vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

”Joie de Vivre” – Egy korty az élet ízéből

Nuskin JVI

Szeretnél egy kortyot az élet ízéből? Akkor kóstold meg szuper üdítőitalunkat! Garantáltan szeretni fogja az egész család, és a betegségek is messze el fognak kerülni titeket.

Hogy miért vagyok ebben olyan biztos? Mi lassan (az elődjével együtt) öt éve vagyunk rendszeres fogyasztók, és a férjemtől kezdve a lányaimon át az unokákig mindenki imádja – az orvosnak pedig már a telefonszámát is elfelejtettem, olyan rég volt rá szükség.

Vitaminok és szuper ízek mixe

Üdítőitalunk tizenkétféle zöldség és gyümölcs ínycsiklandó koktélja, melyet gondosan úgy válogattak össze, hogy az ízlelőbimbók elkényeztetése mellett az egészségedet is megőrizze. Hiszen amikor Európa legjobb zöldségei és gyümölcsei egyesülnek a farkasbogyó, homoktövis és acerola fejedelmi hármasával, végeredményben Te aratod le a jutalmakat!

A bőrötök is ragyogóbb lesz

Erősítsd meg családod oxidatív védelmét üdítőnkkel az oldaladon és segíts megőrizni bőröd természetes ragyogását. Az egyetlen koktélba sűrített sok-sok jóság ideális szövetségessé emeli termékünket az egészséges étrend és életvitel frontján:

  • A karotinoidok és a gazdag C-vitamin tartalom hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, az immunrendszer megfelelő működéséhez és a normál kollagénképződéshez a bőr normál működésének fenntartásához.
  • Az üdítőben természetesen jelen lévő karotinoidoknak köszönhetően bőr karotinoid érték kvalifikált.

Minden nap egy korty vitaminital az orvost távol tartja!

Az eredeti almás közmondást szerintem mindenki ismeri, viszont mi már rég lecseréltük az alcímben szereplő verzióra. Mikor az unokák elkezdték a sulit, lecsapott a szokásos szeptemberi náthaszezon, és kidőlt a fél osztály. A lányok viszont ugyan olyan egészségesek maradtak, mint előtte, nem kellett egyből hiányzással kezdeni az évet. Sok gondot megspórolt a családnak ez a szuper üdítőital 🙂

Amennyiben Te is ki szeretnéd próbálni, írj üzenetet, vagy keress elérhetőségeim egyikén! Puszi!

Kapcsolódó cikkek

Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről