vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Gondban vagy a tökéletes karácsonyi ajándék kiválasztásával? – Itt a megoldás!

Elindult a visszaszámlálás, bő egy hónap és itt a karácsony. Sokan várnak az utolsó utáni pillanatig az ajándékok beszerzésével különféle okokból: valakinek egyszerűen nincs ideje foglalkozni vele időben, mások túl sokat agyalnak, hogy mi is lenne az igazi. Nekem jó hírem van mindkét tábornak, sőt, azoknak is, akiknek ez nem szokott gondot okozni! Egy olyan terméket mutatok most be, ami alapjaiban változtatja meg a szépségápolásról alkotott képet:

Köszöntsd otthonodban a fiatalító kozmetikai kezelések luxus élményét!

A speciális kialakítású arcvasalónk egy olyan mindennapi használatra kifejlesztett bőrápolási rendszerrel van kiegészülve, ami lehetővé teszi, hogy szembe szállj a bőröregedéssel annak forrásánál, és megőrizd bőröd fiatalságát! A kutatások kimutatták, hogy az eszköz átlagosan 80%-al megnöveli az arcfiatalító szérumaink hatékonyságát.

Apró, okos és hatékony: az arcvasalónk szabadalmazott, önbeállító áramerősséggel és cserélhető kezelőfejekkel rendelkezik arcra, fejbőrre és a testre is!

Hogyan használd hatékonyan?

A fiatalosabb bőr csupán két apró lépésben elérhető:

  • Az Előkezelő gél megköti a szennyezőanyagokat; fellazítja a pórusokat, hogy azok szabadon lélegezzenek; feloldja, és folyós állagúvá teszi a felesleges faggyút.
  • A kezelő arcgél a kezelés előtti lépés során eltávolítja a szennyezőanyagokat és az öregedés forrására ható öregedésgátló géllel tölti fel a pórusokat, hogy bőröd megőrizze fiatalságát és csökkentse az öregedés látható jeleit.

Fiatalosabb külső percek alatt

Ez mind szép és jó – gondolhatjátok, és persze ki nem kételkedne ilyen információk hallatán. De lássatok csodát, itt van pár példa a termék hatásáról:

„Ez a termék lenyűgöző változást hozott mind bőröm állagában, mind pedig tónusában!”
-Mark Mabry, Arizona, USA

Rendelj most, és vedd kézhez még jóval karácsony előtt a rendelésed!

Kapcsolódó cikkek

Plank – Egy egyszerű, de annál hatásosabb edzésmódszer

Örökzöld, de mégis egyre népszerűbb edzésmódszer, mind a férfiak és lassan a nők körében is. Népszerűsége nem véletlen, egyszerű, de nagyszerű! Saját testsúlyos mozgásfajták közé tartozik, szinte bárhol elvégezhető és megszámlálhatatlan jó hatása van az emberi szervezetre, és mindezt elég rövid idő alatt kifejti, szóval, ha úgy gondolod, idő szűkében telnek napjaid és nincs alkalmad edzeni, ezt még akkor is beillesztheted napi rutinodba.

Tovább olvasom »
Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről