vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Alakítsd át forradalmi készülékünket ezzel az új kiegészítővel!

A LumiSpa család legújabb tagjai, az ageLOC LumiSpa Accent és az IdealEyes, továbbfejlesztették a LumiSpát egy teljes körű arcápoló készülékké.  Az alap termékről már írtam itt, itt és itt, ebben a cikkben csak a kiegészítőkre szeretnék fókuszálni.

A bőr fiatalos megjelenésének fenntartásához elengedhetetlen az alapos tisztítás, de ez csak az első lépés. A szemkörnyékkel is törődni kell, s a gondoskodást meg fogja hálálni az ott található érzékeny bőr.

A késő esti fennmaradások, a kialvatlanság, a stressz és a rengeteg munka nyomait egytől egyig tükrözi a tekintetünk.

S mivel az itt található bőr vékonyabb, nehezebben hozzáférhető és érzékenyebb is, mint az arcbőr többi része, ezen terület ápolása egy kifejezetten ebből a célból létrehozott eszközt igényel.

Gyengéd hámlasztás és frissítés

A szilikon csúccsal ellátott LumiSpa Accent fej könnyedén csatlakoztatható a készülékre a szemkörnyék finom területének gyengéd hámlasztásáért és frissítéséért. Az IdealEyes szemkörnyékápolóval együtt alkalmazva csökkenti a szem alatti karikákat és puffadtságot, miközben feszesíti a bőrt, és láthatóan megemeli a szemhéjat.

Pár szó a használatról

A reggel és este csupán egy percet igénylő lépés könnyűszerrel beépíthető a mindennapos bőrápolási rutinba. Frissíti és hidratálja a szemkörnyéket, és gondoskodik a bőr sima és hidratált megjelenéséről már az első használatot követően. Itt van egy kis videós ízelítő az új kiegészítőkről:

Ki szeretnéd próbálni az eszközt, vagy rendelnél? Keress elérhetőségeim egyikén, vagy messenger üzenetben!

Kapcsolódó cikkek

Plank – Egy egyszerű, de annál hatásosabb edzésmódszer

Örökzöld, de mégis egyre népszerűbb edzésmódszer, mind a férfiak és lassan a nők körében is. Népszerűsége nem véletlen, egyszerű, de nagyszerű! Saját testsúlyos mozgásfajták közé tartozik, szinte bárhol elvégezhető és megszámlálhatatlan jó hatása van az emberi szervezetre, és mindezt elég rövid idő alatt kifejti, szóval, ha úgy gondolod, idő szűkében telnek napjaid és nincs alkalmad edzeni, ezt még akkor is beillesztheted napi rutinodba.

Tovább olvasom »
Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről