vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Ezzel helyettesítsd a kávét! Tudnod kell, hogy…

Sokan egy kávé társaságában kezdjük a mindennapjainkat. Vannak olyanok, akik már túlzásba is viszik és erre már rájöttek Ők is, viszont szükségét érzik annak a mennyiségnek, hogy kibírják a teljes napot. Többen keresnek alternatív megoldást erre.

Tudnod kell, hogy van egy egészségesebb módja a számodra szükséges koffein mennyiség bevitelére, mint a kávé és energiaital. Hamarosan egy friss fejlesztésű gyógynövényekből álló instant tea lesz elérhető, amelyről a következőket érdemes tudni:

  • TRthriv Focus Tea névre hallgat.
  • Instant, bárhol elkészíthető.
  • Segíti a szövetek és a sejtek védelmét az oxidatív stresszel szemben a zöldtea kivonatoknak köszönhetően.
  • Guaranamag-kivonatból származó koffeint tartalmaz, amely az éberség fenntartásáért és fokozásáért felelős.
  • Alacsony kalóriatartalmú és cukormentes.
  • Természetes édesítőszert tartalmaz.
  • Vegetáriánusok és vegánok is fogyaszthatják.
  • Magas a rosttartalma.
  • A csomagolása biológiai úton bomlik le.

Mivel most kerül bevezetésre, ezért bevezető áron próbálhatjuk majd ki. Ha szeretnéd Te is elsők között kipróbálni, akkor írj egy Kommentet a facebook poszt alá.

Huszár Dóra
Health & Beauty Coach

Kapcsolódó cikkek

4+1 ok, amiért a folyékony rúzs jobb a hagyományosnál

Soha nem voltam igazán rúzsos típus, mert utáltam újra és újra felkenni, azt pedig végképp ki nem állhattam, amikor nyomott hagyott a poharakon. Viszont mióta kipróbáltam a már hazánkban is kapható, szuper liquid lipsticket, azaz folyékony rúzst, teljesen megváltozott a róluk alkotott képem. Rendeltem is magamnak egy visszafogottabb árnyalatot, amit azóta már a mindennapokban is előszeretettel viselek.

Tovább olvasom »

Plank – Egy egyszerű, de annál hatásosabb edzésmódszer

Örökzöld, de mégis egyre népszerűbb edzésmódszer, mind a férfiak és lassan a nők körében is. Népszerűsége nem véletlen, egyszerű, de nagyszerű! Saját testsúlyos mozgásfajták közé tartozik, szinte bárhol elvégezhető és megszámlálhatatlan jó hatása van az emberi szervezetre, és mindezt elég rövid idő alatt kifejti, szóval, ha úgy gondolod, idő szűkében telnek napjaid és nincs alkalmad edzeni, ezt még akkor is beillesztheted napi rutinodba.

Tovább olvasom »
Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről