vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

A fogkrém, ami visszacsalja arcodra a mosolyt

A fogkrém, ami visszacsalja arcodra a mosolyt
Szeretsz mosolyogni, és szereted, ha visszamosolyognak Rád? Bizony, a csábító sztármosoly, amiért mindenki odavan, nem csak a hollywoodi dombok alatt mutat jól.

Ma már a fogápolásban sem csak a 20 éveseké a világ

Egyéb téren lehet, hogy nehezebb versenyre kelni az érett szépséget megtestesítő filmcsillagokkal. Hiszen ők inkább a föld alá bújnának, mintsem hogy kétszer ugyanabban a ruhában kapják le őket a paparazzik, és a saját szigetükre repülhetnek barnulni.

De egy valamiben, ami a magabiztos és vonzó megjelenéshez sokkal többet ad akárhány gyémántnál, simán túltehetsz rajtuk. Hogyan varázsolhatod el újra és újra a környezetedet és a partneredet – a nap 24 órájában rendelkezésedre álló személyi stylist és saját sminkes nélkül? Úgy, ha akárhány naptári év felett is fiatalosan ragyog a mosolyod!

Ez a fehérítő, fluoridos fogkrém különleges összetételénél fogva kortól függetlenül visszaállítja fogaid eredeti fehérségét. Peroxid nélkül, kíméletesen és gyengéden távolítja el a fogakról az elszíneződéseket, és segít megelőzni a fogszuvasodást. Rendszeres használata által fehérebbé és ragyogóbbá válik a fogsor. Ezáltal 100%-osan beigazolódik, amit mostanában a sajtóban hangoztatnak, hogy az 50 az új 30.

A „perennialˮ generáció és az örökifjak szépségápolási titka

„Évelőtˮ, sőt „örökéletűtˮ (!) jelent a latin perennisből (jelentése: örök) származó kifejezés, a perennial generáció névadója. Egy új jelenségre kezdték el használni ezt a szót: arra, hogy napjainkban egyre több ember dönt a születési évének fittyet hányva úgy, hogy ő bizony soha nem fog megöregedni.

Ők azok a bizonyos évelők, akiknek az életmódja a náluk akár több évtizeddel is fiatalabbakéra hasonlít leginkább, mert vannak céljaik és álmaik, és mert még mindig lelkesedéssel és szenvedéllyel élik az életet.

Mi a titkuk? Egyszerűen csak az a kisugárzás, ami abból a döntésükből származik, hogy megőrzik a fiatalos szemléletüket, és mindennél inkább adnak az ápoltságukra.

Ez utóbbi célnak az elérésében segíti őket a Vitalproject, tudományos kutatásokon alapuló, az egészség és a fiatalos szépség megőrzését szolgáló vitaminkészítményekkel és szépségápolási termékekkel. Cégünk küldetése, hogy azok számára, akik úgy döntöttek, hogy odafigyelnek a megelőzésre, mert fiatalok és szépek szeretnének maradni, komoly (gyógyszer minősítésű) minőségbiztosítási rendszerrel dolgozó vállalatok prémium termékeit tegyük elérhetővé Magyarországon is.

A fogkrém, ami visszacsalja arcodra a mosolyt

Mert minden jó dolog egy mosollyal kezdődik

Az életben minden jó dolog: a lelki béke, a boldogság és a szerelem megtalálása is legtöbbször ugyanúgy, egy mosollyal kezdődik. Ezért elsőként bevezetett termékünk, a különleges, fehérítő és fluoridos fogkrém a fiatalos szépségápolás alapját, a magabiztos mosolyt biztosítja számodra.

Ezzel a termékkel érdemes kezdened a tartósan fiatalos és ápolt külsőd alapjának biztosítását: a fogsorod gyengéd kifehérítését és fehéren tartását, mert:

  • orvosi fehérítés nélkül, kíméletes tisztító eljárás által és megfizethető áron nyered vissza fogaid eredeti fehérségét
  • ez a prémium minőségű, egyedi termék innovatív fejlesztésen alapul, és garantáltan nem tartalmaz káros anyagokat, mivel szigorú minőségbiztosítási rendszerben készül
  • a fogzománc károsítása, peroxid nélkül is optimális eredmény érhető el vele
  • akkor is képes eltávolítani a lepedéket, és friss fehérséget biztosítani fogsorodnak, ha nem veted meg a fogakat elszínező élvezeti cikkeket: a cigarettát, a kávét, a vörösbort, a teát, a csokoládét stb.
  • kíméletes hatásának köszönhetően akár (6 év feletti) gyerekfogkrémként is használható: a legfiatalabbaktól a legfiatalosabbakig biztonságos és hatásos!

Merj újra mosolyogni! Különleges fehérítő fogkrém a Vitalprojecttől

Elkerülhetetlenül a korral jár? Dehogy. A kellemetlen lehelet és a fogkőképződés mostantól a múlté. A boltokban kapható, megszokott kommersz termékekkel szemben az igazán hatásos, prémium minőségű fogkrém a lepedék alapos eltávolításán túl arra is képes, hogy a jó megjelenés és a személyes varázs többi elengedhetetlen személyes „kellékétˮ biztosítsa számodra.

A különleges fehérítő, fluoridos fogkrém rendszeres használat esetén is teljesen biztonságos. Sőt, a nagyon habzó fogkrémek által okozott kellemetlen ingertől sem kell tartaniuk azoknak, akik a kellemes fogtisztítás élményére adnak, és érzékenyek erre a szempontra.

Ez a prémium termék egyedi forgalmazásban csak a fiatalon maradást választó, igényes örökifjak szépségápolási partnerétől, a Vitalprojecttől rendelhető meg, boltokban nem kapható.

Szerezd be az első tubust most, hogy akárhány évesen is új frissességgel, csillogó sztárfogsorral mosolyoghass rá a világra!

Kapcsolódó cikkek

Plank – Egy egyszerű, de annál hatásosabb edzésmódszer

Örökzöld, de mégis egyre népszerűbb edzésmódszer, mind a férfiak és lassan a nők körében is. Népszerűsége nem véletlen, egyszerű, de nagyszerű! Saját testsúlyos mozgásfajták közé tartozik, szinte bárhol elvégezhető és megszámlálhatatlan jó hatása van az emberi szervezetre, és mindezt elég rövid idő alatt kifejti, szóval, ha úgy gondolod, idő szűkében telnek napjaid és nincs alkalmad edzeni, ezt még akkor is beillesztheted napi rutinodba.

Tovább olvasom »
Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről