vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Hogyan tudnánk élni nélküle?!

Van valami…

Van valami, ami a legfontosabb, s amit holnap is szeretnénk, mert nélküle nem élhetünk teljes életet: látni. Tudtad, hogy az emberi agy a külvilágból érkező információk kilencven százalékához a látás útján jut hozzá?

Na ugye, hogy a szemed világa neked is a legfontosabb! A „szemünk fénye nélkül” nem lehet teljes az életünk.

Amit holnap is szeretnénk!
Holnap is szeretnél látni? – a válasz egyértelmű IGEN, de azt vajon tudod- e, mekkora károkat okoz szemünknek a kék fény? A legújabb kutatások is alátámasztják ezt a tényt. NAGYON IS KÁROS!

Nem csak az öregedés van ránk hatással. A képernyő előtt eltöltött órák, az UV sugárzás de még a szennyezett levegő is rontja a szemünket.

S amiért tehetünk.
VISZONT! Nem kell egyből a szemüveg után nyúlni. Ha Te is sokáig szeretnéd élvezni a minőségi látás előnyeit, akkor tehetsz érte. A jó hír ugyanis az, hogy létezik természetes és hatékony módja a szemvédelemnek!

A cink, a szelén, a C+ E vitaminok és a réz is segít normál látásunk fenntartásában. Az Eye Formulában mindet megtalálod! Tartalmazza mindazokat a tápanyagokat, amelyre a szemednek szüksége van.

Ne gyötörd magad és ne hunyorogj tovább! Vedd fel Te is a harcot a szemet érő káros hatásokkal szemben!

Keress meg, hogy minél előbb tiéd legyen az Eye Formula! Látni egy életre kell.

NE VÁRJ! HÍVJ.

Huszár Dóra
Health and Beauty Coach
A Vital Project életre hívója

Kapcsolódó cikkek

4+1 ok, amiért a folyékony rúzs jobb a hagyományosnál

Soha nem voltam igazán rúzsos típus, mert utáltam újra és újra felkenni, azt pedig végképp ki nem állhattam, amikor nyomott hagyott a poharakon. Viszont mióta kipróbáltam a már hazánkban is kapható, szuper liquid lipsticket, azaz folyékony rúzst, teljesen megváltozott a róluk alkotott képem. Rendeltem is magamnak egy visszafogottabb árnyalatot, amit azóta már a mindennapokban is előszeretettel viselek.

Tovább olvasom »

Plank – Egy egyszerű, de annál hatásosabb edzésmódszer

Örökzöld, de mégis egyre népszerűbb edzésmódszer, mind a férfiak és lassan a nők körében is. Népszerűsége nem véletlen, egyszerű, de nagyszerű! Saját testsúlyos mozgásfajták közé tartozik, szinte bárhol elvégezhető és megszámlálhatatlan jó hatása van az emberi szervezetre, és mindezt elég rövid idő alatt kifejti, szóval, ha úgy gondolod, idő szűkében telnek napjaid és nincs alkalmad edzeni, ezt még akkor is beillesztheted napi rutinodba.

Tovább olvasom »
Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről