégis egyre népszerűbb edzésmódszer, mind a férfiak és lassan a nők körében is. Népszerűsége nem véletlen, egyszerű, de nagyszerű! Saját testsúlyos mozgásfajták közé tartozik, szinte bárhol elvégezhető és megszámlálhatatlan jó hatása van az emberi szervezetre, és mindezt elég rövid idő alatt kifejti, szóval, ha úgy gondolod, idő szűkében telnek napjaid és nincs alkalmad edzeni, ezt még akkor is beillesztheted napi rutinodba.

Tovább olvasom »
sörhas

A sörhas szexi?

Az a baj, hogy nem! Sőt, egészségtelen és veszélyes is. Sok férfi csak legyint, „ugyan, az én páromnak én így is tetszek, ha van egy „kis” hasam”. „Felesleges edzenem, ezt ledolgoznom”. Ha az asszony nem is hagy el, az egészséged azonban biztos! A hasi elhízás, vagy más néven sörhas, ugyanis nem egy egyszerű hízásfajta. Hogy mi is ez, és miért veszélyes, cikkünkből kiderül!
A mai cikkemet egy negyvenes férfi ismerősöm gondolatai ihlették, így ne lepődjetek meg az egyes szám első személyen.

Tovább olvasom »

6 jel, hogy téged akar

Lassan itt a tél, az emberek közelebb kerülnek egymáshoz, és sokan keresik is a szerelmet, melynek tökéletes lehetősége lehet egy randi, vacsoraként tálalva.
Légy éber és vedd észre a jeleket a randivacsorán és nagyobb örömben lesz részed, mint a hasadnak. 

Tovább olvasom »

Antioxidánsokkal a fogamzás elősegítésére? Igen!

„Hallottam már az antioxidánsokról, de szerepüket más kontextusban véltem felfedezni. Hogyan segítenek nekem a fogamzásban?” Legfőképp szervezetünk alapegységeinek, azaz a sejtjeinknek a megvédésével. Ahogyan korábbi cikkeinkben is értekeztünk, szerveztünk folyamatosan ki van téve a káros hatásoknak, legyen az a táplálkozás során bevitt méreganyag, az életmódváltással bekövetkező hormonális probléma, a nem elegendő alvás és regenerálódás vagy a stressz. Ilyenkor úgynevezett szabadgyökök képződnek a szervezetben, amelyek öregítik, rombolják a sejtjeinket. Ezeknek a szabadgyököknek a kivédésére termeli a szervezet az antioxidánsokat.

Tovább olvasom »

Plank – Hogy megtudd, milyen hosszú is egy perc!

A plank egyfajta örök mumus. Azt mondják, ha tudni akarod, mennyire hosszú is egy perc, számolj vissza plank közben. Aki próbálta már, az tudja mennyire igaz ez a mondat! Amilyen egyszerű megcsinálni, éppen annyira nehéz is – a póz felvétele könnyű, de megtartani igazi kihívás! Pedig az egyik legszuperebb edzés.

Tovább olvasom »

Miért hízunk és mit tehetünk ellene?

Sajnálatos tény, amit az átlagember nem vesz tudomásul, hogy alanyi szinten senkinek nem jár az egészség, naponta tennünk kell érte. 30 éves kor felett akkor is hajlamosak vagyunk a zsírpárnák felszedésére, ha nem eszünk többet, mint addig. Egyre többször betegszünk meg és ezt nehezebben is viseljük mint fiatalabb korban.

Tovább olvasom »

Valentin-napi ajándék ötletek férfiaknak

Nem könnyű feladat igazán különleges ajándékkal kedveskedni egy férfinak, főleg ha igazán meg szeretnénk lepni szerelmünket. Bevallom, idén sok időt töltöttem el azzal, hogy ajándékötletek után kutattam a neten, és sajnos nem volt valami nagy választék. Valószínűleg amúgy az okból, hogy a férfiak jobban értékelik a személyes, kézzel kszített dolgokat, amiket nem lehet csak úgy megvenni valahol. Tapasztalataim összegzése után döntöttem úgy, hogy cikkbe foglalom saját meglátásaimat, hogy nőtársaim a jövőben már könnyebben tudjanak dönteni.

Tovább olvasom »
Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről