vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Ezt tedd, és az emberek bolondulni fognak egészségesen fénylő, rugalmas és dús hajtincseidért!

Hidratálj! Tudtad, hogy a hajadnak is hidratálásra van szüksége? Ne mondj le róla, mert a roncsolódott, a festett és a mechanikai károsodást szenvedett hajszálaknak is esélyt adhatsz a gyógyuláshoz! Ne feledd, van választásod! Ha olyan sampont veszel, ami egyszerre tisztít és hidratál, már meg is tetted a legfontosabb lépést hajad egészségének helyreállításához. De légy résen, mert némelyik sampon nemhogy jót tenne neked, de még el is vonja a hajszálakból azok nedvességtartalmát. Biztos vagyok benne, hogy te sem szeretnél töredező, megfakult és száraz hajkoronát.

Bánj gyengéden önmagaddal! A gyengéd hajápolás meghozza gyümölcsét. A fejbőrödön és a hajszálaidon megtapadt szennyeződések eltávolításakor szépen, óvatosan járj el. Mosáskor ne dörzsöld túl erősen a fejbőrödet és törléskor inkább csak itasd fel a hajszálak között felgyülemlett vizet a törölköződbe. Ne feledd, hogy a túlzásba vitt festés és hajszárítás is gyenge és fénytelen hajat eredményez.

Add vissza tincseid fiatalos erejét! A tápláló nedvesség hatására fürtjeid ragyogni fognak, miközben ellenálló képességük is az egekbe tör!

Győzd le a korpásodást! Ne aggódj, mert a korpásodás az esetek legnagyobb részében csupán átmeneti állapot és a megfelelő hajápoló készítmények alkalmazásával örökre elbúcsúzhatsz tőle. Makacs jelenléte néha igencsak kellemetlen tünetekkel jár és esztétikai szempontból is kifejezetten előnytelen! De, jó hírem van! Ugyanis a viszkető fejbőr, a nagyon száraz vagy nagyon zsíros haj, a hajtöredezettség, a fokozott hajhullás, a begyulladt fejbőr, a ruházaton is megjelenő korpa örökre megszűnik, ha szakszerűen kezeljük!

Egészséges, dús, fiatalos hajkoronádhoz pontosan ezekre a termékekre lesz szükséged.

Adj magadnak egy hetet, ezután újra és újra élvezheted szép, fényes és egészséges hajkoronádat, minden egyes nap! Regenerálj, kondicionálj, hidratálj, ápold a fejbőrödet és tüntesd el a korpát mindösszesen egy hét rendszeres ápolással! De hogyan tedd és mi a garancia? A NuSkin hajápolási termékeinek személyedre szabott és szakszerű alkalmazása valóban(!) garancia arra, hogy helyrehozzák mindazt, ami károsodott, a továbbiakban pedig tesznek arról, hogy az a sok rossz, ami megtörtént a hajaddal, soha többé ne következhessen be! A gyapotvirág kivonat,
a shea vaj, a különböző szterolok és még számos összetevő biztosítja mindezt.

Időtakarékos és szakszerű megoldásra vágysz? Csak válaszd ki a megfelelő NuSkin hajápolási termékeket. Ne feledd, ingyenes tanácsadással várlak, élj vele, érdemes! A megfelelő termékek használatával és azok szakszerű alkalmazásával örökre megoldódhatnak a hajápolási gondjaid. Arról nem is beszélve, micsoda szemmel látható gyönyörűséget okoznak a hétköznapi megjelenésedben.

Szerintem nem kérdés, mit kell tenned a megoldáshoz!

Gondban vagy a külsőddel? Ingyenes tanácsadással várlak! Vedd fel velem a kapcsolatot és Neked is segítek abban, hogy napról napra szebb és egészségesebb legyél! Keress meg, mert csinosabb és életerősebb leszel. S ha szeretnéd, később másokat segítve akár még pénzt is kereshetsz azzal, hogy végig vezeted a hozzád hasonlóan motivált embereket az egészséghez vezető úton.

Szeretettel várom jelentkezésedet:

Huszár Dóra
Health and Beauty Coach

Kapcsolódó cikkek

Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről