vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Itt kell lenned, hogy értsd!

Sorra érkeznek a visszajelzések arról, hogyan lett jobb életük a résztvevőknek, hogyan hatott a magánéletükre és karrierjükre az iSummit. Miért lett ilyen sikeres ez a rendezvény és miként változtatja meg az életünket két nap alatt?

Nem állítjuk, hogy itt elmondják a jövőt, de az garantált, hogy a személyes jövőnk jobb lesz! Ugyanis az iSummit 2023 nekünk szól, hétköznapi embereknek, akik a szívünk mélyén nem szeretnénk mást, mint jobb emberekké válni. Legyen szó családról, munkáról, hobbiról, célkitűzésekről, régi álmokról vagy az egészségről.

A rendezvény neve is arra utal, hogy ez egy fontos találkozó lesz! Olyan inspiráló személyek mesélnek saját tapasztalataikról, akik eleget láttak ahhoz, hogy tudják, mit jelent „jobbnak lenni”. Kiderül, hogyan léphetjük át saját korlátainkat, hogyan kerülhetünk ki az elakadás hálójából, illetve hogyan nyújthatunk csúcsteljesítményt a lehető legnagyobb nyugalomban.

Gondoljunk bele, akiknek a véleményére több százan adnak nap mint nap, nem engedhetik meg maguknak, hogy végleg kidőljenek… Őket nevezzük sikeres üzletembereknek és üzletasszonyoknak, és ők fognak beszélni arról, hogyan őrizzük meg az egyensúlyt. Itt senkit sem érdekel, hogy mennyi pontot gyűjtöttél eddig az élet iskolájában, hiszen a fókusz a jövőn van. Azon, hogy megtaláljuk a járható utat egy jobb élet reményében. Az iSummit pontosan azért kerül megszervezésre, hogy irányt mutasson nekünk, felismerésre sarkalljon és legfőképpen önismeretre. A résztvevők is másmilyen történetekkel érkeznek, azonban egy közös van bennük: hisznek magukban. Különösen az idei sztárvendég Charley Patterson, aki egyenesen Amerikából érkezik hozzánk.

Charley édesapa, férj, sportoló, magazinszerkesztő és tehetséges színész. Elég megnézni a fotóit, hogy lássuk, milyen sikeres mindegyik területen. Hogyan fér össze ennyi különböző hivatás egy emberben? Hogyan ért el 10 éves koréban világraszóló teljesítményt? Hogyan lett az U.S.A. egyik legkeresettebb előadója? Többek között erről is mesél nekünk az eseményen. Annyit biztosan tudatunk, hogy titka szorosan kapcsolódik az iSummit legfőbb üzenetéhez: új perspektíva, régi élet.

Jó okkal hangoztatják a pszichológusok is, hogy „jobb a régi élet egy új szemüvegen keresztül, mint egy új élet a régi problémákkal”. Hát nézzük meg, hogy hol vannak életünk gócpontjai és oldjuk fel azokat egy hétvége alatt, egy impozáns helyszínen, egy tucat érdekes személyiséggel és egy jó közösséggel!

Kapcsolódó cikkek

Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről