vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Félsz a változástól? Ne ess pánikba, csak tedd meg ezt az öt lépést!

1.A változás csak egy bátorságpróba!

Vesd be magad! „Te szívesen ugranál fejest az ismeretlenbe?”- Fogós kérdés, és a válasz?- „Nem. Mert ez nekem biztosan nem fog sikerülni. Én ezzel a helyzettel képtelen vagyok megbirkózni.”- Ugye ismerős érzés? De van kiút a félelem csapdájából.

2.Nézz farkasszemet a gonosszal!

A régi kapaszkodók keresése helyett összpontosíts belső erőforrásaidra, így az élet kéretlen próbája a javadra válik majd hosszú távon. Az újdonságot sokszor bizonytalanságérzés kíséri. Megszokott életünk keretein túllépni és elhagyni a komfortzónánkat már önmagában is megterhelő lehet, hát még akkor, ha nem önszántunkból hagyunk fel valamivel. Ilyenkor a legrosszabb stratégia pánikba esni és körömszakadtáig ragaszkodni ahhoz, ami már elmúlt.

3. A változás cseppet sem félelmetes, engedd be az életedbe!

Végre felfedezheted mi mindenre vagy képes és megtelsz önbizalommal! A kezdeti vákuum csak átmenet és nem maga a vég! A változás beengedésével viszont tökélyre fejlődik az alkalmazkodó képesség. Sőt!

4.Légy nyitott az újdonságokra!

Kezdj hozzá most azonnal! A változás mindig belülről kifelé hat. A siker záloga a nyitottság, az elszántság és annak felismerése, hogy igazán rajtunk múlik az, hogy mikor és mit kezdünk a hatókörünkbe tartozó dolgokkal.

5.Azzal foglalkozz, amivel neked kell!

Csak magadra koncentrálj! Hosszú távra tervezz és ne csak a holnapra gondolj. Ne merülj el a hírek forgatagában, mert az örvény magával ránt és ahelyett, hogy csak a partig úsznál még az életedért is küzdhetsz majd mások miatt.

+++NON PLUS ULTRA+++ Le a kudarckerüléssel! Légy sikerorientált!+++

Fogadd szívesen a változást és tekintsd kihívásnak! Ahelyett, hogy kudarckerülő üzemmódba kapcsolva igyekeznél kitérni az újszerű szituációk elől- ezzel is csökkentve a kudarc valószínűségét (és persze a sikerét is) – inkább légy sikerorientált! Próbálkozz! Kezdeményezz! VAN A TARSOLYOMBAN EGY CSODÁLATOS LEHETŐSÉG A SZÁMODRA IS! NE HABOZZ MOST RÖGTÖN MEGKERESNI A RÉSZLETEKÉRT!

Huszár Dóra
Health and Beauty Coach

Kapcsolódó cikkek

4+1 ok, amiért a folyékony rúzs jobb a hagyományosnál

Soha nem voltam igazán rúzsos típus, mert utáltam újra és újra felkenni, azt pedig végképp ki nem állhattam, amikor nyomott hagyott a poharakon. Viszont mióta kipróbáltam a már hazánkban is kapható, szuper liquid lipsticket, azaz folyékony rúzst, teljesen megváltozott a róluk alkotott képem. Rendeltem is magamnak egy visszafogottabb árnyalatot, amit azóta már a mindennapokban is előszeretettel viselek.

Tovább olvasom »

Plank – Egy egyszerű, de annál hatásosabb edzésmódszer

Örökzöld, de mégis egyre népszerűbb edzésmódszer, mind a férfiak és lassan a nők körében is. Népszerűsége nem véletlen, egyszerű, de nagyszerű! Saját testsúlyos mozgásfajták közé tartozik, szinte bárhol elvégezhető és megszámlálhatatlan jó hatása van az emberi szervezetre, és mindezt elég rövid idő alatt kifejti, szóval, ha úgy gondolod, idő szűkében telnek napjaid és nincs alkalmad edzeni, ezt még akkor is beillesztheted napi rutinodba.

Tovább olvasom »
Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről