vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

TE PRÓBÁLTAD MÁR EZT A SZUPER KETTŐS HATÁSÚ BŐRÁPOLÓ KÉSZÜLÉKET?

Aki már próbálta már bármelyik csúcskategóriás termékünket, megtapasztalhatta, hogy ez a márka bizony addiktív. A jót könnyű megszokni és azután az ember nem szeretne lemondani róla. A készülékeinkre mindez legalább ennyire igaz. Egyszer már írtam szuper bőrápoló készülékünkről, de a nagy érdeklődés és a nyáron következő akciók miatt úgy döntöttem: megér még egy cikket.

Új arcápolási készülékének létrehozásánál cégünk kutatóit ezúttal is az az irányelv vezérelte, hogy “a lehető legjobb eszközöket adják a kezünkbe ahhoz, hogy a  lehető legtöbbet hozzuk ki a bőrünkből”.

A készülék háttere

Ahogy Dr. Helen Knaggs, cégünk kutatás-fejlesztés részlegének alelnöke fogalmazott: „Az ageLOC LumiSpa első ránézésre egy arctisztító készülék, de valójában jóval több annál: a speciális szilikon kezelőfej szabadalmaztatott kétirányú mozgásával nemcsak alaposan tisztít és elősegíti az elhalt hámsejtek eltávolítását, de tökéletes frekvencián mozog ahhoz, hogy a sejtek regenerációs építő folyamatait serkentse. A bőrsejtekre gyakorolt “mikromasszázs” hozzájárul a fiatalos működésük fenntartásához, ezáltal a bőr fiatalságának megőrzéséhez! “.

https://ruzsesmas.hu/wordpress/wp-content/uploads/2018/01/ageloc_lumispa_2-620x465.jpg

Tapasztalatok

A bőr már az első használattól puhább, simább tapintású, két hét elteltével pedig ragyogóbbá, frissebbé, egyenletesebbé válik.

Esetemben szemmel láthatóan csökkent a pórusok mérete és csökkent a bőrömön időnként jelentkező gyulladások előfordulása!

Az ergonómikus kialakítású, egyszerűen használható és tisztítható kis készülék teljesen vízálló, így tusolás közben is használhatjuk. Kétféle kialakítású szilikon fej közül választhatunk normál vagy zsíros tendenciájú bőrre. A LumiSpa hatását elősegítik a hozzá kínált arctisztítók, mivel a kezelőfej számára tökéletes érintkezést biztosítanak a bőrrel. A 3 féle ageLOC LumiSpa Activating Cleanser tisztító száraz, normál vagy vegyes illetve zsíros bőrtípusra elérhető.

Nu Skin ageLOC LumiSpa

Működése

Az arc megnedvesítése és az arctisztító felvitele után a bekapcsoló gomb megnyomását követően lassan simítsuk végig az arcbőrt a szilikon kezelőfejjel előre és hátra, könnyed mozdulatokkal. A 4 X 30 másodperces kezelési időtartamot rövid szünet szakítja meg, így az arcot 4 részre osztva (homlok/orcák/áll+szájkörnyék) alapos munkát végezhetünk! A túl erős nyomásra vagy túl gyors dörzsölő mozdulatokra a készülék leállással figyelmeztet ezzel biztosítva a hatékony ám gyengéd arcápolást.

Nu Skin ageLOC LumiSpa

Amennyiben Neked is felkeltette érdeklődésedet, a további részletekért keress bátran elérhetőségeim egyikén, vagy messenger üzenetben!

A cikk tartalmi forrása: Rúzs és Más

Kapcsolódó cikkek

Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről