vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Téged is vár az év legmotiválóbb rendezvénye!

Változtatni szeretnél az életeden? Keresed a tökéletes utat, de nem tudod, merre indulj? Fontos számodra az egészséged, a család és a karrier egyensúlya? Akkor ez az előadás neked szól!

Az iSummit egy évente megrendezésre kerülő rendezvény, ami segítséget nyújt az útkeresés kanyargós folyamatában.

Ha elérkezett az életedben az a pont, amikor gyökeres változást szeretnél elérni, de még nincsenek meg az eszközeid hozzá, esetleg a motiváció is hiányzik még, ez a hétvége egy kihagyhatatlan lehetőség az előrelépéshez.

Különösen akkor, ha nagyban gondolkozol! Az előadások nagy hangsúlyt fektetnek ugyanis a új, digitális világ adta lehetőségekre és részletesen bemutatják azok profitorientált használhatóságát. Szeretnél független vállalkozóként szabad időbeosztásban, a világon bárhonnan dolgozni, de eddig elérhetetlen célnak gondoltad? Itt végre olyan emberek tanácsaiból és tapasztalataiból építkezhetsz, akik megtették ezt a nagy lépést!

Az iSummit rendezvényen számos neves előadó meséli el a saját történetét, amivel nem csak motiválni szeretnének másokat, hanem segítséget nyújtani nekik saját terveik megvalósításában. Ebben a közegben mindenki fontosnak tartja a másik támogatását – ebben is rejlik az ereje! Egy tökéletes alkalom lehet új kapcsolatok kiépítésére is.

Ha készen állsz a változásra, de egyedül nem mersz belevágni, ott a helyed! Természetesen akkor is, ha még csak egy apró gondolat született meg benned – itt eldöntheted, hogy merre is szeretnéd folytatni az utad.

A rendezvény október 21-22 között kerül megrendezésre. Ha szeretnél részt venni, keress üzenetben!

Ne aggódj azon, ha nincs kivel eljönnöd, hiszen szívesen látlak magunk között! Menjünk együtt a rendezvényre! 🙂

Kapcsolódó cikkek

4+1 ok, amiért a folyékony rúzs jobb a hagyományosnál

Soha nem voltam igazán rúzsos típus, mert utáltam újra és újra felkenni, azt pedig végképp ki nem állhattam, amikor nyomott hagyott a poharakon. Viszont mióta kipróbáltam a már hazánkban is kapható, szuper liquid lipsticket, azaz folyékony rúzst, teljesen megváltozott a róluk alkotott képem. Rendeltem is magamnak egy visszafogottabb árnyalatot, amit azóta már a mindennapokban is előszeretettel viselek.

Tovább olvasom »

Plank – Egy egyszerű, de annál hatásosabb edzésmódszer

Örökzöld, de mégis egyre népszerűbb edzésmódszer, mind a férfiak és lassan a nők körében is. Népszerűsége nem véletlen, egyszerű, de nagyszerű! Saját testsúlyos mozgásfajták közé tartozik, szinte bárhol elvégezhető és megszámlálhatatlan jó hatása van az emberi szervezetre, és mindezt elég rövid idő alatt kifejti, szóval, ha úgy gondolod, idő szűkében telnek napjaid és nincs alkalmad edzeni, ezt még akkor is beillesztheted napi rutinodba.

Tovább olvasom »
Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről