Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Önmegvalósítás

Egy szavamat se hidd el!

Egy szavamat se hidd el!
Csak gondolatokat szeretnék megosztani, amit aztán értékelhetsz a saját gondolkodásmódod szerint.
A saját tapasztalataidra támaszkodj, hiszen a Te sikered vagy sikertelenséged csakis rajtad múlik.Ha ott tartasz az életedben, ahova mindig is vágytál, akkor már nem is érdemes tovább olvasnod. De ha még nem akkor gondolkozz el az alábbi sorokon…

Tovább olvasom »

Vedd kezedbe az életed irányítását!

Mi a jó döntés és mi a rossz? Ez mindig hosszú távon derül ki. Éljük inkább az életünket egy mókuskerékben? Vagy pont hogy legyünk a magunk urai? Fontos kérdések ezek, amiket csak mi magunk tudunk megválaszolni.

Tovább olvasom »

Pozitív pszichológia

Ebben a cikkben most kicsit más témát szeretnék megosztani veletek, mint amiről eddig beszéltünk. Egy neves pszichológus előadását hallottam nemrég, aki érdekes dolgokat osztott meg velünk, végül elindult a gondolat bennem a témában. Vajon mennyire befolyásolja az egészségi állapotunkat és az egész életünket az, hogy hogyan is gondolkozunk?

Tovább olvasom »

7 tipp a tökéletes lelki egyensúly fenntartásához

Vannak erre már tudományos definíciók is, de most erről nem beszélnék, inkább egy személyes megközelítéssel élnék: szóval akkor vagyok egyensúlyban, ha reggel úgy kelek fel, hogy van kedvem elkezdeni a napot. Ha napközben senki nem szól rám, hogy kedvetlen vagyok, este pedig úgy hajtom álomra a szemem, hogy előtte elégedetten gondolom végig, mi történt velem, majd sóhajtok egyet és azt mondom magamnak: no, aludjunk egy kicsit. Merthogy már kezdeném az újabb napot.

Tovább olvasom »

És te mivel töltöd az időd ébredés után?

Engedd meg, hogy rendhagyó módon a cikket egyből egy kérdéssel kezdjem:
Neked mivel indul reggelente a napod?
A régi bölcsek már régóta ismételik nekünk, hogy a reggeli napindító cselekedeteink meghatározzák a napunkat és annak hatékonyságát.

Tovább olvasom »
Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről