vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

A SZOKÁS HATALOM, avagy 4+1 TIPP A SZABADABB ÉLETHEZ

„Normális” szokásaink rabjai vagyunk. De nem kell, hogy így legyen! A szokás hatalom. Éljünk a lehetőséggel! ÍME, 4+1 TIPP a jobb élethez.

1.TIPP:

Természetes, hogy bizonyos időközönként lemossuk az autót, felfrissítjük a kárpitot és az időszaknak megfelelő téli- vagy nyári gumit teszünk fel.

Legyen természetes, hogy önmagunk ápolásának kellő időt szentelünk, hogy lelkileg és fizikálisan is felfrissüljünk és amennyiben pénztárcánk engedi, időszaktól függően lecseréljük a ruhatárunkat!

2.TIPP:

Szokványos, hogy a velünk szemben támasztott elvárásoknak megfeleljünk a munkahelyünkön és eleget tegyünk a főnökünk kéréseinek.

Szokjunk hozzá, hogy testünk jelzéseire odafigyelünk és tegyünk eleget kéréseinek!

3. TIPP:

Normális dolog, ha szabályos időközönként aktualizáljuk meglévő tudástárunkat azért, hogy a szakterületünkön jobb teljesítményt tudjunk nyújtani.
Vegyük normálisnak, hogy szabályos időközönként külsőnk-és szervezetünk megújítására időt és pénzt fordítsunk azért, hogy egészségesebbek legyünk!

4. TIPP:

Szabályszerű, hogy évente egy alkalommal elkészítjük az adóbevallásunkat.
Legyen szabályszerű, hogy legalább évente egy alkalommal számot vetünk önmagunkkal, a jelenünkkel és a jövőbeni elképzeléseink állapotával!

+1 TIPP:

Tégy Önmagadért minden egyes napon, gondozd a testedet és ne feledkezz meg legfontosabb hírvivőd, az arcod ápolásáról sem.
Mindennap végy magadhoz kollagént, mely mindamellett, hogy sugárzó szépséget kölcsönöz neked, egyúttal a bőröd ellenálló képességét és ízületeid egészségét is növeli. Válaszd a Beauty Focus Collagen+t!

Szeretettel:

Huszár Dóra
Health and Beauty Coach

Kapcsolódó cikkek

4+1 ok, amiért a folyékony rúzs jobb a hagyományosnál

Soha nem voltam igazán rúzsos típus, mert utáltam újra és újra felkenni, azt pedig végképp ki nem állhattam, amikor nyomott hagyott a poharakon. Viszont mióta kipróbáltam a már hazánkban is kapható, szuper liquid lipsticket, azaz folyékony rúzst, teljesen megváltozott a róluk alkotott képem. Rendeltem is magamnak egy visszafogottabb árnyalatot, amit azóta már a mindennapokban is előszeretettel viselek.

Tovább olvasom »

Plank – Egy egyszerű, de annál hatásosabb edzésmódszer

Örökzöld, de mégis egyre népszerűbb edzésmódszer, mind a férfiak és lassan a nők körében is. Népszerűsége nem véletlen, egyszerű, de nagyszerű! Saját testsúlyos mozgásfajták közé tartozik, szinte bárhol elvégezhető és megszámlálhatatlan jó hatása van az emberi szervezetre, és mindezt elég rövid idő alatt kifejti, szóval, ha úgy gondolod, idő szűkében telnek napjaid és nincs alkalmad edzeni, ezt még akkor is beillesztheted napi rutinodba.

Tovább olvasom »
Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről