vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Félsz a változástól? Ne ess pánikba, csak tedd meg ezt az öt lépést!

1.A változás csak egy bátorságpróba!

Vesd be magad! „Te szívesen ugranál fejest az ismeretlenbe?”- Fogós kérdés, és a válasz?- „Nem. Mert ez nekem biztosan nem fog sikerülni. Én ezzel a helyzettel képtelen vagyok megbirkózni.”- Ugye ismerős érzés? De van kiút a félelem csapdájából.

2.Nézz farkasszemet a gonosszal!

A régi kapaszkodók keresése helyett összpontosíts belső erőforrásaidra, így az élet kéretlen próbája a javadra válik majd hosszú távon. Az újdonságot sokszor bizonytalanságérzés kíséri. Megszokott életünk keretein túllépni és elhagyni a komfortzónánkat már önmagában is megterhelő lehet, hát még akkor, ha nem önszántunkból hagyunk fel valamivel. Ilyenkor a legrosszabb stratégia pánikba esni és körömszakadtáig ragaszkodni ahhoz, ami már elmúlt.

3. A változás cseppet sem félelmetes, engedd be az életedbe!

Végre felfedezheted mi mindenre vagy képes és megtelsz önbizalommal! A kezdeti vákuum csak átmenet és nem maga a vég! A változás beengedésével viszont tökélyre fejlődik az alkalmazkodó képesség. Sőt!

4.Légy nyitott az újdonságokra!

Kezdj hozzá most azonnal! A változás mindig belülről kifelé hat. A siker záloga a nyitottság, az elszántság és annak felismerése, hogy igazán rajtunk múlik az, hogy mikor és mit kezdünk a hatókörünkbe tartozó dolgokkal.

5.Azzal foglalkozz, amivel neked kell!

Csak magadra koncentrálj! Hosszú távra tervezz és ne csak a holnapra gondolj. Ne merülj el a hírek forgatagában, mert az örvény magával ránt és ahelyett, hogy csak a partig úsznál még az életedért is küzdhetsz majd mások miatt.

+++NON PLUS ULTRA+++ Le a kudarckerüléssel! Légy sikerorientált!+++

Fogadd szívesen a változást és tekintsd kihívásnak! Ahelyett, hogy kudarckerülő üzemmódba kapcsolva igyekeznél kitérni az újszerű szituációk elől- ezzel is csökkentve a kudarc valószínűségét (és persze a sikerét is) – inkább légy sikerorientált! Próbálkozz! Kezdeményezz! VAN A TARSOLYOMBAN EGY CSODÁLATOS LEHETŐSÉG A SZÁMODRA IS! NE HABOZZ MOST RÖGTÖN MEGKERESNI A RÉSZLETEKÉRT!

Huszár Dóra
Health and Beauty Coach

Kapcsolódó cikkek

Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről