vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Ismerd meg közelebbről a LumiSpa termékcsaládot!

Már többször írtam a bőr tisztításának fontosságáról és arról, hogy miben nyújt segítséget számunkra ez az elektromos készülék. Korábbi cikkeimet itt és itt olvashatod. Most pedig lássuk, hogyan is működik pontosan a LumiSpa!

A varázslat a Two-Sense Motion technológiával kezdődik, amely precíz mozgása által stimulálja a bőrt, miközben a kétféle szilikon fej – egy durva felületű az erőteljesebb és egy normál fej a sztenderd tisztításért – higiénikusabb és a tisztán tartásuk is könnyebb, mint a piacon fellelhető hasonló készülékeké.

Gyengéd a bőrhöz, könyörtelen a szennyződésekhez

A LumiSpa arctisztítókkal kombinálva a szilikon fej szinte kipárnázza az arcbőrt, hogy a készülék megfelelő módon mozoghasson, és kifejtse varázsát a bőrön. A tisztító és a készülék párosa gyengéd a bőrhöz, mégis könyörtelen a szennyeződésekkel szemben, használata élvezetes, tisztítása pedig egyszerű. Hatékonyabb arctisztítást és plusz előnyöket kínál. A készülék és az arctisztító készítmény személyre szabása által biztos lehetsz benne, hogy azt adod bőrödnek, amire valóban szüksége van. Mivel mindenki számára elérhetővé szerettük volna tenni a LumiSpa élményét, öt különböző Activating Cleanser arctisztítót fejlesztettünk ki, mindegyikkel egy-egy bőrtípus szükségleteit tartva szem előtt.

Ha száraz, zsíros, normál/vegyes, pattanásos vagy érzékeny bőrre keresel arctisztítót, kínálatunk között megtalálod a neked való gyengéd megoldást.

Mindegyik arctisztítóban megtalálható különleges ageLOC összetevő-keverékünk, amely az öregedés látható jeleinek forrását veszi célba, és garantálja a 7 az 1-ben megoldást a fiatalos bőr számára.

Úton a teljes körű bőrápolás irányába

S ez még nem minden. Az ageLOC LumiSpa egyre csak fejlődik, s már nem csupán alapos tisztítást tesz lehetővé, hanem egy teljes körű bőrápolási készülékké válik. Az új LumiSpa Accent Head és az IdealEyes párosa egy teljesen új szintre tereli a bőrápolási rutint, ami nem más, mint a szemkörnyék ápolása. Erről az izgalmas újításról a következő részben olvashatsz bővebben.

Még sosem volt ilyen egyszerű, hogy rátalálj a neked való arctisztítóra!

Egyszerűen töltsd ki a gyors és könnyű LumiSpa bőrápolási kvízünket! Válaszolj kérdéseinkre, melyek bőröd mindennapos tulajdonságaira vonatkoznak, mi pedig kiválasztjuk a neked megfelelő készítményt. Így segítünk rátérni a helyes bőrápolás ösvényére, és magasabb szintre emelni rutinodat.

Kitöltöm a kvízt!

Ki szeretnéd próbálni az eszközt, vagy rendelnél? Keress elérhetőségeim egyikén, vagy messenger üzenetben!

Kapcsolódó cikkek

4+1 ok, amiért a folyékony rúzs jobb a hagyományosnál

Soha nem voltam igazán rúzsos típus, mert utáltam újra és újra felkenni, azt pedig végképp ki nem állhattam, amikor nyomott hagyott a poharakon. Viszont mióta kipróbáltam a már hazánkban is kapható, szuper liquid lipsticket, azaz folyékony rúzst, teljesen megváltozott a róluk alkotott képem. Rendeltem is magamnak egy visszafogottabb árnyalatot, amit azóta már a mindennapokban is előszeretettel viselek.

Tovább olvasom »

Plank – Egy egyszerű, de annál hatásosabb edzésmódszer

Örökzöld, de mégis egyre népszerűbb edzésmódszer, mind a férfiak és lassan a nők körében is. Népszerűsége nem véletlen, egyszerű, de nagyszerű! Saját testsúlyos mozgásfajták közé tartozik, szinte bárhol elvégezhető és megszámlálhatatlan jó hatása van az emberi szervezetre, és mindezt elég rövid idő alatt kifejti, szóval, ha úgy gondolod, idő szűkében telnek napjaid és nincs alkalmad edzeni, ezt még akkor is beillesztheted napi rutinodba.

Tovább olvasom »
Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről