vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Téged is vár az év legmotiválóbb rendezvénye!

Változtatni szeretnél az életeden? Keresed a tökéletes utat, de nem tudod, merre indulj? Fontos számodra az egészséged, a család és a karrier egyensúlya? Akkor ez az előadás neked szól!

Az iSummit egy évente megrendezésre kerülő rendezvény, ami segítséget nyújt az útkeresés kanyargós folyamatában.

Ha elérkezett az életedben az a pont, amikor gyökeres változást szeretnél elérni, de még nincsenek meg az eszközeid hozzá, esetleg a motiváció is hiányzik még, ez a hétvége egy kihagyhatatlan lehetőség az előrelépéshez.

Különösen akkor, ha nagyban gondolkozol! Az előadások nagy hangsúlyt fektetnek ugyanis a új, digitális világ adta lehetőségekre és részletesen bemutatják azok profitorientált használhatóságát. Szeretnél független vállalkozóként szabad időbeosztásban, a világon bárhonnan dolgozni, de eddig elérhetetlen célnak gondoltad? Itt végre olyan emberek tanácsaiból és tapasztalataiból építkezhetsz, akik megtették ezt a nagy lépést!

Az iSummit rendezvényen számos neves előadó meséli el a saját történetét, amivel nem csak motiválni szeretnének másokat, hanem segítséget nyújtani nekik saját terveik megvalósításában. Ebben a közegben mindenki fontosnak tartja a másik támogatását – ebben is rejlik az ereje! Egy tökéletes alkalom lehet új kapcsolatok kiépítésére is.

Ha készen állsz a változásra, de egyedül nem mersz belevágni, ott a helyed! Természetesen akkor is, ha még csak egy apró gondolat született meg benned – itt eldöntheted, hogy merre is szeretnéd folytatni az utad.

A rendezvény október 21-22 között kerül megrendezésre. Ha szeretnél részt venni, keress üzenetben!

Ne aggódj azon, ha nincs kivel eljönnöd, hiszen szívesen látlak magunk között! Menjünk együtt a rendezvényre! 🙂

Kapcsolódó cikkek

Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről