Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Ismerd meg közelebbről a LumiSpa termékcsaládot!

Már többször írtam a bőr tisztításának fontosságáról és arról, hogy miben nyújt segítséget számunkra ez az elektromos készülék. Korábbi cikkeimet itt és itt olvashatod. Most pedig lássuk, hogyan is működik pontosan a LumiSpa!

A varázslat a Two-Sense Motion technológiával kezdődik, amely precíz mozgása által stimulálja a bőrt, miközben a kétféle szilikon fej – egy durva felületű az erőteljesebb és egy normál fej a sztenderd tisztításért – higiénikusabb és a tisztán tartásuk is könnyebb, mint a piacon fellelhető hasonló készülékeké.

Gyengéd a bőrhöz, könyörtelen a szennyződésekhez

A LumiSpa arctisztítókkal kombinálva a szilikon fej szinte kipárnázza az arcbőrt, hogy a készülék megfelelő módon mozoghasson, és kifejtse varázsát a bőrön. A tisztító és a készülék párosa gyengéd a bőrhöz, mégis könyörtelen a szennyeződésekkel szemben, használata élvezetes, tisztítása pedig egyszerű. Hatékonyabb arctisztítást és plusz előnyöket kínál. A készülék és az arctisztító készítmény személyre szabása által biztos lehetsz benne, hogy azt adod bőrödnek, amire valóban szüksége van. Mivel mindenki számára elérhetővé szerettük volna tenni a LumiSpa élményét, öt különböző Activating Cleanser arctisztítót fejlesztettünk ki, mindegyikkel egy-egy bőrtípus szükségleteit tartva szem előtt.

Ha száraz, zsíros, normál/vegyes, pattanásos vagy érzékeny bőrre keresel arctisztítót, kínálatunk között megtalálod a neked való gyengéd megoldást.

Mindegyik arctisztítóban megtalálható különleges ageLOC összetevő-keverékünk, amely az öregedés látható jeleinek forrását veszi célba, és garantálja a 7 az 1-ben megoldást a fiatalos bőr számára.

Úton a teljes körű bőrápolás irányába

S ez még nem minden. Az ageLOC LumiSpa egyre csak fejlődik, s már nem csupán alapos tisztítást tesz lehetővé, hanem egy teljes körű bőrápolási készülékké válik. Az új LumiSpa Accent Head és az IdealEyes párosa egy teljesen új szintre tereli a bőrápolási rutint, ami nem más, mint a szemkörnyék ápolása. Erről az izgalmas újításról a következő részben olvashatsz bővebben.

Még sosem volt ilyen egyszerű, hogy rátalálj a neked való arctisztítóra!

Egyszerűen töltsd ki a gyors és könnyű LumiSpa bőrápolási kvízünket! Válaszolj kérdéseinkre, melyek bőröd mindennapos tulajdonságaira vonatkoznak, mi pedig kiválasztjuk a neked megfelelő készítményt. Így segítünk rátérni a helyes bőrápolás ösvényére, és magasabb szintre emelni rutinodat.

Kitöltöm a kvízt!

Ki szeretnéd próbálni az eszközt, vagy rendelnél? Keress elérhetőségeim egyikén, vagy messenger üzenetben!

Megosztás itt: facebook

Kapcsolódó cikkek

Egy szavamat se hidd el!

Egy szavamat se hidd el!
Csak gondolatokat szeretnék megosztani, amit aztán értékelhetsz a saját gondolkodásmódod szerint.
A saját tapasztalataidra támaszkodj, hiszen a Te sikered vagy sikertelenséged csakis rajtad múlik.Ha ott tartasz az életedben, ahova mindig is vágytál, akkor már nem is érdemes tovább olvasnod. De ha még nem akkor gondolkozz el az alábbi sorokon…

Tovább olvasom »

Néhány gondolat az alapvető bőrápolási rutinról

Arcbőrünk egészséges működéséhez és szépségéhez elengedhetetlenül fontos a bőr tisztítása de nem mindegy, hogy mivel tesszük ezt. Kizárólag kőolaj származék mentes termékeket szabad használni a bőrünkre, mivel többet árthatunk hosszabb távon, mint használunk, ha az alapszabályt nem tartjuk be.

Tovább olvasom »
Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről