vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Méregteleníts hatékonyan: génjeidet vedd célba!

Egyre inkább elfogadott, tudományos kutatásokkal alátámasztott vélemény, hogy egészségünk megőrzése, öregedésünk késleltetése, frissességünk és vitalitásunk biztosítása sejtjeinkig hatoló „beavatkozással” vagy ráhatással lehetséges. Létezik ilyen módszer? Igen.

Amikor azt mondjuk, zsigereinkig hatol valami, akkor nem csak rébuszokban beszélünk. Egy fájdalom, egy külső inger, legyen az akár tárgyiasult, akár érzelmi inger, valóban belehatol a szervezetünkbe és ez fizikai következményekkel jár. Fájdalommal, kényelmetlenség érzésével, tunyasággal, rossz közérzettel.

ageloc cikkEgy rossz szó, a stresszes életmód mindennapos velejárói éppúgy sejtjeinkig hatolnak, mint egy zsíros pörkölt összetevői, mint egy szál cigaretta vagy egy émelyítő, túlzásba vitt, több órás napozás.

„Elönt a méreg” – mondjuk sokszor, nyilvánvalóan érzelmi állapotunkat jellemzendő, miközben akár mondhatnánk a fizikai valónkra is. Sajnos, akarva akaratlanul mérgezzük magunkat – ez pedig befolyással van sejtjeink, génjeink állapotára is.

Szerencsére egyre tudatosabb gondolkodásunk, így azért igyekszünk küzdeni is vagy legalábbis kompenzálni az ügyben.

De eleged van az önsanyargató és a szervezetet megterhelő méregtelenítő kúrákból?

Zavar, hogy dohányoznak melletted?

Félsz, hogy az elektroszmog káros hatásai megjelennek a testedben? Meg akarsz szabadulni ezektől a civilizációs mérgektől?

Ki akarod pihenni magad? Fitten kezdenéd és folytatnád a napod?

Normálisan teljesítenél a hálószobában is?

Igen, kényes kérdések is vannak ezek között, de hát ilyenek vagyunk, ezek a mindennapjaink, így élünk mi itt, ezen a meglehetősen veszélyes bolygón és ebben a meglehetősen nehéz élethelyzetben.

Mi a megoldás? Mihez fordulhatunk?

Az, hogy kezelésbe vesszük génjeinket, méghozzá a fiatalságért felelős géncsoportokat. Ebben az úgynevezett ageLOC tudomány, és annak megtestesült termékei segíthetnek.

Mit csinál az ageLOC és az R2 (R-négyzet)?

  • beindítja és optimalizálja a génjeink kommunikációját sejtjeinkkel
  • ezáltal csökken a fáradtság érzése, visszatér vitalitásunk
  • segít a sejtek oxidatív stressz elleni védekezésében
  • optimalizálja az általános energiaszintet
  • támogatja a szervezetet, hogy hatékonyan lépjen fel a salakanyagok és a méreganyagok elleni küzdelemben
  • támogatja az immunrendszert
  • sejtjeinkig hatolóan közreműködik a méregtelenítésben, ráadásul az öregedést a forrásnál veszi célba
  • segít abban, hogy felerősödjön a szexuális vágy.

Kíméletes megoldás, olyan, amelynek alkalmazása után az érintettek 90 százaléka számolt be pozitív változásról.

Érdemes kipróbálni, nem igaz?  – Most itt a lehetőség, hogy hozzájuss!

Készen állsz arra, hogy fiatalnak érezd magad? Hogy átéld a harmonikus szellemi és testi működés kiváltotta szabadságot? Ezzel nem vagy egyedül. Az este bevett R2 Night segít Neked felfrissült közérzettel kezdeni a mindennapokat. A reggelente bevett R2 Day a feltöltődéshez és egy új nap kihívásainak legyőzéséhez segít. Frissülj és töltődj fel az R2-tel!

Az R2 Day pompás összetevő-keverékkel kecsegtet, melyben helyet kapott a Cordyceps Sinensis, gránátalma és a Panax Ginseng. A Ginseng három, a korral jellemzően hanyatló vitalitásdimenziót támogat: fokozza a fizikai teljesítőképességet, segít a mentális funkciók és az egészséges szexuális vágy megőrzésében. Az R2 Nightban lévő szelén hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Rendeld meg az R2 komplet csomagot most!

 

Kapcsolódó cikkek

Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről