vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Alakítsd át forradalmi készülékünket ezzel az új kiegészítővel!

A LumiSpa család legújabb tagjai, az ageLOC LumiSpa Accent és az IdealEyes, továbbfejlesztették a LumiSpát egy teljes körű arcápoló készülékké.  Az alap termékről már írtam itt, itt és itt, ebben a cikkben csak a kiegészítőkre szeretnék fókuszálni.

A bőr fiatalos megjelenésének fenntartásához elengedhetetlen az alapos tisztítás, de ez csak az első lépés. A szemkörnyékkel is törődni kell, s a gondoskodást meg fogja hálálni az ott található érzékeny bőr.

A késő esti fennmaradások, a kialvatlanság, a stressz és a rengeteg munka nyomait egytől egyig tükrözi a tekintetünk.

S mivel az itt található bőr vékonyabb, nehezebben hozzáférhető és érzékenyebb is, mint az arcbőr többi része, ezen terület ápolása egy kifejezetten ebből a célból létrehozott eszközt igényel.

Gyengéd hámlasztás és frissítés

A szilikon csúccsal ellátott LumiSpa Accent fej könnyedén csatlakoztatható a készülékre a szemkörnyék finom területének gyengéd hámlasztásáért és frissítéséért. Az IdealEyes szemkörnyékápolóval együtt alkalmazva csökkenti a szem alatti karikákat és puffadtságot, miközben feszesíti a bőrt, és láthatóan megemeli a szemhéjat.

Pár szó a használatról

A reggel és este csupán egy percet igénylő lépés könnyűszerrel beépíthető a mindennapos bőrápolási rutinba. Frissíti és hidratálja a szemkörnyéket, és gondoskodik a bőr sima és hidratált megjelenéséről már az első használatot követően. Itt van egy kis videós ízelítő az új kiegészítőkről:

Ki szeretnéd próbálni az eszközt, vagy rendelnél? Keress elérhetőségeim egyikén, vagy messenger üzenetben!

Kapcsolódó cikkek

Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről