vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Vitaminok a fogantatás elősegítésére

Korábban írtam már arról, hogy mit NE csináljunk, ha babát tervezünk. A stressz és a kiegyensúlyozatlan életmód megnehezíti a fogantatást. De mivel segíthetjük elő? Nos, ez kicsit olyan, mint a töltött káposzta – ahány ház, annyi módszerre esküsznek. A realitás talaján maradva néhány vitamint gyűjtöttem össze, amik bizonyítottan segítenek, ha családalapításról van szó.

  • B9 (folsav)
  • B6
  • C-vitamin
  • D-vitamin
  • E-vitamin
  • Cink
  • Vas
  • Szelén

Ezek a vitaminok a mindennapokban is elengedhetetlenek, várandósság tervezésekor illetve közben pedig még nagyobb dózisban igényli a szervezetünk. Egyfelől segítenek az egészségünk megőrzésében és szerveink aktívabb, egészségesebb működésében, másfelől pedig fontos szerepet játszanak hormonháztartásunk egyensúlyában.

Na jó… de ez hány bogyó egy nap?
Van megoldás erre is!

Van néhány olyan táplálékkiegészítő, amiben egyszerre megtalálható az összes felsorolt vitamin. Néhányból (pl. E-vitamin) érdemes még egy picivel többet bevinni, de ezek alapvetően lefedik a szükségleteket. Arra viszont figyelni kell, hogy megbízható forrásból, a lehető legmegbízhatóbb készítményhez nyúljunk. A legjobb, ha természetes forrásokból tartalmazza, amire szükségünk van.

LifePak+

A LifePak+ egy vitaminokat, ásványi anyagokat és növényi kivonatokat tartalmazó étrend-kiegészítő. 13 értékes vitaminnal és 9 ásványi anyaggal támogatja a szervezetünket, és mindent tartalmaz, amire szükségünk lehet akár a mindennapokban, akár gyermekvállalás előtt. Ráadásul minden összetevője ellenőrzött természetes forrásból származik! Ha szeretnél többet tudni róla, keress üzenetben.

+1 Omega-3

Igyekszem aktívan hirdetni az igét, és remélem az olvasóim ma már álmukból felkelve is tudják: a táplálkozással bevitt Omega-3 nem elég! Nem csak betegségek megelőzésére jó, hanem mindennapi szükséglet. Sőt, igen, a fogantatást is elősegíti. Várandósság alatt, és kisgyermekek számára is ajánlott. Ismered már a személyes kedvenc készítményem? Nekem és az ismerőseimnek sokat segített. Írj nekem, és mesélek róla.

Kapcsolódó cikkek

Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről