vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

A legjobb fogfehérítős fogkrém tesztje IV – Magam sem vártam ilyen nagy változást

Egyszer már írtam a fogfehérítésről, és akkor ajánlottam is egy szuper fogkrémet. Most viszont úgy döntöttem, hogy a szeptembert arra szánom, hogy jobban megismertessem Veletek ezt a terméket. Aki használja, maximálisan elégedett vele, ezért szeretném szélesebb körökben is felhívni rá a figyelmet, hogy több emberhez eljuthasson.

A sztori, és a tapasztalataim

Sziasztok Vitalprojekt olvasók, Krisztián vagyok újra, és egyben utoljára (legalábbis egy ideig). Kb. két hónapja kaptam meg Dórától az AP24 fehérítő fluoridos fogkrémet, és mint akkor is írtam, mindenféle elvárás nélkül kezdtem bele a tesztbe. A neten sok mindenről ígérnek fűt, fát, így mondhatni szkeptikus voltam a termékkel kapcsolatban.

Az elején fura volt kicsit, hogy más az íze, mint a megszokott fogkrémemnek, és kevésbé is habzik, de ezt gyorsan megszoktam. Belekerülve a témába, utánajártam a hatékonyabb fogmosási módszereknek, össze is szedtem őket akkor egy cikkbe. Egy hónap után viszont észrevettem az első árnyalatkülönbséget az amúgy elég csúnyácska fogaimon, így elkezdtem motivált lenni.

Akkoriban történt meg az a vicces eset is, amit a harmadik részben meg is írtam: nálam aludt egy barátom, és úgy megtetszett neki, hogy másnap adta is le a rendelést. Ennyi tapasztalat után már bátran mertem ajánlani, de még mindig vártam, hogy velem vajon mit fog kezdeni a teljes tubus. November elejére végeztem ki, készítettem is egy képet az összehasonlítás végett:

Az eredmény

Nem vagyok fogász, nem tudom, hogy ez most hány árnyalat, meg ilyenek, de szerintem még a rossz minőségű fotóimon is tisztán látszik a változás. Bevallom, hogy mikor hallottam róla, valami még komolyabbat vártam, de ez mégis csak egy fogkrém, nem valami vegyi tisztítás. Az biztos, hogy a zománcomnak nem ártott, és más negatív vonzata sem volt. Kijelenthetem, hogy én ajánlom mindenkinek, aki tart egy kezeléstől, vagy csak szimplán karban szeretné tartani a fogsorát.

Asszem nekem megvan, hogy mit kap a család karácsonyra! 😉

Ha Téged is meggyőzött a kísérletem, vagy csak kipróbálnád, keresd bátran Dórát!

Az előző részekért pedigkattints a lenti linkekre:

Első rész

Második rész

Harmadik rész

Kapcsolódó cikkek

Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről