Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Téged is vár az év legmotiválóbb rendezvénye!

Változtatni szeretnél az életeden? Keresed a tökéletes utat, de nem tudod, merre indulj? Fontos számodra az egészséged, a család és a karrier egyensúlya? Akkor ez az előadás neked szól!

Az iSummit egy évente megrendezésre kerülő rendezvény, ami segítséget nyújt az útkeresés kanyargós folyamatában.

Ha elérkezett az életedben az a pont, amikor gyökeres változást szeretnél elérni, de még nincsenek meg az eszközeid hozzá, esetleg a motiváció is hiányzik még, ez a hétvége egy kihagyhatatlan lehetőség az előrelépéshez.

Különösen akkor, ha nagyban gondolkozol! Az előadások nagy hangsúlyt fektetnek ugyanis a új, digitális világ adta lehetőségekre és részletesen bemutatják azok profitorientált használhatóságát. Szeretnél független vállalkozóként szabad időbeosztásban, a világon bárhonnan dolgozni, de eddig elérhetetlen célnak gondoltad? Itt végre olyan emberek tanácsaiból és tapasztalataiból építkezhetsz, akik megtették ezt a nagy lépést!

Az iSummit rendezvényen számos neves előadó meséli el a saját történetét, amivel nem csak motiválni szeretnének másokat, hanem segítséget nyújtani nekik saját terveik megvalósításában. Ebben a közegben mindenki fontosnak tartja a másik támogatását – ebben is rejlik az ereje!

Ha készen állsz a változásra, de egyedül nem mersz belevágni, ott a helyed! Természetesen akkor is, ha még csak egy apró gondolat született meg benned – itt eldöntheted, hogy merre is szeretnéd folytatni az utad.

A rendezvény május 27-29 között kerül megrendezésre. Ha szeretnél részt venni, keress üzenetben!

Share on facebook

Kapcsolódó cikkek

Segítségre van szükség!

Bizonyos felmérések azt mutatták, hogy a magyarok majdnem 17%-a élt szegénységben, ami azt jelenti, hogy háztartásuk összjövedelme nem haladta meg a 80 ezer forintot.  A Magyar Tudományos Akadémia és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat nemrégiben publikált közös tanulmánya szerint Magyarországon körülbelül 36–54 ezer gyermek éhezik mindennap, s a kutatók kétszázezerre becsülik azon kiskorúak számát, akik időszakosan nem jutnak elegendő élelemhez.

Tovább olvasom »
Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről