Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Gyermekek, akiknek mi jelenthetjük a reményt a holnapra!

Eljött az év egyik leginkább várt és legszebb időszaka. A boldogság, a szeretet, a szerelem, az együttlét időszaka ez. Vannak, akiknek azonban ennél sokkal kisebb dolgok okoznak óriási örömöt. Mai felgyorsult életvitelünkből adódóan sokszor elfutunk mások problémái mellett, holott nagyon sok esetben számunkra apró dolgok, óriási pozitív jelentőséggel bírhatnak.

Szeretném felhívni felgyorsult, globalizált világunk egyik legfontosabb problémájára a figyelmet, a gyermekéhezésre. Gyermekek és családjaik millióit választja el a mélyszegénység okozta éhezés. Nekik a tiszta ivóvíz, és az naponta szükséges alapvető élelmek jelenthetik a boldogságot és együttlétet.

Számukra a legkisebb segítség is óriási. Éppen ezért határoztam el, hogy azzal a picivel, ami nekem még épp nem hiányzik, segíteni szeretnék nekik. Éppen a napokban lett három éve, hogy részt veszek a Nourish the Children programban. Mostmár nem csak az a célom, hogy támogassam őket, hanem az is, hogy minél több emberrel megismertessem a programot, akik szeretnék megváltoztatni egy kisgyermek életét. Adni jó, és ebben az esetben egyszerű is.

Vedd fel velem a kapcsolatot üzenetben vagy telefonon (+3630 30 961 2941) és tegyünk együtt, adjunk együtt azoknak a gyermekeknek, akiknek nem volt választási lehetőségük!

Legyen ez a Te karácsonyi jótetted, és az Ő karácsonyi csodájuk!

Share on facebook

Kapcsolódó cikkek

Segítségre van szükség!

Bizonyos felmérések azt mutatták, hogy a magyarok majdnem 17%-a élt szegénységben, ami azt jelenti, hogy háztartásuk összjövedelme nem haladta meg a 80 ezer forintot.  A Magyar Tudományos Akadémia és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat nemrégiben publikált közös tanulmánya szerint Magyarországon körülbelül 36–54 ezer gyermek éhezik mindennap, s a kutatók kétszázezerre becsülik azon kiskorúak számát, akik időszakosan nem jutnak elegendő élelemhez.

Tovább olvasom »
Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről