vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Így nyerhetsz csatát a betegségek ellen!

Egy ideális világban mindenki a legboldogabb életét élné, minden nap kedve szerint cselekedne és persze nem lennének betegségek sem. Képzeld csak el, milyen életed lenne!

De van egy jó hírem számodra! Tehetsz azért, hogy a Te életed egy ideális világban teljen. Ebben a cikkben főleg az egészséges, betegségek nélküli világért szeretnék neked tanácsokat adni.

Az emberi szervezetet az összehangoltan működő szervrendszereink alkotják amelyek, ha megfelelően működnek, akkor lehetővé teszik azt, hogy egy egészséges, betegségek nélküli életet éljünk.

Na de mi van akkor, ha valamilyen vírus, fertőzés a szervezetünkbe kerül (ami valljuk be, gyakran megeshet)? Hogyan védekezünk ellene? Mi tehet minket ellenállóvá? Mekkora betegségünk lesz? Ki viszi a gyereket el az oviba/iskolába? Hogyan fogunk bemenni dolgozni?

Most elmondom neked, hogy ki tudja ezekre a kérdésekre a választ. Nem más, mint az emberek nagy része által elismert erős és bátor immunrendszer. Várjuk egy pillanatot! Azt tudom, hogy az én immunrendszerem erős és bátor, na de a tiéd is az? Foglalkozol vele eleget? Gondolkodj úgy, mintha egy boksz edző lennél! Az immunrendszer a Te bokszolód és fel kell készítened a legkeményebb csatákra, sőt háborúkra. Lehet, hogy csak pár összecsapás lesz, de ahhoz, hogy megnyerjétek közösen minden nap edzeni kell, készülni kell, hogyha eljött a mérkőzés ideje egy percig se legyen kétség afelől, ki lesz a nyertes.

Rengeteg módszer van a felkészülésre, de most elmondok egy általam is kipróbált edzés technikát, amellyel már több mérkőzést is megnyertem és a legmegfelelőbb módon készítette fel az immunrendszerem a csatákra. Ez nem más módszer, mint a Reishi Max névre hallgató vitamin. Ez a csodaszer természetes környezetben a Reishi gomba, amely fákon vagy azok törzsein található meg. Az orvoslásban már kb. 4000 éve használják, és az antik Kínában még a ginseng-től is értékesebbnek tartották. Szinte minden, amit akkor a reishi hatásairól írtak a mai modern tudományos tanulmányok során bizonyítva és igazolva lett.

Tehát, ha fel szeretnéd készíteni magadat és az immunrendszeredet a megmérettetésekre és meg is szeretnéd azokat nyerni, akkor azt javaslom, hogy kezd el használni ezt az edzés technikát nap, mint nap és meg fogod kapni a várt eredményeket.

Írj nekem a Facebook-on és elmondom, hogyan tudod beszerezni biztos helyről!

,,Huszár Dóra”

Kapcsolódó cikkek

Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről