vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

LumiSpa – az arcmegújítás mestere. Néhány heted van csak!

A fürdőszoba kötelező kiegészítője

Izgatott vagyok, nemsoká kedvezmény lesz az egyik kedvenc gépemre! Ilyenkor olyanok is rábólintanak a vásárlásra, akik eddig nem mertek, és imádom utána a pozitív visszajelzéseket hallgatni! (Sőt, látni!) Az ageLoc LumiSpa már sokak kedvence, jó okkal – a forradalmi technológia szinte új arcbőrt kölcsönöz az embernek.

Ráadásul egy napi néhány perces használatot igénylő, táskában elférő kis kütyüről van szó. Nem kell érte szalonba járni, a szalon jön hozzánk! A használata is egyszerű, ha elrontanánk, egyszerűen kikapcsol a gép. Nem győzöm elégszer hangsúlyozni a „forradalmi” szót, annyira izgalmas és új dologról van szó. Nem hiába lett a márka első számú a világon szépségápolási kisgépek terén.

Hogyan működik?

A LumiSpa gyengéden – de mégis mélyen – kitisztítja a piszkot, az olajat, a sminket, a szennyező anyagokat és a méreganyagokat saját, rezgő, pórus-szűkítő hatásán keresztül, így a bőr lágyabbá és tisztábbá válik, miközben csökkenti a pórusok megjelenését. Mindez nem csak a gépezetnek, hanem a hozzá tartozó krém összetevőinek is köszönhető.

  • Hatékonyan eltávolítja a sminkmaradványokat, a szennyeződéseket, az olajat és a lerakódásokat.
  • Egészségesen ragyogóvá teszi az arcbőrt.
  • Tiszta, friss érzetet kölcsönöz az arcnak.
  • Segíti a bőr fiatalon tartását.

Miért szeretjük?

Egy 12 hetes klinikai vizsgálat alatt a tesztelők bőre:

  • Simább,
  • Lágyabb,
  • Strukturáltabb,
  • Tisztább,
  • Világosabb,
  • Ragyogóbb lett.

Ami engem ennél is jobban megdöbbentett, hogy orvosi szemmel is látható a változás már egy használat után. Ez olyan reklámfogás dolog szokott lenni, amikor retusált arcokat mutatnak… de ez esetben tényleg igaz. Alig vártam, hogy magamon is kipróbáljam, és döbbenet! Tényleg csak simogattam utána percekig az arcomat, olyan puha volt! Azóta persze elválaszthatatlan társam.

Sajnos az én arcom előtte fotóiról már lecsúsztam, de rengeteg elégedett vásárló osztja meg örömmel az eredményt!

A benne rejlő varázserő:

Gondosan válogatott alga- és növényi kivonatok keveréke – tisztítják és frissítik a bőrt.

ageLOC-keverék – csírájában fojtja el a bőröregedés látható jeleit.

Csak természetesen!

A LumiSpa úgy varázsol az arcunkon, hogy közben megtartja annak természetes egészségét és védekező képességét. A bőrünkön lévő mikroorganizmusok összessége, azaz a mikrobioma fontos szerepet játszik a bőr védelmében. Sajnos nagyon sok termék nincsen rá jó hatással, ezáltal többet rontanak, mint használnak hosszútávon. A LumiSpa éppen a bőr természetes képességeit és tulajdonságait fejleszti, így nem borítja fel a mikrobiomát.

Már csak néhány heted van, hogy megtudd venni a mostani áron! Hamarosan áremelés lesz ennél a szuper kis masinánál. Most csapj le rá a régi áron! Keress üzenetben!

Kapcsolódó cikkek

4+1 ok, amiért a folyékony rúzs jobb a hagyományosnál

Soha nem voltam igazán rúzsos típus, mert utáltam újra és újra felkenni, azt pedig végképp ki nem állhattam, amikor nyomott hagyott a poharakon. Viszont mióta kipróbáltam a már hazánkban is kapható, szuper liquid lipsticket, azaz folyékony rúzst, teljesen megváltozott a róluk alkotott képem. Rendeltem is magamnak egy visszafogottabb árnyalatot, amit azóta már a mindennapokban is előszeretettel viselek.

Tovább olvasom »

Plank – Egy egyszerű, de annál hatásosabb edzésmódszer

Örökzöld, de mégis egyre népszerűbb edzésmódszer, mind a férfiak és lassan a nők körében is. Népszerűsége nem véletlen, egyszerű, de nagyszerű! Saját testsúlyos mozgásfajták közé tartozik, szinte bárhol elvégezhető és megszámlálhatatlan jó hatása van az emberi szervezetre, és mindezt elég rövid idő alatt kifejti, szóval, ha úgy gondolod, idő szűkében telnek napjaid és nincs alkalmad edzeni, ezt még akkor is beillesztheted napi rutinodba.

Tovább olvasom »
Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről