vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

„A HUSZÁR DÓRA SIKERSZTORI” – TÖRTÉNET AZ ÉLETTEL TELI MAMAPOCAKRÓL

A következőkben megosztom veled, hogyan segítettem másoknak abban, hogy boldog, egészséges és jó életük legyen.

Csak nem akart összejönni a baba! Több évnyi próbálkozás után sem. Anna és Gábor úgy érezte, már mindent megtettek annak érdekében, hogy ez megváltozzon. Boldog házasságban éltek eddig is, de egy gyönyörű babával mégiscsak kerekebb lenne a család. Lombikprogrammal is megpróbálkoztak, de a sok erőfeszítés így sem
hozott számukra eredményt. S bár a fantasztikus hír még váratott magára, de végül, a segítségemmel megfogant a baba.

Hogyan bánjunk magunkkal? Biztosan ne úgy, hogy ártunk neki. A kemikáliák- legyen az gyógyszer vagy bármi más- biztosan nem a jó út, mégis ezt tartjuk kézenfekvőnek, hiszen ezt közvetíti felénk a média.

Elmondom, mi kell a sikerhez és teljesen logikus a magyarázat! A szervezet méregtelenítése, majd a hiányzó tápanyagok bejuttatása a sejtekbe. Gondoljunk csak bele, mekkora jelentősége van! Hiszen egészséges sejt egészséges sejtekké osztódik. Hát nem csodálatos?!

És nekik, végül sikerült? Anna és Gábor valóban mindent megmozgatott az új élet csírájának reményében, volt azonban valami, amit figyelmen kívül hagytak. Anna alig akart hinni a fülének, hiszen eddig senki nem figyelmeztette arra, hogy a szervezetben felhalmozódott méreganyagok gátat képeznek a sejtek szaporodásában. A baba megfoganásához tisztító kúrára és megfelelő táptalajra van szükség. A természetben sincs ez másképpen! A szép, tiszta és tápanyagban dús talaj egészséges csírákat nevel. Amint megszabadultunk a mérgektől, máris feltölthetjük természetes tápanyagforrásokból származó nyomelemekkel a szervezetünket, így a sejtjeink egészségesek lesznek, mi magunk pedig kicsattanunk az egészségtől!

A kulcs tehát, a leendő anyának és apának is ugyanaz! Méregtelenítés és tápanyag turbó! Már csak a megfelelő kiegészítőkre és egy hozzáértő személyre lesz szükségünk, aki végig kísér a sikerhez vezető úton.

Könnyek és tapsvihar! Ugyanis, nyolc hónappal később a vonal másik végén csengő- bongó hangú kismama hangját hallottam. Épp a harmadik hónapban járt. „Most már nagyon jók az esélyeim!”- kiabálta Anna a telefonba hangos örömmel.

Még az orvos is meglepődött. El sem tudta képzelni, mi történhetett Anna szervezetével, hogy ilyen ügyesen teherbe tudott esni…Mondanom sem kell, hogy a büszke szülők azóta is boldogan újságolják mindenkinek, hogy gyermekük van.

FORDULJ HOZZÁM SEGÍTSÉGÉRT, MERT CSERÉBE KAPHATSZ EGY HOSSZÚ, EGÉSZSÉGES ÉS BOLDOG ÉLETET! VAGY AKÁR TÖBBET IS!

Nincs rossz kérdés és nincs alkalmatlan időpont sem, ha Rólad van szó. Gyere, itt vagyok, érted vagyok! Segítek neked! Vedd fel a telefont *most*, vagy írj nekem, *most*! Végig melletted leszek, elkísérlek és mindenben támogatlak.

Huszár Dóra
Health and Beauty Coach

Kapcsolódó cikkek

Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről