vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

A fogkrém, ami visszacsalja arcodra a mosolyt

A fogkrém, ami visszacsalja arcodra a mosolyt
Szeretsz mosolyogni, és szereted, ha visszamosolyognak Rád? Bizony, a csábító sztármosoly, amiért mindenki odavan, nem csak a hollywoodi dombok alatt mutat jól.

Ma már a fogápolásban sem csak a 20 éveseké a világ

Egyéb téren lehet, hogy nehezebb versenyre kelni az érett szépséget megtestesítő filmcsillagokkal. Hiszen ők inkább a föld alá bújnának, mintsem hogy kétszer ugyanabban a ruhában kapják le őket a paparazzik, és a saját szigetükre repülhetnek barnulni.

De egy valamiben, ami a magabiztos és vonzó megjelenéshez sokkal többet ad akárhány gyémántnál, simán túltehetsz rajtuk. Hogyan varázsolhatod el újra és újra a környezetedet és a partneredet – a nap 24 órájában rendelkezésedre álló személyi stylist és saját sminkes nélkül? Úgy, ha akárhány naptári év felett is fiatalosan ragyog a mosolyod!

Ez a fehérítő, fluoridos fogkrém különleges összetételénél fogva kortól függetlenül visszaállítja fogaid eredeti fehérségét. Peroxid nélkül, kíméletesen és gyengéden távolítja el a fogakról az elszíneződéseket, és segít megelőzni a fogszuvasodást. Rendszeres használata által fehérebbé és ragyogóbbá válik a fogsor. Ezáltal 100%-osan beigazolódik, amit mostanában a sajtóban hangoztatnak, hogy az 50 az új 30.

A „perennialˮ generáció és az örökifjak szépségápolási titka

„Évelőtˮ, sőt „örökéletűtˮ (!) jelent a latin perennisből (jelentése: örök) származó kifejezés, a perennial generáció névadója. Egy új jelenségre kezdték el használni ezt a szót: arra, hogy napjainkban egyre több ember dönt a születési évének fittyet hányva úgy, hogy ő bizony soha nem fog megöregedni.

Ők azok a bizonyos évelők, akiknek az életmódja a náluk akár több évtizeddel is fiatalabbakéra hasonlít leginkább, mert vannak céljaik és álmaik, és mert még mindig lelkesedéssel és szenvedéllyel élik az életet.

Mi a titkuk? Egyszerűen csak az a kisugárzás, ami abból a döntésükből származik, hogy megőrzik a fiatalos szemléletüket, és mindennél inkább adnak az ápoltságukra.

Ez utóbbi célnak az elérésében segíti őket a Vitalproject, tudományos kutatásokon alapuló, az egészség és a fiatalos szépség megőrzését szolgáló vitaminkészítményekkel és szépségápolási termékekkel. Cégünk küldetése, hogy azok számára, akik úgy döntöttek, hogy odafigyelnek a megelőzésre, mert fiatalok és szépek szeretnének maradni, komoly (gyógyszer minősítésű) minőségbiztosítási rendszerrel dolgozó vállalatok prémium termékeit tegyük elérhetővé Magyarországon is.

A fogkrém, ami visszacsalja arcodra a mosolyt

Mert minden jó dolog egy mosollyal kezdődik

Az életben minden jó dolog: a lelki béke, a boldogság és a szerelem megtalálása is legtöbbször ugyanúgy, egy mosollyal kezdődik. Ezért elsőként bevezetett termékünk, a különleges, fehérítő és fluoridos fogkrém a fiatalos szépségápolás alapját, a magabiztos mosolyt biztosítja számodra.

Ezzel a termékkel érdemes kezdened a tartósan fiatalos és ápolt külsőd alapjának biztosítását: a fogsorod gyengéd kifehérítését és fehéren tartását, mert:

  • orvosi fehérítés nélkül, kíméletes tisztító eljárás által és megfizethető áron nyered vissza fogaid eredeti fehérségét
  • ez a prémium minőségű, egyedi termék innovatív fejlesztésen alapul, és garantáltan nem tartalmaz káros anyagokat, mivel szigorú minőségbiztosítási rendszerben készül
  • a fogzománc károsítása, peroxid nélkül is optimális eredmény érhető el vele
  • akkor is képes eltávolítani a lepedéket, és friss fehérséget biztosítani fogsorodnak, ha nem veted meg a fogakat elszínező élvezeti cikkeket: a cigarettát, a kávét, a vörösbort, a teát, a csokoládét stb.
  • kíméletes hatásának köszönhetően akár (6 év feletti) gyerekfogkrémként is használható: a legfiatalabbaktól a legfiatalosabbakig biztonságos és hatásos!

Merj újra mosolyogni! Különleges fehérítő fogkrém a Vitalprojecttől

Elkerülhetetlenül a korral jár? Dehogy. A kellemetlen lehelet és a fogkőképződés mostantól a múlté. A boltokban kapható, megszokott kommersz termékekkel szemben az igazán hatásos, prémium minőségű fogkrém a lepedék alapos eltávolításán túl arra is képes, hogy a jó megjelenés és a személyes varázs többi elengedhetetlen személyes „kellékétˮ biztosítsa számodra.

A különleges fehérítő, fluoridos fogkrém rendszeres használat esetén is teljesen biztonságos. Sőt, a nagyon habzó fogkrémek által okozott kellemetlen ingertől sem kell tartaniuk azoknak, akik a kellemes fogtisztítás élményére adnak, és érzékenyek erre a szempontra.

Ez a prémium termék egyedi forgalmazásban csak a fiatalon maradást választó, igényes örökifjak szépségápolási partnerétől, a Vitalprojecttől rendelhető meg, boltokban nem kapható.

Szerezd be az első tubust most, hogy akárhány évesen is új frissességgel, csillogó sztárfogsorral mosolyoghass rá a világra!

Kapcsolódó cikkek

Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről