vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Pontosan ez kell ahhoz, hogy az arcod sugárzóan szép legyen!

Erre figyelj a hétköznapok során, hogy mindig szép és ápolt pofival járhass a világban.

A bőröd megújulásához és regenerálódásához elengedhetetlen napi rutin az arcbőröd tisztán tartása, reggel- és este. Ápold az arcbőrödet minden egyes nap. Fertőtlenítsd le, hogy lélegzethez jusson. Szabadítsd meg a rárakódott és káros szennyeződésektől. Ints búcsút az elhalt hámsejteknek és a pórusokban feleslegesen felgyülemlett faggyúnak. Mert kellemes mellékhatásként az arcbőröd megújul, regenerálódik és természetesen sugárzó leszel.

Vedd figyelembe az idő múlását és vess be új praktikákat a fiatalos külső megőrzéséért.

Tisztíts, fertőtleníts és tonizálj, ahogy mindig, DE fektess nagyobb hangsúlyt a hidratálásra. Az eredmény nem marad szó nélkül. Arcbőröd fiatalos megjelenése, fiatalos külsőd megőrzése ugyanis nem tartozik az elérhetetlen vágyak közé. Kis odafigyeléssel és a megfelelő bőrápolási termékek egyidejű használatával láthatóan fiatalosabb külsejű orcára teszel szert.

Ne feledkezz meg a szemkörnyéki részek ápolásáról sem. Az orcádnak ezen a részén különösen is látványos elszíneződések keletkezhetnek, amelyek eltüntetése nem csupán javasolt, de egyenesen kötelező (!), ahhoz, hogy tekinteted friss, fiatalos és ragyogó kegyen.

Hidratálj azért, hogy arcbőröd erősebb, rugalmasabb és puhább bőrállagú legyen. Használj kollagént,- és hialuronsavat tartalmazó arcápolási termékeket a maximális hatás eléréséhez.

A dehidratált, naptól károsodott bőr minden, csak nem szép. Óvd az arcbőröd a napsugárzás nemkívánatos hatásaitól. Nem lehet elégszer elmondani. Alkalmazz gyorsan felszívódó, UVB- és UVA védelmet adó krémet, hogy elkerüljenek a bajok.

Ezeket használd és makulátlanul szép leszel.

A ***NuSkin*ageLoc*arcápolás*termékei*** orvosolják az arcbőr- gondokat és hozzásegítenek a teljesebb és felszabadultabb mindennapokhoz. Valóban hatásosak, mert maximális koncentrációban tartalmazzák az öregedést gátló összetevőket. Egyúttal elősegítik a fiatalos bőrszerkezet kialakulását és a sejtek- kézzel tapintható- megújulását. Ráadásul, a számtalan hasznos összetevő mellett nagy mennyiségű kollagént,- és hialuronsavat is tartalmaznak, melytől a bőr felszíne kisimul, tónusa kiegyenlítődik, a mimikai ráncok és barázdák pedig fantasztikusan elhalványulnak.

 

Gondban vagy a külsőddel? Ingyenes tanácsadással várlak! Vedd fel velem a kapcsolatot és Neked is segítek abban, hogy napról napra szebb és egészségesebb legyél! Keress meg, mert csinosabb és életerősebb leszel. S ha
szeretnéd, később másokat segítve akár még pénzt is kereshetsz azzal, hogy végig vezeted a hozzád hasonlóan motivált embereket az egészséghez vezető úton.

Nagy szeretettel várom jelentkezésedet:


Huszár Dóra
Health and Beauty Coach

Kapcsolódó cikkek

Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről