vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Segítségre van szükség!

Bizonyos felmérések azt mutatták, hogy a magyarok majdnem 17%-a élt szegénységben, ami azt jelenti, hogy háztartásuk összjövedelme nem haladta meg a 80 ezer forintot.  A Magyar Tudományos Akadémia és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat nemrégiben publikált közös tanulmánya szerint Magyarországon körülbelül 36–54 ezer gyermek éhezik mindennap, s a kutatók kétszázezerre becsülik azon kiskorúak számát, akik időszakosan nem jutnak elegendő élelemhez.

És ezek „csak” a magyar adatok. 

Az éhezés és az alultápláltság különösen nagymértékű a szegény és a fejlődő országokban egyaránt.

Naponta körülbelül 870 millió ember nem jut elegendő ételhez. Közülük 100 millió 5 éven aluli! Vannak területek ahol ezek a számok kritikusak!

Azok a gyermekek, akik nem jutnak elegendő táplálékhoz sokkal inkább törékenyebbek és jobban ki vannak téve a betegségeknek. Ezért a célunk az, hogy a tőlünk telhető módon felszámoljuk a gyermek éhezést és minél több gyerekhez el tudjuk juttatni a megfelelő mennyiségű és minőségű ételt.

Huszár Dóra – https://www.facebook.com/dhuszar1                                                                                                  +36 30 961 29 41

Érdeklődj nálam a segítség mikéntjéről!

Kapcsolódó cikkek

Plank – Egy egyszerű, de annál hatásosabb edzésmódszer

Örökzöld, de mégis egyre népszerűbb edzésmódszer, mind a férfiak és lassan a nők körében is. Népszerűsége nem véletlen, egyszerű, de nagyszerű! Saját testsúlyos mozgásfajták közé tartozik, szinte bárhol elvégezhető és megszámlálhatatlan jó hatása van az emberi szervezetre, és mindezt elég rövid idő alatt kifejti, szóval, ha úgy gondolod, idő szűkében telnek napjaid és nincs alkalmad edzeni, ezt még akkor is beillesztheted napi rutinodba.

Tovább olvasom »
Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről