vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

TESTSEMLEGESSÉG – TESTPOZITIVITÁS…TÉNYLEG HIBA AZ, AMI „A MÁSIKNAK” NINCSEN?

Számolj le a tested iránti elégedetlenséggel!

„Fogadd el magad végre olyannak, amilyen vagy!”- könnyű ezt mondani, de annál nehezebb megtenni! Az értékünket nem pusztán a testünk kinézete határozza meg. Ne dőlj be az ideáknak, hiszen szívvel, lélekkel és elmével is él az ember. Senki nem kényszeríthet arra, hogy kritikus légy önmagaddal szemben. Felejtsd el a kor szépségideáljának irreális követelményeit és ne vágyakozz az elérhetetlen után. Csak azzal foglalkozz, aki Te szeretnél lenni! Akkor harmóniába kerülsz önmagaddal és sugárzóan szép leszel. Találj rá a saját módszeredre, hallgass a bensőd sugallatára. Íme, egy kis segítség Neked ahhoz, hogy még könnyebb legyen elérni a céljaidat.

Testsemlegesség vs. test-pozitivitás. Te hová sorolnád Önmagad?

Ha test-pozitív vagy, akkor…

Pozitívan állsz a testedhez! A test-pozitív emberek sajátja, hogy testüket alaktól, mérettől és egyéb jellemzőktől függetlenül is elfogadják. Tisztelik és szeretik önmagukat. Ők azok, akik fokozottabb figyelmet fordítanak az egészségükre és a testük működésére. Ugyanakkor jobban is érzik magukat a bőrükben, mivel egészségesen étkeznek és rendszeresen sportolnak.

Ha test-semleges vagy, akkor…

Semlegesen viszonyulsz a testedhez. A test-semleges emberek ítélkezés helyett őszintén és tudatosan fordulnak testük felé, sem pozitív sem pedig negatív kritikával nem élnek önmagukkal szemben. S ez nagyszerű dolog, mert így lekerül róluk a nyomás, hogy mások akarjanak lenni, mint amilyenek valójában.

Íme, az ajándékod. Válassz üzenetet magadnak és írd ki jól látható helyre, hogy mindig szem előtt legyen. 😃

1. A TESTEM ÖNMAGAMÉRT VAN, ÉS SOKAT SEGÍT NEKEM.
2. EZ VAGYOK ÉN! ERRE BÜSZKE VAGYOK!
3. ÍGY VAGYOK ÉRTÉKES.
4. BÜSZKÉN TEKINTEK MAGAMRA.
5. ÖRÜLÖK ANNAK, AHOGYAN MOST KINÉZEK.
6. OLYANNAK FOGADOM EL A TESTEM, AMILYEN.
7. MA MEGINT TESZEK VALAMIT A TESTEMÉRT.
8. MA KÖSZÖNETET MONDOK A TESTEMNEK, AMIÉRT ILYEN KEMÉNYEN DOLGOZIK ÉRTEM.
9. KEDVES VAGYOK A TESTEMMEL. NAGYON MEGÉRDEMLI, MERT SOKAT TESZ ÉRTEM.
10. MINDEN TEST FORMÁJA MÁS-ÉS MÁS. ÍGY VAN RENDJÉN.

Gyere, tarts velem. Neked is segítek abban, hogy napról napra szebb és egészségesebb légy! Keress meg, mert ha így teszel, nemcsak csinosabb és életerősebb leszel, de később másokat segítve akár még pénzt is kereshetsz azzal, hogy végig vezeted a hozzád hasonlóan motivált embereket az egészséghez vezető úton.

Szeretettel:

Huszár Dóra
Health and Beauty Coach

Kapcsolódó cikkek

Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről