vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Félek a jövőtől! Mit tegyek? És mikor?

Téged is aggaszt a holnapod? Ezekre figyelj!

A triászok ásza: egészség, munka, család

Számtalan oka lehet a félelmünknek, de a kiváltó okok közül az egészségi állapotunk, a munkánk és a családunk miatti aggodalom emelkedik ki a leginkább. Ha nincsen munkánk, akkor bizony létünk alapjai inognak meg. Az anyagi javak megteremtése létfontosságú! Ugyanígy a családhoz tartozás is, amely nemcsak érzelmi, de szociális értelemben is megtart bennünket, jó- és rossz időkben egyaránt. A képzeletbeli piramis csúcsán mégis az egészség helyezkedik el, mivel az egész életünkre, sőt, a környezetünkben élőkre is erősen kihat. Ezt mindig tartsd észben!

A negatív spirál egyre jobban szorongat

Mondjuk ki! A negatív impulzusok özöne zúdul ránk jelenleg. Mintha más sem létezne az emberek fejében, mint a gazdaságot- és a társadalmat érintő problémák, a betegségek és a természeti katasztrófák. Úgy érezhetjük, mindenki csak erről beszél ma, és ha nem lenne elég a média információáradata, de már a munkahelyen, a családi összejöveteleken, az utcán és a szomszédban is ez a téma! Tudd, hogy nem vagy köteles mindent befogadni! Ne pazarold az értékes energiáid. Te inkább távolodj el kissé, mintsem hogy magával ragadjon a jelenkori események hergelte negatív spirál!

Félni csak az ismeretlentől szokás

Ismerd meg a jövődet! Megteheted, ha a kezedbe veszed az irányítást. Kérdezd meg Önmagadtól, hol szeretnél tartani egy hónap, egy év, vagy akár egy évtized múlva és tedd meg a kezdő lépést a tíz évvel bölcsebb magad felé. Vízióid az utadba kerülő akadályok ellenére is megvalósulnak majd, ha tevékenyen állsz hozzá a jövő kihívásaihoz. Írd le, hogyan szeretnéd látni a jövőt tíz évvel később, s nyomban érzed majd, hogy hazai pályán mozogsz! Merj nagyot álmodni még akkor is, ha a körülmények mást diktálnak. A jövő a barátod, nem az ellenséged és nem is egy ismeretlen űr többé!

A jelent és a jövőt összekötő híd több pilléren nyugszik

Eszedbe jutott már valaha, hogy némelyek alvás közben is pénzt keresnek? Hogy bizonyos embereknek, annak ellenére is elegendő szabadidejük van, hogy nem kell folyton a pénz miatt aggódniuk? Te mit gondolsz erről? Ha minden reggel úgy ébredsz, hogy a pénzen aggódsz, ha úgy érzed, az egész életed a pénz utáni hajszáról szól, ha az élet egyszerűen csak rohan veled együtt, akkor fontold meg, amit most mondok: a völgy felett átívelő hídpálya is több pilléren nyugszik, szóval Te se állj fél lábon! Gondold át, hogy a tíz évvel későbbi életedhez milyen változtatások szükségesek ma! Ne hagyd, hogy a körülmények letaglózzanak! Hol lesznek már a mostani események egy évtizeddel később! Hisz’ az már történelem!

A legjobb időpont MA van!

„Sok kicsi sokra megy.” A kisebb célok elvezetnek a nagyhoz. De ehhez már MA kell tenned azért, hogy jobb legyen a holnap! Tervezd meg a jövőd és kezdd el megvalósítani még MA! Fektess belé energiát és a siker nem marad el! Légy egészséges, dolgos és tölts minél több időt azokkal, akik a legfontosabbak Neked! NE FÉLJ! KEZDJ ÚJAT! LÉGY BÁTOR! KERESS MEG, HÍVJ FEL, AKÁR MOST RÖGTÖN! MI TARTANA VISSZA? TUDOK EGY LEHETŐSÉGET, AMI TÉGED IS HOZZÁSEGÍTHET A CÉLJAID ELÉRÉSÉHEZ! NINCS VESZTENI VALÓD, MEGBÍZHATSZ BENNEM.

Üdvözlettel:

Huszár Dóra
Health and Beauty Coach

Kapcsolódó cikkek

4+1 ok, amiért a folyékony rúzs jobb a hagyományosnál

Soha nem voltam igazán rúzsos típus, mert utáltam újra és újra felkenni, azt pedig végképp ki nem állhattam, amikor nyomott hagyott a poharakon. Viszont mióta kipróbáltam a már hazánkban is kapható, szuper liquid lipsticket, azaz folyékony rúzst, teljesen megváltozott a róluk alkotott képem. Rendeltem is magamnak egy visszafogottabb árnyalatot, amit azóta már a mindennapokban is előszeretettel viselek.

Tovább olvasom »

Plank – Egy egyszerű, de annál hatásosabb edzésmódszer

Örökzöld, de mégis egyre népszerűbb edzésmódszer, mind a férfiak és lassan a nők körében is. Népszerűsége nem véletlen, egyszerű, de nagyszerű! Saját testsúlyos mozgásfajták közé tartozik, szinte bárhol elvégezhető és megszámlálhatatlan jó hatása van az emberi szervezetre, és mindezt elég rövid idő alatt kifejti, szóval, ha úgy gondolod, idő szűkében telnek napjaid és nincs alkalmad edzeni, ezt még akkor is beillesztheted napi rutinodba.

Tovább olvasom »
Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről