Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Ismerd meg a mindennapos bőrápolási rutin kötelező kiegészítőjét!

Nem túlzás azt állítani, hogy bőrünk igen nehéz feladatot lát el. Védelmet biztosít a számunkra a különböző környezeti ártalmakkal szemben. Tulajdonképpen ez a mi első védelmi vonalunk. S ez fokozottan igaz az arcbőr tekintetében. Saját maga védelmezéseképpen folyamatosan természetes olajat termel, amely hajlamos a felhalmozódásra és ezáltal a szennyeződések begyűjtésére, ami eltömődött pórusokhoz, mitesszerekhez, pattanásokhoz és zsíros csillogáshoz vezet.

Nem könnyű fenntartani az egyensúlyt

Ezért olyan fontos, hogy a mindennapos bőrápolási rutin része legyen a tisztítás is. Minden reggel, felkelés után és minden este, lefekvés előtt. A megfelelő termékek használatával – kifejezetten az arc számára készült készítményekkel – a mindennapos bőrápolás során felszabadítjuk a pórusokat, eltávolítjuk a szennyeződéseket és élettel töltjük fel a bőrt az egészséges, ragyogó megjelenésért és bársonyos tapintásért.

https://www.nuskin.com/content/nuskin/hu_HU/products/nuskin/ageloc/ageloc-lumispa/ageloc-lumispa-landing/_jcr_content/bodyContent/image_376e.img.jpg/16ab780a56e-cache.jpg

Találd meg a Neked való arctisztítót!

Mindezt nem érhetjük el, ha egyszerűen csak megragadjuk a kezünk ügyébe eső első tisztálkodó szert. Mindenki bőre más és más, és fontos, hogy mindenki megtalálja a saját igényeinek megfelelő terméket. Mi segíteni szeretnénk ebben, ezért készítettünk egy egyszerű kis tesztet, amely elvégzése által seperc alatt megismerheted azt az arctisztítót, amelyikre szükséged van. Szerencsére nálunk mindenki megtalálhatja bőre tökéletes társát.

Elvégzem a bőrápolási kvízt

7 az 1-ben megoldás a fiatalos bőr számára

Beletömörítettük a bőrápolást ebbe a kézben tartható, könnyen használható készülékbe. Az alapos tisztítás mellett számos jótékony hatással látja el a bőrt. Valamelyik Activating Cleanser arctisztítóval kombinálva napi kétszer két perces használat mellett a bőrápolási rutin részeként 7 nagyszerű hatást fogsz tapasztalni. Ez a páros nem csupán tisztít, de ragyogóvá és bársonyosan puhává teszi az arcbőrt már az első használat alkalmával.

  1. Alaposan megtisztított bőr
  2. Apróbb pórusméret
  3. Bársonyos tapintás
  4. Puha kinézet és érzet
  5. Fokozott ragyogás
  6. Egységesebb bőr
  7. Láthatóan frissebb arcbőr

https://www.nuskin.com/content/nuskin/hu_HU/products/nuskin/ageloc/ageloc-lumispa/ageloc-lumispa-landing/_jcr_content/bodyContent/image_937f.img.jpg/16ab780a56e-cache.jpg

S ha ez még mindig nem elég érv a LumiSpa mellett…

...van itt még más is! A készülék automatikusan vezényli a két perces rutint; jelzi a helytelen használatot és azt is, amikor továbbhaladhatunk az arc következő részére. A készülék vízálló, így a napi rutint a zuhany alatt is praktikusan elvégezhetjük. Kíméletlen a sminkkel és a szennyeződésekkel, mégis gyengéd a bőrhöz; a LumiSpa bőrápolási szett 7 az 1-ben megoldása a fiatalos bőr számára mindenkinek szól.

Ki szeretnéd próbálni az eszközt, vagy rendelnél? Keress elérhetőségeim egyikén, vagy messenger üzenetben!

Megosztás itt: facebook

Kapcsolódó cikkek

Egy szavamat se hidd el!

Egy szavamat se hidd el!
Csak gondolatokat szeretnék megosztani, amit aztán értékelhetsz a saját gondolkodásmódod szerint.
A saját tapasztalataidra támaszkodj, hiszen a Te sikered vagy sikertelenséged csakis rajtad múlik.Ha ott tartasz az életedben, ahova mindig is vágytál, akkor már nem is érdemes tovább olvasnod. De ha még nem akkor gondolkozz el az alábbi sorokon…

Tovább olvasom »

Néhány gondolat az alapvető bőrápolási rutinról

Arcbőrünk egészséges működéséhez és szépségéhez elengedhetetlenül fontos a bőr tisztítása de nem mindegy, hogy mivel tesszük ezt. Kizárólag kőolaj származék mentes termékeket szabad használni a bőrünkre, mivel többet árthatunk hosszabb távon, mint használunk, ha az alapszabályt nem tartjuk be.

Tovább olvasom »
Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről