vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Célozz bátran! – De okosan! A kudarc csak egy irányjelző tábla a sikerhez vezető úton.

Tudtad? Általában a lehetetlennek tűnő dolgok visznek csak igazán előre az életben. Vágyaink ugyanis célokra válthatók. Le ne mondj tehát az álmaidról! Biztos neked is vannak hőn áhított elképzeléseid. Valósítsd meg őket! Adj esélyt magadnak és célozz Te is bátran, de okosan. Ugye, hallottad már a „Lehetetlen” történetét, amikor mindenki azt mondta egy tervről, vízióról, hogy azt bizony „lehetetlen” megtenni, mert eddig senkinek sem sikerült? Légy Te az az ember, aki a kétkedőket megelőzve valósítja meg céljait!

Sajnos vannak olyanok, akik ki sem tűznek elérendő célokat, mert nem mernek. Ez persze helytelen, mivel így esélyük se lesz arra, hogy valaha is révbe érjenek. Te viszont legyél bátor! Mások nem megfelelő célokat tűznek ki maguk elé. Hogy ne essünk mi magunk is ebbe a hibába, a következőket tehetjük. Konkrétan fogalmazzuk meg azt, amit el akarunk érni! Maradjunk a realitás talaján és az önmagunkhoz képest elérhető dolgok megvalósítására törekedjünk. Tervezett módon haladjunk a cél irányába, emberi léptékben mérve előrehaladásunkat. Testhezálló célt keressünk, amitől szárnyra kap a lelkünk. Higgyünk abban, hogy vágyunk testet ölthet, hogy esélye se legyen másra, mint hogy céllá legyen és megvalósuljon az elképzelésünk! De minden között a legfontosabb, hogy ne féljünk a kudarctól és „csakazértis” vágjunk bele a megvalósításba, mert a legnagyobb veszteség az által érhet bennünket, ha meg se próbálunk teret engedni egy jobb, szebb jövőnek. Na, és ha nem sikerül rögtön amit elterveztünk, akkor sincsen semmi baj, hiszen a kudarc csak egy a sok irányjelző tábla közül a sikerhez vezető úton.

Mivel azonban a lehető legtöbbet szeretném adni Neked, megajándékozlak még néhány fontos és megszívlelendő gondolattal, amit mindenképpen vigyél magaddal.
1.Még a legnagyobb óceánjárók is rendszeres időközönként kikötnek a parton, hogy a fáradt utazók megpihenhessenek, új élményekkel gazdagodjanak. Így azután megtöltött raktárakkal és újult erővel vághatnak neki az újabb és újabb kalandoknak, amíg végül elérik a végső úti célt. Te se egyből a végállomásra hajts!
2.Derűs hozzáállással és kellő rugalmassággal még a nehezebb időszakokon is könnyebb átlendülni. Légy nyitott az újdonságokra és élvezd az utat!
3.Minden körülmények között figyelj oda magadra, az egészségedre, hogy testi- lelki jóllétnek örvendj. Egyél finomakat, pihend ki magad és ápold fizikai és spirituális lényed egyaránt!
4.Komolyan mondom bármilyen cél jobb annál, mint belebetegedni a sikerhajhászásba! Mert ott csak egy győztes lesz, az pedig nem te leszel. Ezzel szemben a minőségi idő, a megfelelő táplálék, az önmagad iránti gondoskodás megóv a betegségektől és színvonalas életet biztosít neked. Törekedj a minőségre!

Mire vágysz igazán? Neked vannak céljaid? Melyek azok?
Az én személyes célom az, hogy egészségben és harmóniában éljek és Neked is segítséget adjak ahhoz, hogy ezt megtehesd! Nekem nagyon nagy támogatást nyújtanak azok a különféle, de kivétel nélkül természetes összetevőkből álló ápolószerek és étrend kiegészítők, amelyek a külsőmre, a belsőmre és végső soron a boldogságérzetemre is tényleg eget rengetően jó hatással vannak. Neked is figyelmedbe ajánlom ezeket a lehetőségeket. Szívesen segítelek az utadon, hogy egészséges, szépséges és boldog légy. Mindössze annyi a dolgod ezzel kapcsolatban, hogy megkeress és ezzel máris megetted az első lépést a teljes önmagadhoz. Ezért arra biztatlak, ne várj egy percet sem. Szeretettel állok a
rendelkezésedre.

„Huszár Dóra”

Kapcsolódó cikkek

Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről