vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Egy szavamat se hidd el!

Benned megvan a választás képessége?

Egy szavamat se hidd el! 

Csak gondolatokat szeretnék megosztani, amit aztán értékelhetsz a saját gondolkodásmódod szerint.

A saját tapasztalataidra támaszkodj, hiszen a Te sikered vagy sikertelenséged csakis rajtad múlik.

Ha ott tartasz az életedben, ahova mindig is vágytál, akkor már nem is érdemes tovább olvasnod. De ha még nem akkor gondolkozz el az alábbi sorokon…

Amikor új dolgokat hallasz, az életben általában bekapcsol a stressz, a félelem mechanizmus. Jól elvagyunk a saját kis komfortzónánkban, és nem sok kedvünk van kimozdulni belőle.

Azt azonban nem hagyhatod figyelmen kívül, hogy a Te időd is véges. Az évek mennek néha sokkal gyorsabban, mint szeretnénk. A bakancslistánk a szögre van akasztva, hiszen se időnk, se pénzünk nincs a megvalósítására. Akkor meg minek is foglalkozzak vele nem igaz?

Ha azt gondolod, hogy neked már nem kell tanulnod, hiszen megtanultál valami és az öt év múlva is jó lesz, hát drága barátom lehet, hogy nagyon tévedsz.

Gondoltál már arra, hogy Te hol leszel, mit fogsz csinálni 2030-ban? 

Szoktál arra gondolni, hogy a világban végbemenő folyamatok az egyéni felelősség vállalás irányába hatnak az élet minden területén?

Rohamosan öregszik a világ és sajnos Te is rohamosan fogsz öregedni. Mindenki a saját egészségének a kovácsa és rajta múlik az is, hogy milyen gyorsan és hogyan fog öregedni.  Erre ma már minimum 30 éves kortól érdemes gondolni.

Hogyan és mivel és hogyan táplálod az agyad, mire fókuszálsz, az meghatározza a jövődet.

A sok nehézség ellenére ez a lehetőségek éve.  Mindig van számodra is egy lehetőség, amely meg tudja változtatni az életedet, ha hajlandó vagy tanulni, fejlődni.

Kapcsolódó cikkek

Plank – Egy egyszerű, de annál hatásosabb edzésmódszer

Örökzöld, de mégis egyre népszerűbb edzésmódszer, mind a férfiak és lassan a nők körében is. Népszerűsége nem véletlen, egyszerű, de nagyszerű! Saját testsúlyos mozgásfajták közé tartozik, szinte bárhol elvégezhető és megszámlálhatatlan jó hatása van az emberi szervezetre, és mindezt elég rövid idő alatt kifejti, szóval, ha úgy gondolod, idő szűkében telnek napjaid és nincs alkalmad edzeni, ezt még akkor is beillesztheted napi rutinodba.

Tovább olvasom »
Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről