Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

NE FÉLJ, CSAK ÉLJ!

Nincs lehetetlen, csak tehetetlen.

Te mindig erőt vettél magadon! Kimaradt valami az életedből? Sebaj! Ami fontos és szükséges, az biztosan megtörténik majd! Az évek során változunk, s ez nem egyik napról a másikra történik meg. De bárhogy is legyen, akkor se ücsörögj sokáig a gödör alján! Használd az optimizmus felhajtóerejét és mássz ki mielőbb a képzeleted szülte bús veremből, mert kinn új lehetőségek várnak rád. Gyere a felszínre és találj rájuk!

Igenis szintet tudsz lépni az életedben!

Gondban vagy? Ne aggódj! Létezik megoldás. De adj magadnak elegendő időt, amíg rájössz, mi az. Ne erőltesd a racionális gondolkodást. Kerülj TE a figyelmed középpontjába és légy együtt érző önmagad iránt. Szépen, fokozatosan csillapodj le és maradj tettre kész.

Tükröd, tükröd mondja néked: Szép vagy!

Most már te is érezd! Öregedünk, ráncosodunk, itt is fáj- ott is fáj…De a jó hír még mindig az, hogy tehetünk ellene! Napjainkban már olyan kozmetikumok és táplálék kiegészítők állnak rendelkezésre, amelyekkel garantáltan jó eredményeket tudunk elérni ezeken a területeken.

Egészségben a szépség!

Szépségben az egészség. Ne hagyd hanyatlani az egészségedet! Ugye nem akarod megvárni, hogy repedések keletkezzenek életednek e fontos területén? Jól tudod, hogy az egészségi állapotod nyomot hagy az emberi kapcsolataidon is, hát még a pénzügyeiden! Ne kergess tehát illúziókat, inkább állj bele a mába! Légy optimista és törődj magaddal, a jeleneddel! Ne feledd, fizikai,- és lelki valód a legnagyobb szövetségeseid e téren.

Eljött a „most!” ideje

Ne várj tovább, szalad az idő. Bármilyen akadállyal meg tudsz küzdeni. Jól ismered már a mondást: „Nincs lehetetlen, csak tehetetlen!” Azt mondom, hajrá! Így tovább!

Ne állj ellen az örvénynek!

Kiteljesedhetsz. Csak engedned kell, hogy az örvény magával ragadjon. Hagyd magad, s végül kivet magából. Taktikázz, formáld át a jelent és állíts fel új szabályokat! A totális átszerveződés végül mindent felülmúló módon a javadra válik majd. Találd meg a küldetésedet! Merj új dolgokba belevágni! Légy bátor és kapcsolódj olyan emberekhez, akik segítenek Téged abban, hogy kiteljesedj az egészséged, a magánéleted és a pénzügyeid területén is.

ÉRTED VAGYOK! SZÍVESEN MENTORÁLLAK TÉGED IS. SOKAT TANULHATSZ TŐLEM. TUDOK EGY LEHETŐSÉGET, AMI HOZZÁSEGÍTHET A CÉLJAID ELÉRÉSÉHEZ! KERESS MEG ÉS SEGÍTEK NEKED.

Huszár Dóra
Health and Beauty Coach

Share on facebook

Kapcsolódó cikkek

Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről