Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Tudod, hogy miért hasznos a zöld tea kivonat?

Tudod, hogy miért hasznos a zöld tea kivonat?

Tekintettel arra, hogy számomra nagy jelentőséggel bír a zöld tea kivonat, gondoltam megosztok veletek néhány gondolatot, hogy az életünk mennyi területén van jó hatással a szervezetre. Amennyiben bővebben érdekel a téma, olvasd el ezt a cikket is!

A tudományos háttér

Számos komoly kutatás és vizsgálat bizonyította a zöld tea pozitív egészségügyi hatásait. Olyan hatóanyagok találhatók benne, melyek segítik a fogyást, rákmegelőzést, védelmet nyújtanak az ereknek, csökkentik a koleszterin szintet, erősítik a csontokat és segítik a vércukorszint szabályozását. Ezeket a pozitív tulajdonságokat ma már orvosi tényként ismerik. A zöld teában két olyan vegyület található (polifenol és flavonid), melyeknek komoly antioxidáns hatása van. A zöld tea kívánt hatásainak eléréséhez naponta több liter zöld teát kellene meginni, ám ennek van egy káros hatása is: túl sok koffein jut a szervezetünkbe.

Tudományos alapon kifejlesztettek egy olyan különleges zöld tea kivonatot tartalmazó terméket, melyből eltávolították a koffein tartalmat, de minden más pozitív hatású elemet megtartottak benne. A termék ezen kívül még igen komoly méregtelenítő hatással is rendelkezik. Javaslom kipróbálni! 

Hogyan használjuk?

A méregtelenítés miatt fontos, hogy reggel vegyünk be egyetlen kapszulát, és nagyon fontos, hogy ezután folyamatosan fogyasszunk el legalább két liter vizet.

Kinek ajánlom a zöld tea kivonatot?

Minden olyan felnőttnek, akinek fontos, hogy sejtjei hosszú távon egészségesek maradjanak, ajánlott a zöld tea kivonat rendszeres fogyasztása. Ha életmódod elfoglalt, stresszes, gyakoriak a kiszámíthatatlan problémák, vagy a környezet szennyezett, szintén ajánlott rendszeres fogyasztása antioxidáns hatása miatt.

A legfontosabb adatok róla:

  • A folyadékok közül a víz után a teát fogyasztják leggyakrabban a világon
  • A legjobb minőségű zöld tea kivonat a világ első számú teatermelő vidékéről származó teából készül
  • A különleges, szabadalommal védett gyártási eljárás igen magas szintű aktív hatóanyagtartalmat biztosít
  • A fekete tea készítése során az aktív komponensek döntő többsége megsemmisül
  • A zöld tea kivonat képes az energia és hőtermelés növelésére is koffein nélkül
  • Vizsgálták a vérplazma polifenol tartalmát zöldtea és fekete tea fogyasztása után.A zöld tea kivonat nagyobb mértékben hasznosul a szervezetben mint a normál zöld tea vagy fekete tea.

Hogyan juss minőségi zöld tea kivonathoz?

Én ismerek egy szuper terméket, amely már többször bizonyította hatását, és rajtam kívül az egész család imádja. Amennyiben Te is kipróbálnád, keress elérhetőségeim egyikén, vagy írj üzenetet messengeren!

Megosztás itt: facebook

Kapcsolódó cikkek

Egy szavamat se hidd el!

Egy szavamat se hidd el!
Csak gondolatokat szeretnék megosztani, amit aztán értékelhetsz a saját gondolkodásmódod szerint.
A saját tapasztalataidra támaszkodj, hiszen a Te sikered vagy sikertelenséged csakis rajtad múlik.Ha ott tartasz az életedben, ahova mindig is vágytál, akkor már nem is érdemes tovább olvasnod. De ha még nem akkor gondolkozz el az alábbi sorokon…

Tovább olvasom »

Néhány gondolat az alapvető bőrápolási rutinról

Arcbőrünk egészséges működéséhez és szépségéhez elengedhetetlenül fontos a bőr tisztítása de nem mindegy, hogy mivel tesszük ezt. Kizárólag kőolaj származék mentes termékeket szabad használni a bőrünkre, mivel többet árthatunk hosszabb távon, mint használunk, ha az alapszabályt nem tartjuk be.

Tovább olvasom »
Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről