vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Vedd észre, hogy ez Rólad szól!

 

Téged is gyötör az állandó fáradtság, a folyton kiújuló herpesz, vagy a visszatérő megfázás? Akkor tudd, hogy mire utalnak: a legyengült immunrendszer állapotára. Szinte már közhely!… Lehet…De tudtad- e, hogy legyengült immunrendszerrel még a fogyásban is akadályoztatva vagy?

 

 

Vannak ugyan tipikus tünetek, sőt!

Nem tudsz aludni? Felébredsz az éjszaka közepén, arra gondolva, hogy valami nagyon nincs rendjén? Nem biztos hogy lelki okokra kell egyből gyanakodni.

Jajj ne! Ilyenkor még a gombás fertőzések is támadásba lendülnek!

Lefogynál? Nagyon helyes. De tudd, hogy a legyengült immunrendszer okozta észtőrendszeri gondok esetén még a súlyvesztés is csorbát szenved! Főképp, hogy ilyenkor még az édességet is sokkal jobban kívánhatod!

 

 

Kapj észbe, hogy szép maradj. Ugyanis a hajhullás, a töredezett bőr és körmök, a körömágyon megjelenő foltok éppúgy árulkodó jelek, mint az, ha folyamatosan fáradtnak érzed magad.

Nem elég aludni egy nagyot! A pihenés mellett a vitaminok pótlása és a szervezet újra töltése is szükséges.

 

 

Miért kínlódnál feleslegesen?

Kaphatsz tőlem egy „életre szóló csomagot”.

A Life Pak ugyanis mindent tud, amire csak szükséged lehet a kiegyensúlyozott, boldog és egészséges élethez. Ráadásképp az Omega  is nélkülözhetetlen összetevője az egészséges életmódnak! Szerezd meg még ma!

 

Huszár Dóra
Health and beauty coach
vitalproject.eu

Kapcsolódó cikkek

Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről