vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Így ápold mozgás után a testizmaid!

Mind azt már sokan tudhatjátok a sportolás, kondizás és bármilyen mozgásforma után szükséges a megfelelő pihenés és izomregeneráció, de ha ezt eddig nem tudtad, akkor most a legjobb cikket olvasod.

Milyen szerepet játszik az izomregeneráció? 

Ez az egyik, ha nem a legfontosabb dolog egy sportoló vagy akármilyen edzést végző embernek. Hiszem ha valaki foglalkozik a megfelelő testmozgással, akkor valószínűleg valamilyen eredményt szeretne elérni, fejlődni szeretne fizikailag. A fejlődéshez pedig az izomzatnak kell erősödnie. 

 1. Teljesítménynövelés
  Az izmok regenerációja segít visszaállni az izmoknak a normál helyzetükbe. Ha ez megfelelő akkor ennek lesz az eredménye hogy az emberek gyakrabban és intenzívebb edzéseket tudnak végezni.
 2. Megelőzi a sérüléseket
  Ha az izmok túl vannak terhelve, el vannak fáradva, akkor hajlamosabbak a sérüléshez. Ezért is kell elegendő időt fordítani a pihenésre is. 

Megoldások a megfelelő izomregenerációra

Többféle megoldás létezik az izomregeneráció segítésére, amelyek közül tudnak az emberek válogatni, azonban mindegyiknek megvan a maga előnye és hátránya is. Ezeket szerintem mindenki eltudja dönteni a saját részére, hogy melyiket részesíti előnyben és melyiket használja. Ilyen módszerek lehet:

 • aktív pihenés
 • megfelelő táplálkozás
 • masszázs 
 • úszás
 • szaunázás

Az előbbiekben említett megoldások mind hasznosak és hatékonyan segítik az izomregenerációt, azonban idő, hely és pénzigényesek. Én elhoztam nektek egy olyan megoldást amely lehetővé teszi, hogy ne kelljen naponta, vagy előre főzni több napra az egészségesebb táplálkozásért, ne kelljen masszőrhöz járni vagy éppen sok ember közé menni valamilyen wellness központba. 

Bemutatom az ageLOC Wellspa iO -t, amely a legpraktikusabb kis eszköz, hogy az izmaid megfelelően regenerálódjanak. Az eszköz elektromos impulzusokkal és egyéb technológiák segítségével éri el a kívánt hatást. Nem igényel pár percnél több időráfordítást és számos más pozitív hatást is tud a testünkre gyakorolni.

 • javítja a keringést, jobb közérzetet biztosít
 • méregtelenít
 • revitalizálja, feszesíti a bőrt
 • kezeli a narancsbőrt

Mindannyian tudjuk, hogy Amerika mindenben előttünk van. Ott már bevált ez az eszköz és most fog betörni a magyar köztudatba is! Legyetek Ti is az elsők között sőt, ha gyorsak vagytok még az elsők előttiek is lehettek, akik már megtapasztalták az eszköz jótékony hatásait. Nincs más dolgot, mint érdeklődni nálam privát üzenetben és Én mondom is a részleteket!

Kattints ide és írd üzenetbe, hogy „Wellspa IO” !

Huszár Dóra
Health and Beauty Coach
A Vital Project életre hívója

Kapcsolódó cikkek

Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről