vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Mentális nagytakarítás kezdőknek és haladóknak – avagy – mikor, ha nem ma?

A látszat csal.

A történelem kifordult önmagából. Hiszen ki számított volna mindarra, ami az elmúlt években ért bennünket! Ráadásul a gondok egyre tornyosulni látszanak, de a látszat csal. Ugyanis tehetünk azért, hogy nyertesként vészeljük át az eljövendő időszakot!

Legeslegelső helyen az egészség!
Mondanom sem kellene, hiszen ez már köztudott. Ahhoz, hogy cselekedni tudjunk, hogy a legváratlanabb helyzetekre is könnyedén reagálhassunk, makk egészségesnek kell lenni! Hogyan másképp, mint megelőzéssel? A legolcsóbb, legkíméletesebb és leghatékonyabb módja a betegségekkel szembeni „küzdelemnek” a M-E-G-E-L-Ő-Z-É-S. Baj bármikor érhet, de még a legkellemetlenebb betegséget is le tudjuk küzdeni, ha előzetesen felvértezzük magunkat vele szemben. Ugye, egyetértünk?

Mi lenne, ha a „NEM” -ek helyett az „IGEN” -eken gondolkodnánk?
Most nem alkalmas az időpont, esetleg nem vagy abban a helyzetben, hogy elindulj a vágyott úton? Milyen körülmények állnak az utadban? A rossz időjárás, a negatív gazdasági tendencia, esetleg a „másnak se sikerült akkor nekem miért sikerülne”?

A csapból is ez folyik!
Ha csak nem most nyertél a lottón akkor tudhatod, hogy a siker nem egy pillanat műve, hanem egy hosszabb folyamat eredménye. Neked is áll a zászló, de ahhoz el kell kezdened a megvalósítást. MÉG MA!

Kifogások helyett válaszd a CSELEKVÉST!
Nem és nem győzöm elégszer elmondani, milyen fantasztikus lehetőségekre tehetsz szert, ha hajlandó vagy megtenni azt a bizonyos első lépést Önmagad jobb változatáért.

ITT A LEGÜTŐSEBB KOMBÓ a terveid megvalósításához! Figyelem, ez tényleg hat!
Légy tájékozott. A LifePak és a Marine Omega együttes alkalmazása: nekem elhiheted, hogy ez tényleg jó. Szedd ezeket, mert cserébe éles látással, gyors gondolkodással, nyugodt szívvel, ereje teljében lévő immunrendszerrel, gyors anyagcserével és sugárzóan szép bőrrel gazdagodsz és gazdagíthatod családod tagjait és barátaidat.

Lehetsz-e egészséges és sikeres is egyszerre?
Naná! Én vagyok rá a legjobb bizonyíték. Keress meg! Amit én tudok nyújtani Neked, az garantáltan a hasznodra válik! És ennek nem csak az egészséged, de a pénztárcád is örülni fog.

NE VÁRJ! HÍVJ.

Huszár Dóra
üzletasszony
Health and Beauty Coach
A Vital Project életre hívója

Kapcsolódó cikkek

4+1 ok, amiért a folyékony rúzs jobb a hagyományosnál

Soha nem voltam igazán rúzsos típus, mert utáltam újra és újra felkenni, azt pedig végképp ki nem állhattam, amikor nyomott hagyott a poharakon. Viszont mióta kipróbáltam a már hazánkban is kapható, szuper liquid lipsticket, azaz folyékony rúzst, teljesen megváltozott a róluk alkotott képem. Rendeltem is magamnak egy visszafogottabb árnyalatot, amit azóta már a mindennapokban is előszeretettel viselek.

Tovább olvasom »

Plank – Egy egyszerű, de annál hatásosabb edzésmódszer

Örökzöld, de mégis egyre népszerűbb edzésmódszer, mind a férfiak és lassan a nők körében is. Népszerűsége nem véletlen, egyszerű, de nagyszerű! Saját testsúlyos mozgásfajták közé tartozik, szinte bárhol elvégezhető és megszámlálhatatlan jó hatása van az emberi szervezetre, és mindezt elég rövid idő alatt kifejti, szóval, ha úgy gondolod, idő szűkében telnek napjaid és nincs alkalmad edzeni, ezt még akkor is beillesztheted napi rutinodba.

Tovább olvasom »
Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről