vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Itt kell lenned, hogy értsd!

Sorra érkeznek a visszajelzések arról, hogyan lett jobb életük a résztvevőknek, hogyan hatott a magánéletükre és karrierjükre az iSummit. Miért lett ilyen sikeres ez a rendezvény és miként változtatja meg az életünket két nap alatt?

Nem állítjuk, hogy itt elmondják a jövőt, de az garantált, hogy a személyes jövőnk jobb lesz! Ugyanis az iSummit 2023 nekünk szól, hétköznapi embereknek, akik a szívünk mélyén nem szeretnénk mást, mint jobb emberekké válni. Legyen szó családról, munkáról, hobbiról, célkitűzésekről, régi álmokról vagy az egészségről.

A rendezvény neve is arra utal, hogy ez egy fontos találkozó lesz! Olyan inspiráló személyek mesélnek saját tapasztalataikról, akik eleget láttak ahhoz, hogy tudják, mit jelent „jobbnak lenni”. Kiderül, hogyan léphetjük át saját korlátainkat, hogyan kerülhetünk ki az elakadás hálójából, illetve hogyan nyújthatunk csúcsteljesítményt a lehető legnagyobb nyugalomban.

Gondoljunk bele, akiknek a véleményére több százan adnak nap mint nap, nem engedhetik meg maguknak, hogy végleg kidőljenek… Őket nevezzük sikeres üzletembereknek és üzletasszonyoknak, és ők fognak beszélni arról, hogyan őrizzük meg az egyensúlyt. Itt senkit sem érdekel, hogy mennyi pontot gyűjtöttél eddig az élet iskolájában, hiszen a fókusz a jövőn van. Azon, hogy megtaláljuk a járható utat egy jobb élet reményében. Az iSummit pontosan azért kerül megszervezésre, hogy irányt mutasson nekünk, felismerésre sarkalljon és legfőképpen önismeretre. A résztvevők is másmilyen történetekkel érkeznek, azonban egy közös van bennük: hisznek magukban. Különösen az idei sztárvendég Charley Patterson, aki egyenesen Amerikából érkezik hozzánk.

Charley édesapa, férj, sportoló, magazinszerkesztő és tehetséges színész. Elég megnézni a fotóit, hogy lássuk, milyen sikeres mindegyik területen. Hogyan fér össze ennyi különböző hivatás egy emberben? Hogyan ért el 10 éves koréban világraszóló teljesítményt? Hogyan lett az U.S.A. egyik legkeresettebb előadója? Többek között erről is mesél nekünk az eseményen. Annyit biztosan tudatunk, hogy titka szorosan kapcsolódik az iSummit legfőbb üzenetéhez: új perspektíva, régi élet.

Jó okkal hangoztatják a pszichológusok is, hogy „jobb a régi élet egy új szemüvegen keresztül, mint egy új élet a régi problémákkal”. Hát nézzük meg, hogy hol vannak életünk gócpontjai és oldjuk fel azokat egy hétvége alatt, egy impozáns helyszínen, egy tucat érdekes személyiséggel és egy jó közösséggel!

Kapcsolódó cikkek

4+1 ok, amiért a folyékony rúzs jobb a hagyományosnál

Soha nem voltam igazán rúzsos típus, mert utáltam újra és újra felkenni, azt pedig végképp ki nem állhattam, amikor nyomott hagyott a poharakon. Viszont mióta kipróbáltam a már hazánkban is kapható, szuper liquid lipsticket, azaz folyékony rúzst, teljesen megváltozott a róluk alkotott képem. Rendeltem is magamnak egy visszafogottabb árnyalatot, amit azóta már a mindennapokban is előszeretettel viselek.

Tovább olvasom »

Plank – Egy egyszerű, de annál hatásosabb edzésmódszer

Örökzöld, de mégis egyre népszerűbb edzésmódszer, mind a férfiak és lassan a nők körében is. Népszerűsége nem véletlen, egyszerű, de nagyszerű! Saját testsúlyos mozgásfajták közé tartozik, szinte bárhol elvégezhető és megszámlálhatatlan jó hatása van az emberi szervezetre, és mindezt elég rövid idő alatt kifejti, szóval, ha úgy gondolod, idő szűkében telnek napjaid és nincs alkalmad edzeni, ezt még akkor is beillesztheted napi rutinodba.

Tovább olvasom »
Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről