Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Önmegvalósítás

Vedd kezedbe az életed irányítását!

Mi a jó döntés és mi a rossz? Ez mindig hosszú távon derül ki. Éljük inkább az életünket egy mókuskerékben? Vagy pont hogy legyünk a magunk urai? Fontos kérdések ezek, amiket csak mi magunk tudunk megválaszolni.

Tovább olvasom »

Pozitív pszichológia

Ebben a cikkben most kicsit más témát szeretnék megosztani veletek, mint amiről eddig beszéltünk. Egy neves pszichológus előadását hallottam nemrég, aki érdekes dolgokat osztott meg velünk, végül elindult a gondolat bennem a témában. Vajon mennyire befolyásolja az egészségi állapotunkat és az egész életünket az, hogy hogyan is gondolkozunk?

Tovább olvasom »

7 tipp a tökéletes lelki egyensúly fenntartásához

Vannak erre már tudományos definíciók is, de most erről nem beszélnék, inkább egy személyes megközelítéssel élnék: szóval akkor vagyok egyensúlyban, ha reggel úgy kelek fel, hogy van kedvem elkezdeni a napot. Ha napközben senki nem szól rám, hogy kedvetlen vagyok, este pedig úgy hajtom álomra a szemem, hogy előtte elégedetten gondolom végig, mi történt velem, majd sóhajtok egyet és azt mondom magamnak: no, aludjunk egy kicsit. Merthogy már kezdeném az újabb napot.

Tovább olvasom »

És te mivel töltöd az időd ébredés után?

Engedd meg, hogy rendhagyó módon a cikket egyből egy kérdéssel kezdjem:
Neked mivel indul reggelente a napod?
A régi bölcsek már régóta ismételik nekünk, hogy a reggeli napindító cselekedeteink meghatározzák a napunkat és annak hatékonyságát.

Tovább olvasom »
Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről