vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Félek a jövőtől! Mit tegyek? És mikor?

Téged is aggaszt a holnapod? Ezekre figyelj!

A triászok ásza: egészség, munka, család

Számtalan oka lehet a félelmünknek, de a kiváltó okok közül az egészségi állapotunk, a munkánk és a családunk miatti aggodalom emelkedik ki a leginkább. Ha nincsen munkánk, akkor bizony létünk alapjai inognak meg. Az anyagi javak megteremtése létfontosságú! Ugyanígy a családhoz tartozás is, amely nemcsak érzelmi, de szociális értelemben is megtart bennünket, jó- és rossz időkben egyaránt. A képzeletbeli piramis csúcsán mégis az egészség helyezkedik el, mivel az egész életünkre, sőt, a környezetünkben élőkre is erősen kihat. Ezt mindig tartsd észben!

A negatív spirál egyre jobban szorongat

Mondjuk ki! A negatív impulzusok özöne zúdul ránk jelenleg. Mintha más sem létezne az emberek fejében, mint a gazdaságot- és a társadalmat érintő problémák, a betegségek és a természeti katasztrófák. Úgy érezhetjük, mindenki csak erről beszél ma, és ha nem lenne elég a média információáradata, de már a munkahelyen, a családi összejöveteleken, az utcán és a szomszédban is ez a téma! Tudd, hogy nem vagy köteles mindent befogadni! Ne pazarold az értékes energiáid. Te inkább távolodj el kissé, mintsem hogy magával ragadjon a jelenkori események hergelte negatív spirál!

Félni csak az ismeretlentől szokás

Ismerd meg a jövődet! Megteheted, ha a kezedbe veszed az irányítást. Kérdezd meg Önmagadtól, hol szeretnél tartani egy hónap, egy év, vagy akár egy évtized múlva és tedd meg a kezdő lépést a tíz évvel bölcsebb magad felé. Vízióid az utadba kerülő akadályok ellenére is megvalósulnak majd, ha tevékenyen állsz hozzá a jövő kihívásaihoz. Írd le, hogyan szeretnéd látni a jövőt tíz évvel később, s nyomban érzed majd, hogy hazai pályán mozogsz! Merj nagyot álmodni még akkor is, ha a körülmények mást diktálnak. A jövő a barátod, nem az ellenséged és nem is egy ismeretlen űr többé!

A jelent és a jövőt összekötő híd több pilléren nyugszik

Eszedbe jutott már valaha, hogy némelyek alvás közben is pénzt keresnek? Hogy bizonyos embereknek, annak ellenére is elegendő szabadidejük van, hogy nem kell folyton a pénz miatt aggódniuk? Te mit gondolsz erről? Ha minden reggel úgy ébredsz, hogy a pénzen aggódsz, ha úgy érzed, az egész életed a pénz utáni hajszáról szól, ha az élet egyszerűen csak rohan veled együtt, akkor fontold meg, amit most mondok: a völgy felett átívelő hídpálya is több pilléren nyugszik, szóval Te se állj fél lábon! Gondold át, hogy a tíz évvel későbbi életedhez milyen változtatások szükségesek ma! Ne hagyd, hogy a körülmények letaglózzanak! Hol lesznek már a mostani események egy évtizeddel később! Hisz’ az már történelem!

A legjobb időpont MA van!

„Sok kicsi sokra megy.” A kisebb célok elvezetnek a nagyhoz. De ehhez már MA kell tenned azért, hogy jobb legyen a holnap! Tervezd meg a jövőd és kezdd el megvalósítani még MA! Fektess belé energiát és a siker nem marad el! Légy egészséges, dolgos és tölts minél több időt azokkal, akik a legfontosabbak Neked! NE FÉLJ! KEZDJ ÚJAT! LÉGY BÁTOR! KERESS MEG, HÍVJ FEL, AKÁR MOST RÖGTÖN! MI TARTANA VISSZA? TUDOK EGY LEHETŐSÉGET, AMI TÉGED IS HOZZÁSEGÍTHET A CÉLJAID ELÉRÉSÉHEZ! NINCS VESZTENI VALÓD, MEGBÍZHATSZ BENNEM.

Üdvözlettel:

Huszár Dóra
Health and Beauty Coach

Kapcsolódó cikkek

Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről