vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Gyermekek, akiknek mi jelenthetjük a reményt a holnapra!

Eljött az év egyik leginkább várt és legszebb időszaka. A boldogság, a szeretet, a szerelem, az együttlét időszaka ez. Vannak, akiknek azonban ennél sokkal kisebb dolgok okoznak óriási örömöt. Mai felgyorsult életvitelünkből adódóan sokszor elfutunk mások problémái mellett, holott nagyon sok esetben számunkra apró dolgok, óriási pozitív jelentőséggel bírhatnak.

Szeretném felhívni felgyorsult, globalizált világunk egyik legfontosabb problémájára a figyelmet, a gyermekéhezésre. Gyermekek és családjaik millióit választja el a mélyszegénység okozta éhezés. Nekik a tiszta ivóvíz, és a naponta szükséges alapvető élelmek jelenthetik a boldogságot és együttlétet.

Számukra a legkisebb segítség is óriási. Éppen ezért határoztam el, hogy azzal a picivel, ami nekem még épp nem hiányzik, segíteni szeretnék nekik. Éppen a napokban lett öt éve, hogy részt veszek a Nourish the Children programban. Mostmár nem csak az a célom, hogy támogassam őket, hanem az is, hogy minél több emberrel megismertessem a programot, akik szeretnék megváltoztatni egy kisgyermek életét. Adni jó, és ebben az esetben egyszerű is.

Vedd fel velem a kapcsolatot üzenetben vagy telefonon (+36/30 961 2941) és tegyünk együtt, adjunk együtt azoknak a gyermekeknek, akiknek nem volt választási lehetőségük!

Legyen ez a Te karácsonyi jótetted, és az Ő karácsonyi csodájuk!

Kapcsolódó cikkek

Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről