vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Ismerd meg közelebbről a LumiSpa termékcsaládot!

Már többször írtam a bőr tisztításának fontosságáról és arról, hogy miben nyújt segítséget számunkra ez az elektromos készülék. Korábbi cikkeimet itt és itt olvashatod. Most pedig lássuk, hogyan is működik pontosan a LumiSpa!

A varázslat a Two-Sense Motion technológiával kezdődik, amely precíz mozgása által stimulálja a bőrt, miközben a kétféle szilikon fej – egy durva felületű az erőteljesebb és egy normál fej a sztenderd tisztításért – higiénikusabb és a tisztán tartásuk is könnyebb, mint a piacon fellelhető hasonló készülékeké.

Gyengéd a bőrhöz, könyörtelen a szennyződésekhez

A LumiSpa arctisztítókkal kombinálva a szilikon fej szinte kipárnázza az arcbőrt, hogy a készülék megfelelő módon mozoghasson, és kifejtse varázsát a bőrön. A tisztító és a készülék párosa gyengéd a bőrhöz, mégis könyörtelen a szennyeződésekkel szemben, használata élvezetes, tisztítása pedig egyszerű. Hatékonyabb arctisztítást és plusz előnyöket kínál. A készülék és az arctisztító készítmény személyre szabása által biztos lehetsz benne, hogy azt adod bőrödnek, amire valóban szüksége van. Mivel mindenki számára elérhetővé szerettük volna tenni a LumiSpa élményét, öt különböző Activating Cleanser arctisztítót fejlesztettünk ki, mindegyikkel egy-egy bőrtípus szükségleteit tartva szem előtt.

Ha száraz, zsíros, normál/vegyes, pattanásos vagy érzékeny bőrre keresel arctisztítót, kínálatunk között megtalálod a neked való gyengéd megoldást.

Mindegyik arctisztítóban megtalálható különleges ageLOC összetevő-keverékünk, amely az öregedés látható jeleinek forrását veszi célba, és garantálja a 7 az 1-ben megoldást a fiatalos bőr számára.

Úton a teljes körű bőrápolás irányába

S ez még nem minden. Az ageLOC LumiSpa egyre csak fejlődik, s már nem csupán alapos tisztítást tesz lehetővé, hanem egy teljes körű bőrápolási készülékké válik. Az új LumiSpa Accent Head és az IdealEyes párosa egy teljesen új szintre tereli a bőrápolási rutint, ami nem más, mint a szemkörnyék ápolása. Erről az izgalmas újításról a következő részben olvashatsz bővebben.

Még sosem volt ilyen egyszerű, hogy rátalálj a neked való arctisztítóra!

Egyszerűen töltsd ki a gyors és könnyű LumiSpa bőrápolási kvízünket! Válaszolj kérdéseinkre, melyek bőröd mindennapos tulajdonságaira vonatkoznak, mi pedig kiválasztjuk a neked megfelelő készítményt. Így segítünk rátérni a helyes bőrápolás ösvényére, és magasabb szintre emelni rutinodat.

Kitöltöm a kvízt!

Ki szeretnéd próbálni az eszközt, vagy rendelnél? Keress elérhetőségeim egyikén, vagy messenger üzenetben!

Kapcsolódó cikkek

Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről