Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Forradalmi felfedezés az egészségmegőrzés területén – Úttörő kezdeményezés a védelmi rendszerünk kialakítására!

Neked is sok a stressz az életedben? Fiatal vagy még és mégis úgy érzed: egyre kevesebb az energiád? Szeretnél friss és egészséges maradni, de sokszor levesz egy egyszerű nátha a lábadról, amit a gyerek haza hozott a suliból, oviból? Ő néhány nap alatt túl van rajta, Te pedig a múlt hónapban is hetekig köhögtél utána.

Gondoltad volna, hogy a stressz nagyon leszívja az immunrendszerünket és csökkent az ellenálló képességünk?

A stressz és a szervezet védekező képessége szorosan összefügg.

Ha elmúltál  35 éves és ez igaz rád, akkor ezzel a problémával foglalkoznod kell. Érdemes egy kicsit magaddal is foglalkoznod, különösen ha szeretnél jó példát mutatni a gyermekeidnek.

Tudod, hogy nem vagy egyedül ezzel a problémával. A múltkor beszéltem a barátnőmmel és Ő is panaszkodott, hogy minden elkap a gyerektől. Arról nem is beszélve, hogy úgy érzi nincs semmire energiája. Este hulla fáradtan zuhan az ágyba és mégis nehezen jön álom a szemére. Azon morfondírozott, hogy miért van az,hogy a felnőttek sokkal rosszabbul viselik ezeket a betegségeket és nehezebben lábalnak ki belőle.

Mitől függ a tartós egészséged?

Hallottál már róla, hogy csekkolni tudod egy egyszerű méréssel, hogy milyen az immunrendszered? Kíváncsi vagy, hogy mi lehet az oka, hogy csökken az energiád?

A legújabb amerikai kutatások kimutatták, hogy az életmódunk jobban befolyásolja a génjeink állapotát és ebből adódóan a szervezetünk ellenálló képességét, mint  a velünk született génjeink.

Bizonyított tény, hogy az erős, stabil immunrendszer sokkal ellenállóbb a civilizációs betegségekkel szemben. Talán benned is felmerült már az a gondolat, hogy szeretnél segítséged kapni, hogyan tudnád biztonságos módon megerősíteni az ellenálló képességedet.

Sohasem késő cselekedni!

Ahhoz, jobban érezd megad a bőrödben, újra a régi legyél és  ne kapj el minden nyavaját magadba is kell fektetned egy kis energiát.

Ha szeretnél Te is energikusabb lenni mindössze néhány parkolás árából rájöhetsz, hogy hogyan is áll a szervezeted és tippet kaphatsz mi a teendőd!

Vigyél több energiát a mindennapokba!

Ha végre rászántad magad, hogy hozol egy döntést , még ma jelentkezz be egy mérésre. Május 20-tól június 20-ig  minden mérés mellé egy ingyenes, garantáltan vegyszer mentes arcradírozást is kapsz ajándékba.

A további rézletekért keress elérhetőségeim bármelyikén, vagy messenger üzenetben!

Share on facebook

Kapcsolódó cikkek

Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről