vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Így lettem kubai utunk során a Banánköztársaság Elnökasszonya…

…avagy milyen jó szolgálatot tud tenni egy kiváló minőségű bőrpermet!

Csodálatos utazásban volt tavaly részünk, amelyben megismertük Kubának a múltját, jelenét és ezt a különös országot, ahol úgy érzi az ember, hogy megállt az idő. Azért is mesélem el Nektek ezt az aranyos sztorit, mert jó példa arra, hogy egy kiváló termék milyen barátságépítő, és egyben hangulatteremtő eszköz lehet.

Az utazás

Többszörösen szerencsénk volt, hiszen egy csoportos nyaralás mindig rejt buktatókat: vajon milyen lesz a csoport, milyen az idegenvezető és egyáltalán hogyan fog sikerülni az út? Hát itt minden összejött. Kellemes utastársakkal tettük meg a hosszú utat Kubán keresztül. (akikkel még ma is tartom a kapcsolatot) Az idegenvezetőnk Magdi egy tündéri csaj volt. Olyan tudással, humorral osztotta meg velünk tapasztalatait, hogy egész nap csüngtünk a szavain.

A játék

Magdi kitalált egy játékot, hogy az utazás végén megválasztjuk a Banánköztársaság elnökét és elnökasszonyát a csoport tagjai közül közös szavazással. Mindenki pályázhatott erre a címre, az volt a lényeg, hogy aki a csoport tagjai közül legtöbbet tesz az utastársak hangulatának, kedvének javítása érdekében az lesz jó eséllyel a nyertes.

Természetesen mindenki odafigyelt a másikra, igazi jó móka volt. Nekem sokat segített állandó kelléke a táskámnak, a hialuronsavasas bőrpermet, amely a nagy melegben igazán jó szolgálatot tett. Legtöbb utastársam szívesen tartotta felém az arcát, karját, amikor már nagyon kitikkadtunk, hogy kicsit frissítsem fel őket is. Sokat nevettünk, élveztük a napsütést, a csodás tájat, kedves embereket, akik a nagy szegénység ellenére is vidámak, vendégszeretők, tele vannak életerővel, találékonysággal. Nem véletlen, hogy Kubában elég magas életkort megérnek az emberek.

Az elnökasszony

Az utazás végén egyöntetű szavazással engem választott meg a csoport a Banánköztársaság elnökasszonyának, amire még ma is nagyon büszke vagyok. Úgy gondolom, hogy ebben némi szerepe volt annak a bőrpermetnek is, amellyel a nagy melegben hűsíteni tudtam magam és társaimat. Az egész szuper élmény volt, hiszen nem csak csodás tájakat, és érdekes embereket láttunk, hanem azóta is tartó barátságokat is kötöttünk.

A bőrpermet

Végül, de nem utolsó sorban szeretném Nektek bemutatni azt a csodás terméket, amely segítségével máig birtoklom az elnökasszonyi címet. Nézzétek csak a fenti videóban, hogy mit csinál az arcpermet egy aszalt barackkal! Az ásványi olajjal ellentétben feltölti nedvességgel az amúgy már kiszárított gyümölcsöt, így az visszakapja eredeti formáját. Ugyanezt csinálja a Te arcoddal is, miután azt kiszívta a nap, és elvesztette hidratáltságát. Csak ajánlani tudom mindenkinek, én imádom!

Amennyiben Te is kipróbálnád, keress bátran elérhetőségeim egyikén, és szívesen megmutatom élőben is!

Kapcsolódó cikkek

Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről