vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

A tökéletes anyák napi ajándék

Századik csokor virág? „Legjobb anyuka a világon” feliratú bögre? Esetleg csoki? Mindenki érzi, hogy ezek mind-mind személytelen, sör, már elcsépelt last minute anyák napi ajándékok. Meglepetésnek pedig kifejezetten nehezen mondhatók. De mi lenne, ha lenne egy jobb last minute ötletem?

Persze érthető, ha az ember az csak útba ejt egy kisboltot egy apró ajándékért. Ha elúszunk a mindennapok teendőiben, könnyen utolsó pillanatra csúszhat az ajándékvásárlás. Még ha jönne is egy jó ötlet, vasárnap lévén a boltok többsége zárva, a rendelt termék pedig esélytelen, hogy ideérjen időben.

Többen kerestek meg engem is annak reményében, hogy a rendelt termék hátha ideér néhány nap alatt, hogy vasárnap átadhassák édesanyjuknak vagy nagymamájuknak. Sajnos ilyet varázsolni nem tudok, de kitaláltam egy megoldást rá!

Készítettem nektek egy kupont, amit személyre szabottan bármilyen összeggel megvásárolhattok és így még magán az ajándékok sem kell törni a fejeteket. Az ajándékozott a kuponnal bármilyen terméket választhat az adott értékben, sőt, szívesen segítek a tökéletes darab megtalálásában is – tudom milyen könnyű elveszni a szépségápolás világában!

A kupon vásárlás után nyomtatható formában, egyedi összeggel kitöltve emailben kerül elküldésre, így azonnal átadható.

Ha szeretnéd valamelyik szeretted ez meglepni, keress üzenetben, és néhány órán belül megérkezik az utalvány 😉

Kapcsolódó cikkek

Plank – Egy egyszerű, de annál hatásosabb edzésmódszer

Örökzöld, de mégis egyre népszerűbb edzésmódszer, mind a férfiak és lassan a nők körében is. Népszerűsége nem véletlen, egyszerű, de nagyszerű! Saját testsúlyos mozgásfajták közé tartozik, szinte bárhol elvégezhető és megszámlálhatatlan jó hatása van az emberi szervezetre, és mindezt elég rövid idő alatt kifejti, szóval, ha úgy gondolod, idő szűkében telnek napjaid és nincs alkalmad edzeni, ezt még akkor is beillesztheted napi rutinodba.

Tovább olvasom »
Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről