vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

6 jel, hogy téged akar

Lassan itt a tél, az emberek közelebb kerülnek egymáshoz, és sokan keresik is a szerelmet, melynek tökéletes lehetősége lehet egy randi, vacsoraként tálalva.

Légy éber és vedd észre a jeleket a randivacsorán és nagyobb örömben lesz részed, mint a hasadnak. 

„A romantikus étkezések gyakran lehetőséget adnak a kölcsönös udvarlásnak és ezek jeleit könnyen észreveheted” – állítják szexuális döntések és viselkedések szakértői. „A nők gyakran lényeges jeleket ejtenek a vacsora alatt – olvass a sorok közt és a desszert lehet, hogy a vacsora után lesz.”

Nem tudja rólad levenni a szemét

Ha fallal és veled szemben ül, egy nem túl nyüzsgő étteremben, valószínűbb, hogy csak rád fog figyelni, szóval válassz okosan helyet, de tegyél is érte, hogy csak téged figyeljen.
„A nők alapvetően jobban értelmezik a testbeszédet” – állítják a „szerelmi jelek szakértői”. Mutass önbizalmat és férfiasságot nyitott tenyérrel és összeérintett ujjakkal, a komolyság és a tekintély éreztethető ezzel.

Ha inkább nézelődik, nézz a szemébe, és mérd fel zavarba tudtad-e hozni. Sok információt rejthet egy mély tekintet.

Ha kicsit ügyetlenkedsz véletlenül, profitálj belőle és olvasd a jeleket, ha melléöntesz egy kis italt vagy hangosan leejted a villát, nézd meg a reakcióját. Ha elfordul vagy kellemetlenül érzi magát ilyen helyzetekben, vagy nem csinál semmit az nem a véletlen műve. Nincs különösebb vonzalma feléd.

De ha segítséget nyújt, akkor ott bizony teljes valószínűséggel kémia van. Hagyd, hogy segítsen, ez megerősíti ezt a kapcsolatot köztetek.

 

„Beleeszik az étkedbe”

Engedd el a szokásos protokollt! Ne félj felajánlani neki akár egy falatot rendelt ételedből, ha úgy érzed elég közel álltok, vagy jó úton haladsz, nyugodtan kóstoltasd meg vele. Ha elveszi a villád és a falatot a tányérjába teszi, fékezz le egy kicsit, lehet túl sok vagy neki hirtelen, Casanova!

Próbáld másképp: Miközben megkínálod, nézz a szemébe és lassan vidd a szája irányába a falatot, így finoman jelezheti, hogy még nem tart itt, és nagyobb valószínűséggel elfogadja. Bónusz pont: Ő is megkínál.

Dicséretek

A nők elolvadnak a dicséretektől, de az első randin ne áraszd el egyből a ruhája meg ékszerei folyamatos dicsérésével, de éreztesd vele mindenképp, ha tetszik. Biztosan sok időt töltött a döntésekkel, hogy miben jelenjen meg az este szóval, értékelni fogja a részletekig nyúló figyelmességed.
Ha elkezd mesélni a fülbevalójáról ezzel kapcsolatban, vagy még jobb, ő is megdicsér, akkor az tudjuk mit jelent. Értékeli a véleményed.  (Egy kevésbé komoly, köszönöm, lehet egy kellemetlen jel.)

Téged faggat

Dobj fel egy véletlenszerű kérdést – az egyetemmel, munkával kapcsolatban vagy bármi, és nézd meg mit vált ki. Amennyiben a végén rólad is érdeklődik ezzel kapcsolatban, az egy jó jel. Hagyd hadd faggasson.
(A nők komolyan vesznek minden kimondott szót a vacsorán, szóval körültekintően válaszolj minden személyes kérdésre!)

A csokivulkánról áradozik

Egykedvűen nyugodtan falatozik a desszertből vagy lehunyja szemét és finoman ízleli bársonyos textúráját? Nem mindegy!  Ez arra enged következtetni, hogy értékeli az érzelmes, szenvedélyes dolgokat.
Úgy látszik sikerült magát elengednie, jól érzi magát az oldaladon!

Egy szó, mint száz, légy résen és olvass a jelekből, elkerülheted a későbbi kellemetlen eshetőségeket vagy akár megbizonyosodhatsz róla, hogy kölcsönös a szimpátia és jó úton haladtok! 🙂

 

Kapcsolódó cikkek

Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről