vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Válaszd Te is az egészséget! Én pedig segítek benne :)

Sajnos a megbetegedések, az egészségügyi problémák száma folyamatosan emelkedik. Ez már nemcsak az idősebbeket érinti, hanem egyre több 30-40 éves fiatalnál is diagnosztizálnak olyan betegségeket, amelyek régebben csak az idős korra voltak jellemzőek. Mára a megelőzés rendkívül fontossá vált, hiszen nem mindegy tudunk-e hosszabb ideig élni és egészségben tudjuk-e eltölteni életünk hátralévő részét. Képzeld csak el, mekkora terhet jelenthet számodra, ha már 30 évesen megbetegszel és életed végéig gyógyszereket kell szedned. Az életminőségbeli változásról nem is beszélve.

Nehéz kiigazodni a sok kamu között

A piacon kapható táplálékkiegészítők köre folyamatosan növekszik, így a fogyasztók számára egyre nehezebb feladat, melyik termékre érdemes pénzüket áldozni, és melyikre nem. A cikkben néhány tippet mutatok, hogy mire érdemes oda figyelned, ha már Te is rájöttél, hogy a hosszútávú  egészséghez szükséged van jó minőségű táplálékkiegészítőre.

Mitől lesz elsőrangú egy táplálékkiegészítő?

  • Nézz utána, hogy az általad választott terméket gyártó cég alkalmaz-e minőségbiztosítási folyamatot, hogy minden termék egyformán biztonságos és hatásos legyen.
  • Fontos, hogy milyen alapanyagokból készül a termék, mennyire biztosított, hogy káros anyagot nem tartalmaz.
  • Vannak-e klinikai vizsgálatok arra vonatkozóan, hogy a termék tényleg hatásos, megfelelő-e a felszívódása?

A veszélyek és a fontos tudnivalók

A kutatások bebizonyították, hogy a sejtek oxidálódása az, ami a legnagyobb negatív hatással van az egészségünkre. Keress olyan táplálékkiegészítőt, amely védelmet nyújt számodra a szervezetben végbe menő oxidációs folyamat káros hatása ellen. Ne feledd: az egészséged megtartása a legfontosabb feladatod, hiszen, ha egészséged nincs, semmid sincs.

Az igazán jó vitamin:

  • Képes optimális tápanyag szintet adni az egészséged megtartásához.
  • Támogatja a szív és érrendszert.
  • Táplálja a csontozatot
  • Elősegíti az immunrendszer optimális működését.
  • Támogatja az anyagcsere folyamatokat és pozitív hatással van a vércukor szintre.

Ha szeretnéd megismerni, hogy melyek ezek a táplálékkiegészítők, amelyek rendelkeznek a fenti követelményekkel, keress bátran telefonon vagy mailben!

Figyeld a VIP csoportomban található részletes információkat vagy vegyél rész egy személyre szabott immunrendszer állapotfelmérésen és tanácsadáson.

Kapcsolódó cikkek

Plank – Egy egyszerű, de annál hatásosabb edzésmódszer

Örökzöld, de mégis egyre népszerűbb edzésmódszer, mind a férfiak és lassan a nők körében is. Népszerűsége nem véletlen, egyszerű, de nagyszerű! Saját testsúlyos mozgásfajták közé tartozik, szinte bárhol elvégezhető és megszámlálhatatlan jó hatása van az emberi szervezetre, és mindezt elég rövid idő alatt kifejti, szóval, ha úgy gondolod, idő szűkében telnek napjaid és nincs alkalmad edzeni, ezt még akkor is beillesztheted napi rutinodba.

Tovább olvasom »
Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről