vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

NE VEGYÉTEK EL TŐLEM AZ „ÉLETEMET”! – A HUSZÁR DÓRA SIKERSZTORI

Köszönöm, hogy itt vagy velem! Egy családtag betegsége kihat  környezetében élőkre is. Hivatásom, hogy segítsek másoknak abban, hogy boldog, egészséges és jó életük legyen. De hogyan? Jöjjön egy újabb igaz történet.

Őszintén? Néha az is teljes boldogsággal tölti el az embert, ha nyugodtak a hétköznapok.

„Szívritmuszavarral küzdeni ilyen fiatalon? Már ennyi is éppen elég lenne, de hogy emiatt a kézilabdáról is le kelljen mondani?!”

EGY ÉVVEL KORÁBBAN: Szédülés, légszomj, fáradtság, mellkasi fájdalom: nem éppen fiatal felnőttnek való élmények! Zsuzsi még csak 19 éves volt, amikor észrevette, hogy a szíve nem ver szabályosan, sőt, néha ki is hagy! Egyszer szaporán dobog, máskor pedig ijesztően nagyokat dobban. Sokszor felülkerekedett rajta a fáradtságérzés és a légzése sem volt az igazi. Alkalmanként légszomj gyötörte és bár mellkasi fájdalomra nem panaszkodott, de a tünetei miatt rendesen meg volt ijedve és a családja is nagyon aggódott miatta. Nemsokára kiderült, hogy szívritmuszavara van és a vizsgálatok idejére, illetve a végső diagnózis felállításáig,- kezeléséig nagyon vigyáznia kellett magára. Elkeserítő hónapok következtek, amelyek kihatottak az egész család életére. Még az is felmerült, hogy Zsuzsi örökre búcsút vegyen a kézilabdától.

EGY ÉVVEL KÉSŐBB: A sportorvos nem akart hinni a szemének. Mintegy 365 nap telt el a szívritmuszavar megállapítása után, amikor a sokadik orvos látogatást követő újabb kontroll vizsgálatra került sor. Az eredmény ámulatba ejtő volt! A vizsgálati eredmények ugyanis teljes gyógyulást diagnosztizáltak.

DE HOGYAN TÖRTÉNHETETT?!…Életmódváltással, a szükséges vitaminforrások biztosításával és a táplálkozásra történő odafigyeléssel. Az általam javasolt módszerek alkalmazásával és napi rutinba történő beiktatásával ugyanis hamarosan eljött a várva várt nap! Zsuzsi és családja élete is a régi kerékvágásba került és természetesen a kézilabda edzésnek sem volt többé akadálya.

BÁTRAN KERESSSETEK MEG, HA NEKED VAGY CSALÁDTAGODNAK SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE. MERT CSERÉBE EGY HOSSZÚ, EGÉSZSÉGES, ÉS BOLDOG ÉLET VÁR! MEGELŐZÉS? ÉLETMÓD VÁLTÁS? ÉTRENDKIEGÉSZÍTŐK? NINCS ROSSZ KÉRDÉS DE ANNÁL TÖBB JÓ VÁLASSZAL SZOLGÁLHATOK.

Ahogyan nincs rossz kérdés, úgy nincs alkalmatlan időpont sem. Vedd fel a telefont *most*, vagy írj nekem, *most*! Végig melletted leszek, elkísérlek és mindenben támogatlak.

Huszár Dóra
Health and Beauty Coach

Kapcsolódó cikkek

Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről