vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Segítségre van szükség!

Bizonyos felmérések azt mutatták, hogy a magyarok majdnem 17%-a élt szegénységben, ami azt jelenti, hogy háztartásuk összjövedelme nem haladta meg a 80 ezer forintot.  A Magyar Tudományos Akadémia és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat nemrégiben publikált közös tanulmánya szerint Magyarországon körülbelül 36–54 ezer gyermek éhezik mindennap, s a kutatók kétszázezerre becsülik azon kiskorúak számát, akik időszakosan nem jutnak elegendő élelemhez.

És ezek „csak” a magyar adatok. 

Az éhezés és az alultápláltság különösen nagymértékű a szegény és a fejlődő országokban egyaránt.

Naponta körülbelül 870 millió ember nem jut elegendő ételhez. Közülük 100 millió 5 éven aluli! Vannak területek ahol ezek a számok kritikusak!

Azok a gyermekek, akik nem jutnak elegendő táplálékhoz sokkal inkább törékenyebbek és jobban ki vannak téve a betegségeknek. Ezért a célunk az, hogy a tőlünk telhető módon felszámoljuk a gyermek éhezést és minél több gyerekhez el tudjuk juttatni a megfelelő mennyiségű és minőségű ételt.

Huszár Dóra – https://www.facebook.com/dhuszar1                                                                                                  +36 30 961 29 41

Érdeklődj nálam a segítség mikéntjéről!

Kapcsolódó cikkek

Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről