vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

NE VEGYÉTEK EL TŐLEM AZ „ÉLETEMET”! – A HUSZÁR DÓRA SIKERSZTORI

Köszönöm, hogy itt vagy velem! Egy családtag betegsége kihat  környezetében élőkre is. Hivatásom, hogy segítsek másoknak abban, hogy boldog, egészséges és jó életük legyen. De hogyan? Jöjjön egy újabb igaz történet.

Őszintén? Néha az is teljes boldogsággal tölti el az embert, ha nyugodtak a hétköznapok.

„Szívritmuszavarral küzdeni ilyen fiatalon? Már ennyi is éppen elég lenne, de hogy emiatt a kézilabdáról is le kelljen mondani?!”

EGY ÉVVEL KORÁBBAN: Szédülés, légszomj, fáradtság, mellkasi fájdalom: nem éppen fiatal felnőttnek való élmények! Zsuzsi még csak 19 éves volt, amikor észrevette, hogy a szíve nem ver szabályosan, sőt, néha ki is hagy! Egyszer szaporán dobog, máskor pedig ijesztően nagyokat dobban. Sokszor felülkerekedett rajta a fáradtságérzés és a légzése sem volt az igazi. Alkalmanként légszomj gyötörte és bár mellkasi fájdalomra nem panaszkodott, de a tünetei miatt rendesen meg volt ijedve és a családja is nagyon aggódott miatta. Nemsokára kiderült, hogy szívritmuszavara van és a vizsgálatok idejére, illetve a végső diagnózis felállításáig,- kezeléséig nagyon vigyáznia kellett magára. Elkeserítő hónapok következtek, amelyek kihatottak az egész család életére. Még az is felmerült, hogy Zsuzsi örökre búcsút vegyen a kézilabdától.

EGY ÉVVEL KÉSŐBB: A sportorvos nem akart hinni a szemének. Mintegy 365 nap telt el a szívritmuszavar megállapítása után, amikor a sokadik orvos látogatást követő újabb kontroll vizsgálatra került sor. Az eredmény ámulatba ejtő volt! A vizsgálati eredmények ugyanis teljes gyógyulást diagnosztizáltak.

DE HOGYAN TÖRTÉNHETETT?!…Életmódváltással, a szükséges vitaminforrások biztosításával és a táplálkozásra történő odafigyeléssel. Az általam javasolt módszerek alkalmazásával és napi rutinba történő beiktatásával ugyanis hamarosan eljött a várva várt nap! Zsuzsi és családja élete is a régi kerékvágásba került és természetesen a kézilabda edzésnek sem volt többé akadálya.

BÁTRAN KERESSSETEK MEG, HA NEKED VAGY CSALÁDTAGODNAK SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE. MERT CSERÉBE EGY HOSSZÚ, EGÉSZSÉGES, ÉS BOLDOG ÉLET VÁR! MEGELŐZÉS? ÉLETMÓD VÁLTÁS? ÉTRENDKIEGÉSZÍTŐK? NINCS ROSSZ KÉRDÉS DE ANNÁL TÖBB JÓ VÁLASSZAL SZOLGÁLHATOK.

Ahogyan nincs rossz kérdés, úgy nincs alkalmatlan időpont sem. Vedd fel a telefont *most*, vagy írj nekem, *most*! Végig melletted leszek, elkísérlek és mindenben támogatlak.

Huszár Dóra
Health and Beauty Coach

Kapcsolódó cikkek

4+1 ok, amiért a folyékony rúzs jobb a hagyományosnál

Soha nem voltam igazán rúzsos típus, mert utáltam újra és újra felkenni, azt pedig végképp ki nem állhattam, amikor nyomott hagyott a poharakon. Viszont mióta kipróbáltam a már hazánkban is kapható, szuper liquid lipsticket, azaz folyékony rúzst, teljesen megváltozott a róluk alkotott képem. Rendeltem is magamnak egy visszafogottabb árnyalatot, amit azóta már a mindennapokban is előszeretettel viselek.

Tovább olvasom »

Plank – Egy egyszerű, de annál hatásosabb edzésmódszer

Örökzöld, de mégis egyre népszerűbb edzésmódszer, mind a férfiak és lassan a nők körében is. Népszerűsége nem véletlen, egyszerű, de nagyszerű! Saját testsúlyos mozgásfajták közé tartozik, szinte bárhol elvégezhető és megszámlálhatatlan jó hatása van az emberi szervezetre, és mindezt elég rövid idő alatt kifejti, szóval, ha úgy gondolod, idő szűkében telnek napjaid és nincs alkalmad edzeni, ezt még akkor is beillesztheted napi rutinodba.

Tovább olvasom »
Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről