vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

„Én felelek lelkemért, a sorsom én irányítom”

Kinek érdemes eljönni egy tanácsadásra és egy immunrendszer mérésre?

Ha úgy érzed, hogy kevés az energiád, ha minden reggel fáradtan ébredsz. Ha szeretnél újra friss és fiatalos lenni akkor várlak szeretettel.

Az a célom a munkámmal, hogy bárki számára elérhető legyen az az út, amelyet én valódi, oki megoldásnak találtam, bármilyen problémáról legyen is szó. Hiszek abban, hogy mindannyiunknak azon érdemes fáradozni, hogy önmagunkat megismerjük és aszerint éljünk, ami a legjobb érzést adja számunkra. Magunkkal törődni nem önző tevékenység, HANEM ELEMI KÖTELESSÉGÜNK. Én mindenkit arra bíztatok, hogy találja meg számára az egészséghez és fittséghez vezető utat.

Kizárólag olyan embereknek ajánlom a tanácsadást, akik akarnak változtatni azon, ami épp nincs harmóniában az életükben, és ezért hajlandóak is tenni, és nem mástól várják a megoldást. Mindenkinek magának kell végigmennie a saját lépcsőin, de fogni tudom bárki kezét, aki akarja.

Miről is lesz szó?

Vajon végig gondoltuk-e valaha, hogy mitől vagyunk egészségesek, és mi az oka annak, amikor megbetegszünk?

Egyre többször érezzük magunkat kimerültnek, egymás után jönnek a betegségek, amelyek ledöntenek bennünket a lábunkról. Gyakran előfordul ismeretségi körünkben a korai halál, de ennek nem kellene így lennie.

Meggyőződésem, hogy számos betegség megelőzhető, vagy leküzdhető ha változtatunk az életmódunkon. A testmozgás, az egészséges táplálkozás és a lelki harmónia hármassága teremti meg azt az egyensúlyt, ami az egészséges életmód alapja! Fontosnak tartom az emberek tudatos táplálkozásának segítését, és ezzel életminőségük javítását. Szükségünk van olyan ismeretekre is, amelyek segítenek minket abban, hogy az egyre szélesebben bővülő élelmiszer kínálatból szükségleteink szerint helyesen ki tudjuk választani.

A konzultáció két mérést, az értékek kielemzését tartalmazza, és az eredmények ismeretében személyre szabott tanácsadásra alapul, amelynek során az érdeklődővel együttesen beszéljük át a megismert problémákat és keresünk közös megoldásokat az érdeklődő életmódjához. Hányszor érdemes étkezni egy nap, mit érdemes fogyasztani reggelire, ebédre, vacsorára, tízóraira és uzsonnára, hogy könnyebben át lehessen alakítani a megszokott táplálkozási szokásainkat, a berögződéseket.

Ötletek arra, hogy hogyan lehet az öregedés folyamatát lelassítani, ezáltal egy hosszabb, egészségesebb és jobb kedélyű élethez juthatunk. Belsőleg és külsőleg egyaránt.

Ellentétben az eddigi kísérletekkel, az én javaslatom egy másfajta megközelítést alkalmaz: az öregedést kiváltó okokat veszi célba.

Megismertetem az érdeklődőt az antioxidáns szinttel és azzal, hogy ez hogyan befolyásolja az életünket.

A szabadgyökök vannak legnagyobb hatással testünk öregedési folyamataira, és folyamatosan gyengítik védelmi rendszerünket.

Ha a szabadgyökök elhatalmasodnak, a szervezetünkben bekövetkeznek a különböző civilizációs betegségek, a stroke, az infarktus, a rák és a cukorbetegség és ezek következménye a korai halál. Ezzel szemben, ha sikerül az antioxidáns védelmet megerősíteni, akkor ez egészséget, hosszú élettartamot eredményezhet.

Az antioxidánsok jelentik a sejtjeinket folyamatosan támadó szabadgyökök elleni védelem első vonalát.

„A testünkben megtalálható antioxidánsok mennyisége egyenesen arányos azzal, mennyi ideig élünk.” mondta Richard Cutler MD, a Nemzeti Egészségügyi Intézet öregedésellenes kutatásainak vezetője.

A fentiek miatt nagyon fontos, hogy tudjuk, hogyan is áll a szervezetünk védelmi pajzsa.

A fenti kérdésekről és megoldásokról lesz szó a tanácsadás keretében.

Mivel már itt vagy, gondolom a hallottak kíváncsivá tettek, hogy milyen a Te védekező képességed, vagy akár arra is kíváncsi vagy, hogy hogyan lehet ezen javítani. A tanácsadás keretében ezzel is megismertetlek.

Szeretnél fiatalabb lenni?

Milyen lenne, ha úgy éreznéd, hogy 10-20 évvel fiatalabb vagy? Feltehetően sokkal több lenne az energiád, és tisztább a gondolkodásod. Nemcsak ez lenne a hatás, de nem lennének izületi problémáid, nem aggódnál a korral járó más betegségek miatt.

A tudomány eddigi legnagyobb felfedezése, hogy beazonosította azokat a géneket a testben, amelyek az öregedést okozzák.

Soha senki nem volt képes befolyásolni a gének együttes viselkedését mostanáig, és az eredmény megdöbbentő.

Mi is az öregedés ?

A vitalitásvesztés testi és szellemi teljesítőképességünket is befolyásolhatja. A gondolkodásmódunkban finom változás következik be. Egyre több időt vesz igénybe egy-egy probléma megoldása. Csökken az emlékező képesség, csökken a szexuális vágy. Egyre nehezebben mozgunk, csökken a teherbíró képességünk.

A mérést követi az eredmények kiértékelése és az eredmények függvényében tanácsadást tartok, amely kitér:

  • étkezésre
  • folyadék mennyiségre
  • mozgásra
  • alvás minőségre
  • javasolt táplálék kiegészítésre
  • esetleges Bemer terápia használati előnyeire (ez csak ha indokolt)

A végén az érdeklődők tájékoztatást kapnak a külső öregedési jelek lassítására:

Csalhatatlan tippeket adunk a fiatalos külső eléréséhez.

Mindennek az ára csupán 5000 Ft! A mérésre és tanácsadásra kizárólag Budapesten van lehetőség!

Mit kell tenned?

  • írj e-mailt az dhuszar@gmail.com címre,
  • vagy hívj fel telefonon a +36 30 961 29 41-es számon és mondd, hogy szeretnél a mérésre jelentkezni
  • egyeztetünk időpontot
  • megmérlek

Várlak nagy szeretettel,

Huszár Teodóra

Kapcsolódó cikkek

Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről