vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Felkészültél? Vigyázz, rajt!

Tudtad?! Te is naponta zsebre teszed a Világot!

Most aztán tényleg eljött az idő. Miért is ne lehetne éppen a TE időd?! Miért is ne lehetnél pontosan TE az, aki sikerre viszi a jövőt?! Ne mondd, hogy neked úgyse menne, mert IGENIS OTT VAN BENNED a lehetőség!

„Mesterséges intelligencia” – Kell ez nekünk? Miért fontos hogy megismerjük?

Egészen egyszerűen azért, mert a jelenünk és a jövőnk részét képezi. Szeretnéd tudni, miben élsz? Szeretnéd tudni, hogy mi vár rád? Akkor bizony nem árt tudni, milyen hatással van az életedre.

Kézenfekvő okokat keresel? Íme.

EGY: Ha okosan használod, irányíthatod, s ha megismered az előnyeit és a hátrányait, akkor a javadra fordíthatod a mesterséges intelligencia alkalmazását. KETTŐ: Felkészülten érkezni az ismeretlenbe már mindjárt sokkal jobb! Igazam van?

Elméletileg rendben? Akkor most következzenek a gyakorlati okok.

Amikor meg akarunk oldani valamit, egy gondot,- feladatot, akkor azt szeretnénk, hogy a lehető legrövidebb időn belül a legjobb megoldáshoz jussunk.

Szóval mit nem szeretnénk?

Olyan ajánlatokat, amelyek nem nekünk szólnak. Órákig böngészni a neten. Sorban állni és várakozni. Kelletlen társalgásba bonyolódni egy ismeretlen személlyel és hosszan ecsetelni a dolgunkat, megoldás után kutatva. Határozatlan és inkompetens ügyfélszolgálatosba botlani. Rossz élmények sorát megélni. Olyan válaszokat és
ajánlatokat kapni, amelyek nem oldják meg az aktuális problémánkat. Hosszú adminisztrációba bonyolódni, órákig ide- oda klikkelgetni. Túl nagy fizikai,- és szellemi leterheltséget megélni és elfelejtkezni valami fontosról ügyintézés közben. Ronda és ízléstelen vizuális tartalmakkal mérgezni a lelkünket……..

Huhh… Akkor mit is akarunk?

Igazán megnyugtató megoldást! EZT AKARJUK! A LEGJOBB MEGOLDÁST, A LEHETŐ LEGRÖVIDEBB IDŐN BELÜL.

AKKOR MOST TEDD FEL MAGADNAK A KÉRDÉST ÚJRA: SZÜKÉSGED VAN A MESTERSÉGES INTELLIGENCIA NYÚJTOTTA KÉNYELEMRE?

Nos? Igen, vagy sem?

Naponta zsebre teszed a Világot. Mert minden ott van kézközelben! Tudtad, hogy a mesterséges intelligenciával még pénz is állhat a házhoz? Vedd csak elő a telefonod!

Engedd, hogy segítsek! Nem kell érte fizetni. Viszont amit nálam megtanulsz az garantáltan a hasznodra válik! És ennek nem csak a pénztárcád fog örülni! Írj, hívj! Itt vagyok, érted vagyok! 

Huszár Dóra
Health and Beauty Coach
A Vital Project életre hívója

Kapcsolódó cikkek

4+1 ok, amiért a folyékony rúzs jobb a hagyományosnál

Soha nem voltam igazán rúzsos típus, mert utáltam újra és újra felkenni, azt pedig végképp ki nem állhattam, amikor nyomott hagyott a poharakon. Viszont mióta kipróbáltam a már hazánkban is kapható, szuper liquid lipsticket, azaz folyékony rúzst, teljesen megváltozott a róluk alkotott képem. Rendeltem is magamnak egy visszafogottabb árnyalatot, amit azóta már a mindennapokban is előszeretettel viselek.

Tovább olvasom »

Plank – Egy egyszerű, de annál hatásosabb edzésmódszer

Örökzöld, de mégis egyre népszerűbb edzésmódszer, mind a férfiak és lassan a nők körében is. Népszerűsége nem véletlen, egyszerű, de nagyszerű! Saját testsúlyos mozgásfajták közé tartozik, szinte bárhol elvégezhető és megszámlálhatatlan jó hatása van az emberi szervezetre, és mindezt elég rövid idő alatt kifejti, szóval, ha úgy gondolod, idő szűkében telnek napjaid és nincs alkalmad edzeni, ezt még akkor is beillesztheted napi rutinodba.

Tovább olvasom »
Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről